steele-large-0.jpg

Pedofília: "satanistický kult rozšírený v mocenských centrách"

3,271
Zuzana Smatanová
Kultúra smrti

"Z mocenských dôvodov sa v súčasnej dobe unášajú, zneužívajú, zabíjajú a obetujú diablovi tisícky detí. Dosvedčujú to samotné obete a všetky nazhromaždené dôkazy. Zozbierali sme svedectvá, ktoré potvrdzujú prepojenie medzi pedofíliou a satanizmom. Tento fenomén sa vymkol polícii spod kontroly, pretože príslušníkov polície v tejto súvislosti neustále vydierajú a okrem toho ide o drogu mocenskej elity. Na boj medzi dobrom a zlom doplácajú nevinní", pre Daily Compass uviedol vedúci konzultant Justičnej komisie, ktorá prešetruje nezákonný obchod s bielym mäsom a pohlavné zneužívanie detí, Robert David Steele, bývalý námorný dôstojník, príslušník CIA a kandidát na Nobelovu cenu mieru za rok 2017.

Steele vyškolil viac ako 8.000 spravodajských dôstojníkov a predstaviteľov zákona. Zrejme aj preto ho Medzinárodný tribunál pre prirodzenú spravodlivosť (ITNJ https://www.itnj.org/) požiadal, aby pôsobil ako hlavný poradca spomínanej Justičnej komisie. Pri prešetrovaní vyšlo najavo reálne prepojenie medzi mocou, pedofíliou a satanizmom; ich jadro sa ukrýva v amerických, ale aj v ostatných svetových mocenských centrách.  

 

Mr. Steele, ako dlho ste pracovali pre CIA a čo ste v tých rokoch zistili v súvislosti s fenoménom pedofílie?

"Pre CIA som pracoval ako operačný dôstojník v utajení od roku 1979 do roku 1988. Celkový rozsah pedofílie som až do aféry PizzaGate nezisťoval; sponzoroval som knihu Pedophilia & Empire: Satan, Sodomy, & the Deep State (Pedofília & Impérium: satan, sodomia & štát v štáte), pre ktorú som vymyslel tento názov a ku ktorej som napísal predslov. Potom ma pozvali, aby som sa stal komisárom a hlavným poradcom Justičnej komisie, prešetrujúcej nezákonný obchod s bielym mäsom a pohlavné zneužívanie detí." 

 

V súčasnosti na Západe prebieha kontinuálne zatýkanie páchateľov (stovky) za zneužívanie tisícov detí. V mnohých prípadoch však tlač venuje týmto kauzám iba pár riadkov a to aj napriek ich veľkej závažnosti. Ba čo viac, legálne súdne procesy sa často zrušia, dôkazy miznú, vyšetrovatelia alebo sudcovia sú z prípadov odvolaní. Prečo?

"Po všetkých tých rokoch som presvedčený, že ´štát v štáte´ práve pedofíliou láka kľúčové osobnosti k sebe a tým ich dostáva pod kontrolu. Pedofíliu ako takéto osídlo praktizuje najmä tajná služba Mossad, ale aj iné spravodajské organizácie, pričom prípad Epstein je len povestnou špičkou ľadovca. Ako návnada na týchto ľudí pôsobí pedofília vo všetkých oblastiach a štátoch sveta. Mnohých politikov, sudcov, prokurátorov, šéfov polície, vydavateľov, redaktorov v mnohých médiách, buď podplácajú alebo vydierajú a oni rýchlo pochopia, že ak porušia ´omertu´ (zákon mlčania) o pedofílii, môže ich niekto zabiť."   

 

Mlčanie médií naznačuje, že nikto neskúma odkiaľ sa tie tisícky zneužívaných detí berú. Môžete nám povedať niečo o tom, odkiaľ tieto deti pochádzajú?

"Môj najlepší odhad je, že ´štát v štáte´ zoženie ročne okolo 8 miliónov detí, pričom každé zneužívané dieťa má pred sebou maximálne dva roky života. Veľa detí mizne tak, že jednoducho utečú z domu, takmer vzápätí sa dostanú do kontaktu s pedofíliou, v jej rámci zažívajú týranie a napokon ich zavraždia za účelom pitia ich krvi a konzumovania ich orgánov (svedectvá Komisie si môžete pozrieť tu: https://commission.itnj.org/westminster-seating-april-2018/)."

 

Čo o svojom krutom osude hovoria obete? Môžete objasniť, čo pedofili spôsobujú deťom a či sú prepojení so satanizmom za účelom získania moci?

"Získavame svedectvo aj od obetí, no väčšina našich zistení pochádza z druhotných zdrojov. Treba si uvedomiť, že je rozdiel medzi pedofilom, ktorý potrebuje dieťa pre vlastné uspokojenie a "pedofilom", pre ktorého je pedofília akousi vstupenkou medzi horných desaťtisíc ´štátu v štáte´. Pedofília je úzko prepojená so sodomiou (ide najmä o homosexualitu a zoofíliu, ale sodomia je všeobecný pojem pre akúkoľvek sexuálnu zvrhlosť; pozn. prekl.), ktorá je zjavne špecifickým aspektom najvyšších slobodomurárskych kruhov a iných tajných organizácií. Perverznosť sa teda očividne považuje za privilégium vysokých kruhov a patrí sem aj satanistické rituálne zneužívanie (SRA). ´Štát v štáte´ je absolútne satanistický, luciferiánsky; je synagógou satana."

 

O zmiznutých maloletých deťoch sa stále mlčí, hoci ich počty narastajú. Dá sa tento fenomén vystopovať späť k začiatkom a vývinu pedofílie? Unášajú sa deti z "normálnych" rodín, alebo je to jednoduchšie z ohrozených a zraniteľných rodín, kde sa dá vhodná situácia na únos lepšie zneužiť?

"Deti pochádzajú z troch zdrojov. Najprv sú to deti bez dokladov, totožnosti, registrácie a tie sa predávajú ako tovar za trhovú hodnotu. Druhým zdrojom sú deti, ktoré sa "stratia" počas presunu utečencov. V USA sme nedávno zistili (na základe konverzácie slúžiaceho staršieho dôstojníka Úradu pre vnútornú bezpečnosť krajiny), že agenti tohto úradu preberajú na južnej hranici deti do starostlivosti a predávajú ich pedofilom; nazývajú to prilepšenie k platu. Tretím a posledným zdrojom sú deti na objednávku, ktoré ich beštiálni rodičia ponúkajú priamo pedofilom a deti, unášané potom, čo si ich niekto vyberie podľa katalógu - v tomto prípade sa najviac cenia unesené deti z "dokonalých" rodín, ktorých rodičia nemajú ani poňatie o tom, že ich dieťa niekto fotografoval a ponúkol na predaj."  

  

Zo správ z Nemecka, Francúzska a Veľkej Británie vychádza najavo, že polícia a sociálne služby sú často vopred dohodnuté s pedofilmi. Je takáto "spolupráca" rozšírenou praxou?

"Vopred dohodnutá spolupráca je rozšírená, no dovoľte mi vysvetliť to na základe našej skúsenosti. Každá organizácia, ktorá má do činenia s deťmi, začínala ako legitímna organizácia. Časom pritiahnu pedofilov, ktorí bažia po prístupe k deťom a po nejakej dobe už tieto organizácie celkom ovládajú pedofili a menia ich na stroje na "pestovanie a zber" detí. Pedofília je "mimo dosahu" polície, vrátane Scotland Yardu a Gandermarie, a to vo všetkých krajinách, pretože pedofília je privilégiom kráľovstiev, mocenských strán, miliardárov a celebrít. Je to akási forma kokaínu, pretože odhliadnuc od vzrušenia z beztrestného zneužívania dieťaťa tu existuje aj droga adrenochróm, ktorá vzniká oxidáciou adrenalínu, ktorý sa uvoľňuje do krvi týraného dieťaťa predtým, ako ho zbavia krvi."      

 

Takže tvrdenie, že detský adrenochróm sa používa ako droga, nie je iba fáma?

"Je to veľmi reálne a keď sa takáto krv bleskovo zmrazí, dá sa aj transportovať. Najlepšie sa to možno dá vysvetliť na zvyku Číňanov, ktorí predtým ako zjedia psa, ho týrajú tým, že ho zaživa varia vo vode. Tento proces napumpuje do krvi psa adrenalín, čím sa mení chuť mäsa. Toto nie je fantazmagória, ale celosvetovo rozšírené zverstvo a zvrhlosť. Ide tu aj o aspekt proti starnutiu a z tohto dôvodu sa mnohé celebrity stali závislými na adrenochróme."

 

Spomenuli ste rozličné detské organizácie; pred dvoma rokmi vyplával na povrch škandál sexuálneho zneužívania detí pracovníkmi UNICEF (Medzinárodný fond OSN na pomoc deťom v núdzi); dnes počúvame, že viac ako tritisíc pracovníkov OSN zneužívalo 60 tisíc detí (tu). Čo sa dá k tomu povedať?

"Vôbec ma to neprekvapuje. To isté platí o rozmiestnení síl NATO a US armády. V jednom prípade ´dodávateľ´ vojakom vysvetlil, že jediný spôsob ako sa s istotou vyhnúť pohlavným chorobám je kúpiť si veľmi mladú pannu." 

 

S explóziou "PizzaGate" sa v Amerike vynorili neodškriepiteľné fakty: fotografie a videá Alefantiho pizzerie na jeho instagramovom profile (deti s páskami cez oči so spútanými rukami; transsexuáli, pochvaľujúci si sexuálne zneužívanie ...). Aj maľby, zobrazujúce poviazané deti v Podesta´s house sú veľmi znepokojujúce. Napriek tomu tlač tieto kauzy uzavrela tvrdením, že ide o "fake news" (falošné správy). Ako je to možné?

"To je dôkaz, že v USA nie je sloboda tlače."

 

A predsa existujú články ako je aj tento zo Sky (tu), ktoré pripúšťajú, že pedofília je v Hollywoode rozšírená. Napriek tomu si tyrani užívajú slobodu ďalej.

"Pedofília je "verejným tajomstvom" vo všetkých krajinách. Menej sa však už vie o tom, že pedofília je iba vstupnou bránou, za ktorou zločinci týrajú deti, obchodujú s adrenochrómom, uskutočňujú satanistické rituálne zneužívanie za účelom "zbierania" plodov detí a ich konzumovania bezprostredne po narodení."

 

Po Epsteinovom zatknutí vyšlo najavo, že do pedofílie je zapletených veľa ľudí na mocenských pozíciach; v skutočnosti viacero celebrít odletelo na jeho súkromný ostrov, kde boli zneužívané deti. Napriek tomu sa neobjavilo už nič iné (princ Andrew sa javí skôr ako obetný baránok). Prečo obete neprehovoria?

"Väčšina obetí je zavraždená a ich telá spopolnené. Súhlasím, že princ Andrew zohráva úlohu obetného baránka; domnievam sa, že mu učarovala sedemnástka, tu teda v podstate nejde o pedofíliu. Použili ho ako "návnadu". Istotne stojí za pozornosť fakt, že Epstein, ktorého som identifikoval ako falošného miliardára v roku 2008 - financoval ho Les Wexner, židovský americký miliardár, ktorý údajne financoval aj 9/11 (11. septembra) - je len zamestnancom. V tomto prípade išlo o Ghislaine Maxwellovú, dcéru Roberta Maxwella, ktorý je agentom Mossadu. Epstein a princ Andrew mali slúžiť na prilákanie veľkých zvierat do ringu - Clintonovcov, Obamovcov, Bushovcov a pred nimi Cheneyovcov."  

  
 

Trump rozpráva o skorumpovanom ´štáte v štáte´. Čo však v skutočnosti robí, aby toto zneužívanie zastavil?

"Dovoľte mi povedať, že prezident Donald J. Trump je jedným z najväčších prezidentov americkej histórie, rovnako ako boli Andrew Jackson, John F. Kennedy a Ronald Reagan. Spomedzi všetkých prezidentov je unikátny, pretože sa zameriava na nezákonný obchod s bielym mäsom - vydal dve exekutívne nariadenia - jedno v decembri 2017 a druhé v januári 2020. Vďaka nim, aj dokumentácii, čo máme v rukách od Národnej bezpečnostnej agentúry, sa nám podarí zvíťaziť a ´štát v štáte´ bude napokon zničený."

 

Prečo mocní tohto sveta vedú vojnu proti deťom a ich nevinnosti?

"Deti budú vždy zneužívané. Ľudské obete nie sú ničím novým a novinkou nie je ani pedofília. Deti sú budúcnosťou ľudstva, ale 1% ľudí je presvedčených, že 99% všetkých ostatných by bolo treba zlikvidovať, aby sa dosiahla "stabilita" planéty Zeme. Zem sa nachádza uprostred gigantického boja medzi dobrom a zlom a zneužívanie detí je jeho stredobodom."