J.T.

Kanadský premiér Trudeau poskytuje 8,9 milióna dolárov na podporu potratov vo svete

378
Zuzana Smatanová
Kultúra smrti

Kanadskí politickí lídri stále zneužívajú doláre svojich daňových poplatníkov na podporu a propagovanie zabíjania nenarodených bábätiek potratmi na celom svete.

Canadian Press informoval pred týždňom o pláne kanadského premiéra Justina Trudeaua, ktorý chce dodatočne poskytnúť 8,9 milióna dolárov na pomoc ženám a dievčatám, aby mohli počas koronakrízy podstúpiť potrat. O tomto mimoriadnom fonde informovala ministerka pre medzinárodný rozvoj Karina Gouldová, ktorá medziiným zdôraznila, že potrat je absolútne nevyhnutný výkon, ktorý musí vláda podporiť. Uviedla, že v niektorých oblastiach sveta pandémia ženám výrazne sťažila prístup k potratom, antikoncepcii a k ďalšej starostlivosti o reprodukčné zdravie a že Kanada by im rada pomohla tento problém vyriešiť. Dodala, že obmedzenia, súvisiace s koronakrízou, viedli aj k "otrasnému" nárastu fenoménu násilia voči ženám, a že 2 miliónmi dolárov z tohto fondu prispejú k úsiliu OSN, ktorá pomáha ženám, obetiam násilia. 

Trudeauova administratíva však, žiaľbohu, ignoruje, že potrat je len ďalšou formou násilia voči nenarodeným bábätkám a matkám. A namiesto toho, aby proti tejto forme násilia bojovala, ju podporuje. Minulý rok Trudeau prisľúbil, že poskytne $300 miliónov dolárov z daní na podporu potratov v nasledujúcich 4 rokoch. A v roku 2018 pridal ešte $8 miliónov na financovanie najväčšej svetovej potratárskej organizácie, Marie Stopes International.

V celej krajine, ako aj po celom svete, boli odložené lekárske procedúry, ktoré nie sú nevyhnutné, dentálne ošetrenia, náhrady kĺbov a podobne; ide o dôležité procedúry zdravotníckej starostlivosti, ktoré uľavujú od bolesti, no oddialili sa, aby sa nemocničné lôžka uvoľnili na liečbu ľudí, postihnutých koronavírusom. Potratový priemysel a jeho podporovatelia ako je aj Trudeau, sú však presvedčení, že v ich prípade ide o špeciálnu záležitosť. Žiadajú, aby sa ich ´práca´, ktorou je zabíjanie nenarodených bábätiek, povýšila nad reálnu zdravotnícku starostlivosť. Množstvo potratárskych zariadení zostalo otvorených aj počas karantény a povinnej odstávky zariadení, zatiaľ čo ostatné bojovali proti nariadeniam jednotlivých US štátov, ktoré ich činnosť obmedzovali. 

Medicínske organizácie, reprezentujúce viac ako 30.000 lekárov v Amerike, nedávno zdôraznili, že potraty nie sú "nevyhnutnou" alebo "urgentnou" lekárskou starostlivosťou a že potratárske zariadenia, ktoré fungujú aj počas pandémie, sú "lekársky nezodpovedné". Medzi bežné komplikácie pri potratoch totiž patria infekcie, krvné zrazeniny, vnútorné krvácanie a ´nedokonaný´ potrat. Medzi následné riziká potratu v budúcnosti patria predčasné pôrody, rakovina prsníkov, samovraždy, úzkosť/depresia, smrť. A vôbec nie je pravda, že potrat je bezpečnejší, než normálny pôrod dieťaťa.

 

Kliknite tu na odber pro-life noviniek od LifeNews.com