trans-1.png

Gender ošiaľ je len v začiatkoch - stanovuje novú realitu v spoločnosti

956
Zuzana Smatanová
Kultúra smrti

Vydaním nových učebných osnov o sexuálnej výchove v Ontariu za vlády premiéra Forda sa zdá, že skončila všetka nádej na zabránenie indoktrinácie ontarijských detí nebezpečnou novou gender ideológiou, ktorá spôsobila toľké spustošenie v celom západnom svete. Aj napriek sľubom premiéra Forda, že gender teóriu odstráni zo škôl úplne, zatiaľ v nich zostáva tak ako bola a naďalej devastuje predpubertálne deti. Vplyv tejto výchovy, ako naznačuje aj mrazivá reportáž Barbary Kay v National Post zo začiatku leta, je hrozivý a dlhodobý. Viem, že o tom hovorím už aspoň tucet ráz, no je to životne dôležité a preto opakujem znovu: celé toto je sociálny experiment na deťoch, ktorý na nich zanechá ničivé a trvalé následky.  

Počet kanadských detí, ktoré sa identifikujú ako transgender, alarmujúco rastie a kanadské inštitúcie sa zjavne podvoľujú agende transaktivistov, pričom nariaďujú všetkým Kanaďanom vyjadrovať presvedčenie - aspoň sa správať tak, akoby boli o tom presvedčení - že gender je ´fluid´ (rod človeka plynulo prechádza medzi mužským a ženským a naopak, podľa toho, ako sa človek práve cíti ...). Aj preto trans Jonathan "Jessica" Yaniv úspešne pripravil o prácu dámske kozmetičky, keď mu odmietli voskom depilovať genitálie a preto kanadský sudca nedávno obvinil otca, ktorý sa snažil odhovoriť svoje dieťa od fyzického ´prerodu´ na opačné pohlavie z "násilia v rodine". Obávam sa však, že v tomto gender ošiale ide iba o začiatok. Svedčí o tom aj táto správa z CBC:

"Klinika pre transgenderov v Kingston, Ontario, sa rozširuje v nádeji, že bude môcť poslúžiť viacerým pacientom. Kliniku založila v roku 2017 gynekologička, Dr. Ashley Waddington po tom, čo zaznamenala veľký nárast pacientiek, žiadajúcich terapiu na ústup menštruácie. Z kliniky, pôvodne určenej na jednodňovú chirurgiu, sa stáva čoraz väčšie zariadenie, čo dr. Waddington prekvapuje: "Žiadosti sa len tak hrnú. Kliniku som začala rozširovať, keď na zoznam čakateľov za rok pribudlo 150 mien. Ponúkame hormónovú terapiu, starostlivosť pred a po chirurgickej zmene pohlavia, ako aj psychologickú podporu pacientovi a jeho rodine. Aj tie najústretovejšie rodiny občas potrebujú malú podporu, pretože ich dieťa, sestra či matka podstupujú rozhodujúcu zmenu. Na klinike pracujú lekári so špeciálnou praxou v tejto oblasti a chceli by sme si aj sami naverbovať študentov medicíny, aby získali u nás prax a špecializáciu a potom pracovali pre nás."

 

Nie je nikomu podozrivé, že mnohí lekári sa po celé desaťročia nestretli s dieťaťom, ktoré by malo pocit, že sa narodilo v nesprávnom tele, no odrazu sú ich stovky? Lekári očividne nedokážu uspokojiť množiace sa požiadavky. Rodový zmätok sa už dlho považuje za reálnu, avšak veľmi zriedkavú okolnosť, tak prečo sa teraz šíri ako lavína? Súvisí to pochopiteľne s existujúcou kultúrou spoločnosti, no to si nikto nepripúšťa

Transgender deti sa "takými" nerodia. Nahovárajú im to a celé sa to ujalo tak rýchlo, že z chirurgického zákroku pri zmene pohlavia sa stal chirurgický zákrok na "potvrdenie správneho pohlavia". Takýto výrok v hlavách malých chlapcov a dievčat pochopiteľne vyvolá názor, že konečne sa našťastie objavil dobrý pán doktor, ktorý mi odreže nevyhovujúci penis alebo prsníky, prípadne iné nežiadúce časti tela a pomôže mi vyzerať na to, na čo sa cítim (otázku, či si deti naozaj sami uvedomujú, že sa dávajú permanentne zmrzačiť, si nekladie nikto). Ak si potom niektoré z týchto trans detí ako dospelé uvedomia, že urobili hroznú chybu a chceli by na to ako tí, čo prechádzajú na svoje pôvodné pohlavie, dôrazne upozorniť, aby iní neurobili rovnakú chybu, médiá ich povinne ignorujú a transaktivisti démonizujú.  

Sme svedkami radikálneho preorientovávania sa našich spoločenských inštitúcií na nebezpečnú ideológiu, ktorá používa naše deti ako pokusné morčatá v záverečnej, najväčšej bitke kultúrnej vojny o absolútnu telesnú autonómiu: Odpútanie vlastného ´ja´ od biologickej reality. Radi by sme to ignorovali, no títo aktivisti žiaľbohu neignorujú nás.