jonathan_june_eastwood_810_500_75_s_c1.jpg

Takmer 2 metrový muž vyhral dievčenské preteky. Získal ocenenie "Žena týždňa"

344
Milko Kostovič
Kultúra smrti

Pre niektorých vysokoškolákov je to paródia, ktorá im je veľmi dobre známa. Keď satirická stránka Babylon Bee priniesla príbeh o motorkárovi, ktorý sa identifikoval ako cyklista, aby vytvoril nový rekord, skupina bežkýň z ligy Big Sky Conference to veľmi dobre chápala. V ich lige chlapci nielenže súťažia ako dievčatá - ale sú za to aj oceňovaní! 

Pred dvoma rokmi Jonathan Eastwood "dominoval" mužskej konkurencii. V roku 2019 dominuje niekomu inému: ženským športovkyniam. Jonathan, ktorý sa volá teraz "June", "skončil na druhom mieste spomedzi 204 bežkýň na podujatí Santa Clara Bronco Invitational" a "pomohol tímu univerzity v Montane dosiahnuť siedme miesto." Z tohto dôvodu sa predstavitelia školy rozhodli, že ho vymenujú za "Bežkyňu týždňa". Jonathan získal toto ocenenie v konkurencii ôsmich skutočných žien. 

"Niet divu," poznamenal Bill Zwerger, že 195-cm muž "dopadol veľmi dobre voči svojim slabším a pomalším konkurentkám v tejto sezóne, keď skončil prvý na pretekoch U of Montana's Invitational a druhý (o jednu sekundu!) na nedávnom Bronco Invitational. Ale to sa dalo len očakávať, keďže vieme, že bol top bežcom ... mužských bežeckých tímov už v roku 2017. Mám neblahé podozrenie, že naposledy skončil druhý, pretože v závere "spustil nohu z plynu" a snažil sa minimalizovať negatívnu publicitu, ktorú by vyvolalo jeho opätovné víťazstvo. Nehovoriac o jeho ženských súperkách, ktoré by cítili pobúrenie z toho, že muž vyhráva všetky ich preteky." 

Keď redakcia College Fix kontaktovala univerzitu, spýtali sa, prečo škola nezverejnila skutočnosť, že June sa identifikuje ako transsexuál. Hovorca Joel Carlson trval na tom, že v tom "nie je žiadny podtext". Veľa šťastia v presvedčovaní zvyšku športového sveta, ktorý sa snaží prežiť túto fatálnu infúziu politickej korektnosti. Združenie NCAA ani dnes nemá žiadne odpovede pre ženskú atletiku a pripúšťa: "NCAA nemá maximálnu hladinu testosterónu pre svoje súčasné normy. Súčasné normy sú prehodnocované našimi členmi." 

Medzitým sa ženské stredné a vysoké školy zúfalo snažia vyrovnať v situácií, keď dievčatá prehrávajú čoraz viac pretekov, strácajú tímové nominácie a štipendiá v prospech biologických mužov. Dievčatá ako Selena Soule boli neústupné v tom, že chcú iba férové príležitosti. Ale to je teraz prakticky nemožné, hovorí, v nevyrovnanom štartovnom poli. Vo svojej sťažnosti Ministerstvu školstvu uvádza, že ženský šport nemá šancu v dobe, keď biologickí muži môžu pretekať a vziať jej trofeje. V Connecticute, kde súťaží, je realita obzvlášť tvrdá. Súťažná komisia umožňuje chlapcom pretekať s dievčatami, a to aj bez akejkoľvek hormonálnej terapie.

Olympioničky ako Sharron Davies zúria, že normy sú teraz také nízke, že muži môžu súťažiť so ženami "bez vyžadovaného chirurgického zákroku ... žiadne hormóny ... žiadna lekárska diagnóza ... stačí iba sebaidentifikácia a znížená hladina testosterónu na úroveň [stále] x5 najvyššieho priemeru (98 percent) [reálnych] žien." Je to "šialenstvo!" tvrdí. Jediný dôvod, prečo máme mužské a ženské športy, je ten, že "sme biologicky odlišní. Výkony to na 100 % potvrdzujú. Dôvodom, prečo sú steroidy (vrátane testosterónu) na zozname zakázaných látok, je to, že ich používanie vám poskytuje výhodu."

A napriek tomu, zánik ženských športov - a jedinečnosti žien vo všeobecnosti - je to presne to, čo presadzuje Demokratická strana. Podľa radikálneho Zákona o rovnosti prijatého Snemovňou bude každá škola nútená akceptovať mužov ako June, aby súťažili v dievčenských pretekoch. Ide o politiku tak blízku a milú prezidentským kandidátom, že Joe Biden sľúbil, že ak bude zvolený, "[Zákon o rovnosti] bude prvou vecou, o ktorej realizáciu požiadam." 

Ak existuje svetlá stránka na tomto šialenstve politickej korektnosti, potom je to verejnosť, ktorá si čoraz viac začína uvedomovať bezradnosť vytvorenú politikami a rozhodnutiami, ktoré nie sú založené na anatomických skutočnostiach, ale na emocionálnych rozmaroch. Ak v športe nezáleží na biologickom pohlaví, kde potom? Dobrá otázka. Otázka, na ktorú väčšina liberálov zrejme nedokáže odpovedať. Členovia z oboch strán spektra - najmä tí, ktorí tvrdia, že obhajujú ženy a deti - musia zastaviť túto ničivú legislatívu. Záleží na tom budúcnosť ženských práv, súkromia, ochrany a športového potenciálu.