little_girls_lgbt_pride_parade_1024_512_75_s_c1.jpg

Verejné školy v USA budú deťom čítať transgender propagandu

101
Milko Kostovič
Kultúra smrti

Začalo sa to jednou nečestnou školou vo Wisconsine, prejavujúc svoju LGBT hrdosť. Dnes, o päť rokov neskôr, sa z toho stalo národné hnutie verejných škôl - a väčšina rodičov netuší, čo sa vlastne deje. 

Chcete, aby bolo vaše dieťa v škole manipulované? Väčšina mamičiek a otcov by povedala nie. Tento týždeň, 27. februára, sa však organizácia Human Rights Campaign (HRC) a ich kamaráti z mocnej Národnej asociácie vzdelávania (National Education Association) spojili, aby podporili podujatie "Jazz a priatelia národný deň škôl a komunitného čítania" (Jazz and Friends National Day of School & Community Readings). Meg Kilgannon z neziskovky Family Research Council (FRC) mi v relácii povedala: "Chceme, aby sa poslucháči dozvedeli, že toto by sa mohlo odohrať vo vašej škole. Vaše deti by vo štvrtok mohli počúvať knihu ... čo by mohlo byť veľmi znepokojujúce pre malé deti."

Kniha Ja som Jazz (I Am Jazz) je obľúbená medzi transgender aktivistami. Je založená na skutočnom príbehu "Jazza", chlapca, ktorý bol presvedčený, že sa narodil v nesprávnom tele. "Ako dieťa dostal injekciu hormónov, ktoré blokovali jeho normálny sexuálny vývoj, a nedávno podstúpil radikálnu operáciu, aby dokončil 'tranzíciu' na iné pohlavie. Čo samozrejme nie je možné." LGBT skupiny dnes tlačia na školy, aby z čítania knihy urobili každoročnú udalosť. Deň sa využije, pokračuje Cathy, "na podporu genderovej deviácie a LGBT politík medzi zraniteľnými deťmi. Nie všetky školy to robia. Zatiaľ. Ale niektoré áno."

V jednej arlingtonskej škole vo Virgínii si správcovia školy zvolili "záhadných čitateľov", aby prišli čítať knihy deťom. "Škola neodhalila rodičom ich identitu a ani to, čo budú čítať," varovala Cathy. A na základe toho, čo vieme o hnutí draq queen, to môže znamenať kohokoľvek. V snahe reagovať na tieto kroky, Arlingtonská koalícia rodičov vyzýva rodičov, aby svoje deti nechali doma

"Chceme, aby sa ku všetkým deťom pristupovalo s úctou a dôstojnosťou, ako ku deťom Božím," súhlasila Meg. "To je základný princíp kresťanskej viery - že každý by mal mať dôstojnosť. To však neznamená, že potrebujeme posilňovať tieto kontroverzné myšlienky ... ktoré sú nepravdivé, z biologického pohľadu, a nemožné. Chlapec sa nemôže stať dievčaťom. Dievča sa nemôže stať chlapcom." Varovala však, že sa tento druh činnosti môže dostať do školského kalendára. "Je to niečo, čo sa stane - a potom, keď sa to skončí, už bude príliš neskoro."

Meg a Cathy vyzývajú každého, aby zavolal riaditeľovi školy svojho dieťaťa a spýtal sa: "Plánujete mať toto čítanie na svojej škole?" Ak povedia áno, je to skvelá príležitosť požiadať o všeobecnú výnimku, ktorá je k dispozícií na stránke FRC. "Je len na vás, aké vyhlásenie chcete urobiť," zdôraznila Meg. Ak sa však vaša škola toho zúčastní, uistite sa, že vedia o vašom stanovisku!