2019-08-06-amazon.jpg

Amazon práve zakázal terapeutické knihy môjho otca, podľahol tlaku LGBT aktivistov

394
Milko Kostovič
Kultúra smrti

Ale povoľuje knihy propagujúce pedofíliu a rasizmus. 

Na Amazone si môžete zakúpiť takmer akúkoľvek knihu napísanú počas celej histórii ľudstva - od Biblie po Mein Kampf Adolfa Hitlera alebo dokonca aj knihu oslavujúcu pedofíliu. 

Od minulého týždňa sa však nedostanete k žiadnej knihe Dr. Josepha Nicolosiho o opúšťaní homosexuality - pretože Amazon ich všetky zakázal. 

Od roku 1981 do smrti v roku 2017 bol môj otec hnacou silou nápravnej terapie. Vynašiel, zdokonalil a využil túto inovatívnu metódu poradenstva, aby pomohol tisícom mužov prekonať vplyvy sexuálneho zneužívania a iných hlbokých detských trauma. 

Títo muži povedali môjmu otcovi, že jeho vedecky podložené postupy pomohli presmerovať ich sexualitu od posadnutosti pornografiou a pomohli im zredukovať ich nechcenú príťažlivosť k rovnakému pohlaviu. 

Knihy zakázané Amazonom sú pokračovaním dedičstva môjho otca a sú o zmenách, ktoré môžu nastať prostredníctvom jeho metód. Knihy získali stovky odporúčaní od typických čitateľov po bývalých prezidentov Americkej psychologickej asociácie.

V jednom komentári, ktorý Amazon "zabanoval", jeden muž uviedol, že kniha Nápravná terapia mužskej homosexuality zachránila jeho manželstvo. 

Muž mal šťastie, že bol schopný vyhľadať pomoc skôr, než sa Amazon stal mravnou políciou. Dnes sa on a mnoho ďalších rodín dostanú k oveľa menej zdrojov než kedykoľvek predtým - nie preto, že by veda diktovala ich odstránenie, ale preto, že ideológia LGBT prekričala spoľahlivú vedu. 

Zatiaľ čo Amazon zakazuje knihy - a obmedzuje výber ľuďom s nechcenou sexuálnou príťažlivosťou - niektoré vlády zakazujú terapeutické postupy môjho otca. 

Je však zrejmé, že žiadny vládny úradník, ktorý hlasuje za obmedzenie výberu pre klienta, v skutočnosti netuší, čo nápravná terapia predstavuje. A v súvislosti so zákazom kníh zo strany Amazonu radikálni aktivisti LGBT dúfajú, že zabránia zistiť pravdu ešte väčšiemu počtu zákonodarcov.

Na rozdiel od toho, čo tvrdia títo aktivisti a ich spojenci v Amazone, môj otec nikdy neobhajoval tzv. konverznú terapiu. 

Konverzná terapia je široká, vágna, nemá etický kódex ani riadiaci orgán a zvyčajne ju praktizujú nelicencovaní jednotlivci. Môj otec nemal nič spoločné s týmito alebo podobnými praktikami. Ja, ako terapeut, celým srdcom odsudzujem takýto koncept. 

Čo môj otec urobil, bolo, že využil svoje psychologické vzdelanie a svoj židovsko-kresťanský svetonázor, aby pomohol mužom prekonať traumy, o ktorých sa oni - a on - domnievali, že ich priviedli do života, ktorý neodráža to, ako boli skutočne navrhnutí ich tvorcom. 

Radil rodinám, ktoré zápasili s prijatím svojich detí, a vždy im povedal: "Milujte svoje deti, nech už terapia dopadne akokoľvek."

Tohtotýždňový zákaz odhaľuje očividné pokrytectvo dnešných LGBT lídrov: Oslavujú objavovanie všetkých druhov sexuality, ktoré si dokážu predstaviť, pokiaľ pri tomto objavovaní nedôjde k tomu, že jednotlivec sa vráti k  tradičnému heterosexuálnemu životnému štýlu. Takéto objavovanie musí byť samozrejme zakázané. 

Mojou nádejou je, že dôjde k veľkému odporu spotrebiteľov a Amazon prehodnotí svoje rozhodnutie. Ak sa tak nestane, knihy môjho otca nebudú poslednými na čiernej listine.