Screen-Shot-2019-10-22-at-10.21.41-AM.png

Pohľadom do svojho rozkroku ´obdaril´ drag queen deti počas hodiny rozprávok v knižnici

1,012
Zuzana Smatanová
Kultúra smrti

Nedávno sme písali o ´drag queen´, predvádzajúcom striptíz deťom v knižnici vo washingtonskom King County. Zjavne však išlo iba o začiatok ... !

Drag queen v Minnesote najnovšie ukazuje nič netušiacim deťom v knižnici svoj rozkrok. Aby sme citovali Pulpit and Pen, autora vyššieuvedenej fotografie: "Rozmazali sme ju, aby sme vás toho pohľadu ušetrili. Ak ste však zvedaví, to čudo na fotke nie je žena."

Zistilo sa, že Pulpit And Pen prišli s touto správou už 22. októbra, no niektoré médiá ju uverejňujú až teraz. "Drag queen" zjavne poskytol deťom v miestnej knižnici viac, než rodičia, ktorí ich tam posadili, aby sa niečo naučili, očakávali. Na to, čo uvideli, však pripravené určite neboli. Homosexuálny ´kresťanský´ novinár, Jonathan Merritt, však hodinu rozprávok v knižniciach, ktoré moderujú drag queens, obraňuje. Tvrdí, že veď sa len snažia dostať späť medzi ľudí”. Nuž, drag queen v Minnesote sa teda snaží dostať späť medzi ľudí tým, že deťom poskytuje pohľad na svoj rozkrok ... 

17. októbra pozvala knižnica v Hinnepin County "drag queens" (mužov s psychickou poruchou, ktorí veria že sú ženy a ktorí sa správajú a/alebo obliekajú ako ženy), aby naočkovali deťom ´moderné´ názory. Hennepin County je najväčším okresom v štáte Minnesota, s počtom obyvateľstva viac ako 1,15 milióna; na jeho území sa nachádza aj mesto Minneapolis. Dvaja drag queens prišli pod falošnými menami "Sasha Sosa” a “Gemini Valentine", ktorí účinkujú aj ako exotickí tanečníci v nočných kluboch pre dospelých. Child Protection League Action, organizácia, ktorá sa zameriava na ochranu detí pred pedofilmi a sexuálnymi predátormi, vydala varovanie pre knižnice a výzvy pre ľudí, aby žiadali knižnice a povzbudili ich v tom, aby všetky tieto sexuálne úchylné stretnutia zrušili. Po spomínanom incidente dotyčná knižnica zrušila dve ďalšie stretnutia, no uviedla, že ich uskutoční v inom termíne.

Activist Mommy sa k tejto udalosti vyjadrila o pár dní neskôr:

"Je absolútne nepochopiteľné, že rodičia aj napriek takýmto prípadom aj naďalej vodia svoje deti do miestnej knižnice, aby im dospelý chlap, preoblečený za ženu, mohol čítať rozprávky a robiť im pri tom ´divadlo´. Nielenže sú tieto sedenia s drag queen absurdné, nemorálne a absolútne nevhodné pre deti, ale opakovane je dokázané, že sú zároveň aj miestom, kde môžu sexuálni predátori beztrestne pozorovať deti a vyberať si z nich, zatiaľ čo rodičia a personál knižnice všetko blahosklonne prehliadajú v mene "tolerancie". Ďalší prípad, kedy sa zistilo, že účinkujúci drag queens sú odsúdení sexuálni násilníci, ktorí nechali deti, aby si na nich líhali, len dokazuje, že žiadny škandál nie je dostatočne odporný na to, aby odradil rodičov vodiť deti na tieto príšernosti."

Možno to dokáže práve tento, ktorý sme opísali vyššie.  

Ako prepánajána môže nejaký rodič len tak sedieť a pozerať sa na túto katastrofu bez toho, aby okamžite schmatol svoje dieťa a utekal preč? Neoznámiť nič príslušným zložkám moci? Keby sa nejaký chlap odhaľoval pred dieťaťom v obchode, okamžite by mu nasadili putá, ale pretože toto sa deje vo ´výchovno-vzdelávacom´ prostredí, je to pre týchto chorých ľudí akosi prijateľné a normálne!