drag_queen_tongue_teeth_810_500_75_s_c1.jpg

´Drag queens´ sa usilujú vplývať na naše deti cez satanizmus a okultné praktiky

1,367
Zuzana Smatanová
Kultúra smrti

Muži, čo sa obliekajú ako ženy, milujú halloween, a nielen preto, že sa môžu obliecť do kostýmov. Tešia sa na túto príležitosť, pri ktorej sa môžu otvorene pridať na stranu temných síl a uspokojovať svoje bizarné a zvrátené chúťky. 

Rodičia majú o dôvod navyše chrániť svoje deti pred stretnutiami, na ktorých im očkujú homosexuálne, či gender názory, pred ´drag´ konzultantmi a pred diskusiami o "bezpečnom sexe" v miestnej knižnici, bez účasti rodičov. Títo zvrátení ľudia priam bažia po tom, aby nám mohli odlákať a skaziť deti rovno pred očami, ak im to dovolíme.    

´Drag queens´ sú pre malé deti desivými spoločníkmi. Malí, fascinovaní poslucháči počúvajú údajne "všetkých zahŕňajúce" lekcie a sledujú sexuálnych zvrhlíkov ako im rozprávajú skutočné príbehy. Je to niečo hrozné a katastrofálne, a naši maličkí to do seba nasávajú, najmä ešte ak sa nad tým uškŕňajú aj ich ´sprostučkí´ rodičia, ktorí spolu s ´nakazenými´ pracovníkmi knižnice tomu len prikyvujú.   

Je pravda, že čítania pre ´rodovo flexibilné´ publikum a sexualizované predstavenia sú často pod vplyvom sfér z iného sveta. Vychádza najavo, že mnohí "drag" sa identifikujú s praktikami pohanských povier, čarodejníctvom, či satanizmom. Toto blízke prepojenie sa ani nesnažia ukryť. Nedávno na tweete od cirkvi satanovej odznelo “Môžme potvrdiť, že na verejnosti pôsobí veľa drag queens, ktorí sú satanisti. A sú senzační." Sektu Satanic Temple (satanský chrám), so sídlom v San Franciscu tvoria väčšinou ľudia LGBTQ a občas mávajú dokonca aj "ružové omše". Natočili film s názvom Hail Satan, v ktorom sa ich lídri zaprisahávajú, že kresťanských konzervatívcov dobijú "na smrť". Myslia to s nasledovaním satana vážne? Kto vie, a koho to zaujíma? Je to tragické, pretože každý, kto sa dá do jeho služieb, sa stáva automaticky lovnou zverou. Satan tieto svoje nástroje zneužíva a manipuluje s nimi podľa svojich zvrátených túžob, a oni to zrejme ani netušia. 

Partnerstvá drag queen + diabol sa objavujú ako huby po daždi. Správa z texaského mesta Austin hovorí o miestnych obdivovateľoch "drag", ktorí sa zaangažovali do okultných praktík (vrátane čiernych omší) vo verejných parkoch, aby "počarovali" dvom váženým členom mestskej rady, ktorí verejne protestovali proti perverzným "story hours" v miestnych verejných knižniciach. Kostol v kalifornskom Chula Vista bol v septembri celý počarbaný satanskými symbolmi. Niektorí z veriacich sa totiž vyjadrili proti miestnemu predstaveniu "drag queen". Takéto správanie veru nesvedčí o láske a akceptácii, o ktorých drag queens tvrdia, že ako jediné motivujú ich podujatia. Anna Bohachová, líderka 500 Mom Strong o ´hnutí´ drag queen napísala

"Už je dávno za nami čas, kedy sa drag queens vykresľovali ako kuriózne klaunské postavičky, ktoré mali zabaviť podskupinu podskupiny sexuálne izolovaných fetišistov. Dnes chcú, ba dokonca si žiadajú, aby ste otvorene deklarovali svoju podporu ich túžbam, ktoré sa s neomylnou presnosťou laserového zameriavača sústreďujú na naše deti."

 

Na Long Beach v Kalifornii sa v roku 2017 objavilo foto účinkujúceho v knižnici, ktorý mal na hlave satanské rohy, podľa ktorých ho istá homo-webstránka nazvala "satanská bohyňa". Rýchlo sa to zahovorilo ako žart, no otázka zostáva: Chcú niektorí súdni rodičia, aby ich deťom čítal knihy, alebo sa s nimi zaoberal niekto, kto sa oblieka ako ohava a zvrhlík, a nejapne žartuje o vážnych veciach?

Zbrane, ktorými títo úchyláci bojujú, nie sú samozrejme pozemské; ale ani naše, pričom tie naše sú oveľa mocnejšie. Vďaka Bohu za veriacich, ktorí sa aj naďalej stavajú proti týmto chorým podujatiam; naša strana napokon zvíťazí. S tým rátajte. Rodičia musia zatiaľ čoraz viac proti tomu vystupovať a protestovať. Rodiny potrebujú vedieť rozlišovať aby pochopili, akým bežným a mienkotvorným sa v spoločnosti stáva čarodejníctvo a mágia ako taká a ako vysoko pravdepodobne sa s tým naše deti stretávajú v bežnom živote.  Minimálne 1 a pol milióna Američanov sú podľa najnovších prieskumov čarodejníci/čarodejnice a vyznávači pohanských náboženstiev; zhruba rovnaký počet má členská základňa Presbyteriánskej cirkvi v USA. Kvôli výsledkom vo voľbách sa do okultných praktík zapájajú aj súčasní politici. Od volieb v roku 2016 je bežné, že proti konzervatívnym politikom sa vyslovujú zaklínadlá. V istom článku sa popisuje tento nový čarodejnícky trend: "Dakota Bracciale, 29-ročný transgender/queer čarodejník a spoluvlastník Catland Books a obchodu s čarodejníckymi potrebami v Brooklyne, je spokojný s výsledkom rituálneho čarodejníckeho zaklínania sudcu Najvyššieho súdu USA Bretta Kavanougha v októbri 2018."

Ďalší muž, Michael Hughes, organizuje čarodejnícke rituály za účelom "spútania" Donalda Trumpa, a to už od roku 2017 a robí tak stále, aj teraz, pred halloweenom. Diskutuje sa aj o šamanoch, no šaman je v skutočnosti čarodejník, čiže opäť sme tam, kde sme boli. Takže ľudia, ktorí tvrdia, že halloween je iba o sladkostiach a kostýmoch, by sa mali poriadne zamyslieť. Rysuje sa totiž ako významná sila, a vôbec nie v pozitívnom smere. 

V októbri sa po celej krajine koná množstvo ´drag queen´ podujatí s tematikou halloweenu: Tucson (pre všetky vekové skupiny)DallasAtlantaRiverside, Calif.PhiladelphiaSt. Petersburg. V Ames, Iowa, an all-ages drag show (deti sa môžu zúčastniť, ak chcú). Nové miesta propagácie týchto stretnutí sa rysujú v univerzitných kampusoch, napríklad: Michigan State University nedávno poriadala “drag” podujatie pre malé deti a študentov, počas ktorého otvorene vplývali na ich rodovú identitu. Ako sa také čosi môže povoliť v rámci verejnej inštitúcie?!   

Prečo by si ľudia mali dávať pozor? Pretože ide o naše deti, ktoré treba chrániť pred rizikom duchovného a sexuálneho zneužívania. Dospelí predátori majú typické črty - snažia sa vmanipulovať deti do situácií, kde k nim budú mať blízko a kde nebudú mať žiadne prekážky - sexuálne, sociálne, ani duchovné. Drag queens sa vytrvalo usilujú o blízky kontakt s deťmi druhých ľudí a odmietajú obavy rodičov (či daňových poplatníkov). Máme takýmto ľuďom dôverovať?

V žiadnom prípade.  

Ak počas tohto halloweenu niekomu takému naletíme, bude to iba naša chyba.