our-lady-of-fatima-sins-of-the-flesh2-700x438.jpg

Kvôli akému hriechu ide najviac ľudí do pekla? Desivá pravda, zjavená P. Máriou vo Fatime

2,308
Zuzana Smatanová
AltKAT

Celibátni kňazi sú kvalifikovaní učiť o sexe, o tom, čo Biblia a Katechizmus Katolíckej cirkvi v skutočnosti hovoria o sexe, o proroctve sv. pápeža Pavla VI o sexuálnej revolúcii a o tom, prečo je dielo sv. pápeža Jána Pavla II ´Teológia tela´ tak dôležité a čo znamená ´prirodzené plánovanie rodičovstva´ v realite.

Kvôli ktorému hriechu ide najviac ľudí do pekla?

Po tom, čo Panna Mária vo Fatime ukázala trom pastierikom (Lucii, Hyacinte a Františkovi) hrôzostrašnú víziu pekla, Hyacinta povedala Lucii o hriechu, kvôli ktorému ide najviac ľudí do pekla. Svojej sesternice sa spýtala “Lucia - pamätáš si, ako bolo srdce Panny Márie poprepichované tŕňmi potom, čo nám ukázala peklo?" Lucia odvetila: "Isteže si pamätám ... To znamená, že Jej srdce je doráňané hriechmi ľudí; Panna Mária ich prosí, aby svoje hriechy ľutovali a aby robili zadosťučinenie za ne, aby ich potom Boh príliš nepotrestal. Nemôže však ľudí donútiť, aby boli dobrí. Oni to musia sami chcieť." 

Hyacinta neskôr prezradila, že podľa Panny Márie "hriechy, kvôli ktorým ide najviac ľudí do pekla, sú hriechy tela; hriechy proti čistote". 

Panna Mária Fatimská, pros za nás, aby sme vzrastali v čnosti čistoty!