Bishop_Strickland_810_500_75_s_c1.jpg

Biskup označuje LGBT indoktrináciu detí za zneužívanie: "Musíme zastaviť toto šialenstvo"

595
Milko Kostovič
Kultúra smrti

Americký katolícky biskup odsúdil "šialené a odporné" transgender posolstvo, ktoré si vypočuli deti v triedach, a ktoré sa nedávno šírilo na sociálnych sieťach. Biskup toto video považuje za "zneužívanie detí"

Biskup Joseph Strickland zo štátu Texas vyjadril znechutenie nad videom, v ktorom vystupovali dvaja LGBT aktivisti. Títo aktivisti hovorili deťom, že chlapci sa môžu stať dievčatami, dievčatá sa môžu stať chlapcami a ich "identita" sa môže postupom času meniť. 

LGBT aktivisti hovorili deťom, že "genitálie v podstate neurčujú naše pohlavie" a že "niektorí ľudia narodení s vagínami môžu byť chlapcami". Ďalej hovorili, že "pohlavie sa môže meniť. Ľudia sa môžu cítiť viac ako ženy alebo muži na základe rôzneho času." 

Biskup Strickland na Twitteri napísal, že LGBT lekcie propagujú "šialené a odporné posolstvo", ktoré ničí životy "nevinných detí"

"V rozumnej spoločnosti by sa to nazývalo zneužívaním detí," napísal Strickland. 

Ľudia "propagujúci toto šialenstvo by boli stíhaní," napísal. Napokon to uzavrel slovami: "Zastavte toto šialenstvo!"

V sérii tweetov, ktoré sa objavili na informačnom kanáli LGBT/CSE vzdelávanie, "sexuálna vychovávateľka" Nadine a "sexuálna výskumníčka" Eva hovoria deťom, že "pohlavie znamená to, ako sa cítite vo vnútri, či ste chlapec alebo dievča, muž alebo žena, či ste nebinárny alebo sa cítite obojako." Obe prednášajúce držia v rukách dve postavičky, ktoré vyzerajú, že majú nejednoznačné genitálie. "Ľudia môžu byt tiež premenní," povedala Eva, "cítiť sa viac ako ženy, cítiť sa viac ako muži," a dodala: "Je to skutočne individuálne." 

Keď sa opýtali detí, či je niekto narodený s vagínou žena alebo dievča, väčšina zdvihla ruky na znamenie slova "pravda". Nadine však ich reakciu odmietla: "Nie každý si je istý a to dáva zmysel. Naše pohlavné orgány však neurčujú naše pohlavie. Takže niektorí ľudia narodení s vagínami môžu byť chlapcami."

Sexuálne vychovávateľky potom deťom predstavili osobu, ktorú nazvali "vzorom" a tá povedala, že sa narodila ako "dievča", no teraz sa "identifikuje" ako muž. Osoba uviedla, že si prešla chlapčenským a dievčenským "spektrom" a "všetkým tým medzi". Tento "vzorový model" tiež vysvetľoval, že sa stal mužom a že absolvoval dvojitú mastektómiu, čo označil za "najlepšiu operáciu". 

Biskup Strickland sa pravidelne vyjadruje o niektorých najkontroverznejších problémoch vrátane potratov, homosexuality a antikoncepcie.

Počas súčasného zasadnutia Konferencie katolíckych biskupov USA Strickland vyjadril zdesenie, keď biskup Robert McElroy zo San Diega namietal proti tomu, aby potraty ostali "prvoradou" témou biskupského programu sociálnej spravodlivosti

Biskup Strickland otvorene povedal svojim kolegom, že slovo "prvoradý" by malo zostať v liste, v ktorom sa prehlasuje, že potraty sú naďalej hlavnou témou sociálnej spravodlivosti. Neskôr na Twitteri uviedol, že bol zarmútený tým, keď jedna tretina biskupov hlasovala proti prvoradosti témy potratov v zozname ich obáv. 

Uviedol: "Chvalabohu, že Konferencia hlasovala za ponechanie prvoradosti posvätnosti života nenarodených. Je smutné, že 69 hlasovalo proti."

V predchádzajúcich príspevkoch vyzval biskup Strickland kolegov-biskupov a Katolíkov, aby sa "zobudili" a postavili sa nebezpečenstvu prichádzajúcemu z LGBT agendy. V reakcii na správu, že katolícka nemocnica môže byť žalovaná za odmietnutie hysterektómie pre gender-pomätenú ženu, Strickland napísal: "Nielen Katolíci, ale všetci veriaci sa musia ZOBUDIŤ ... toto pretrháva samotné korene civilizácie."