gender_confusion_810_500_75_s_c1.jpg

LGBT aktivisti panikária: mladým ľuďom už ide transgender nezmysel na nervy a odmietajú ho

565
Zuzana Smatanová
Kultúra života

Napriek nonstop propagande cez korporácie, mienkotvorné médiá, zábavný priemysel a progresívnych politikov naznačujú najnovšie prieskumy verejnej mienky, že mladým Američanom čoraz viac vadí a znepríjemňuje im život rastúci extrémizmus LGBT hnutia.

Ba čo viac, keď sa toto hnutie posunulo do roviny gay ´manželstiev´ a začalo radikalizovať gender ideológiu, transgenderizmus a odmietalo jasné vedecké skutočnosti v prospech pochybnej, slobodnej sebaidentifikácie, mnohí z tých, čo sa k tejto veci doteraz stavali neutrálne, alebo ju podporovali, sa rozhodli, že je na čase vyskočiť z tohto vlaku, ktorému zjavne zlyhali brzdy. 

Štatistiky sú skutočne prekvapujúce. Podľa výročnej správy Accelerating Acceptance klesol počet Američanov vo veku medzi 18 a 34 rokov, ktorí nemali problém s LGBTQ ľuďmi z 53% v roku 2017 na 45% v roku 2018, čo je oproti 63% v roku 2016 už dosť veľký pokles. Je zaujímavé, že ide o jedinú vekovú skupinu, ktorej nespokojnosť s LGBTQ rastie, pričom  ide o povestnú "tolerantnú" generáciu. Ešte zaujímavejšie je, že rastie nespokojnosť najmä mladých žien, ktorej úroveň vzrástla z 52% v roku 2017 na 64% v roku 2018 podľa nedávneho prieskumu verejnej mienky The Harris Poll, ktorý si dokonca objednala gay aktivistická organizácia GLAAD (Gay and Lesbian Alliance Against Defamation). Výkonný riaditeľ The Harris Poll John Gerzema tvrdí, že

tento prieskum je "veľmi alarmujúci" a mohol by "signalizovať vážnu sociálnu krízu v súvislosti s diskrimináciou". 34% mladých ľudí by si napríklad neželalo, aby ich lekár bol niečo z LGBTQ, oproti 27% z minulého roku. 39% rodičov si neželá, aby sa ich dieťa v škole učilo o histórii LGBTQ, čo je o 10% viac než v roku 2017. 36% mladých Američanov by sa cítilo veľmi nepríjemne, keby sa dozvedeli, že niekto z ich rodiny je LGBTQ, oproti 29% z roku 2017.  

USA Today presne vymedzuje dôvody tohto prekvapivého posunu; Sarah Kate Ellisová, prezidentka a výkonná riaditeľka GLAAD hovorí: "Tento negatívny posun najmä u mladých je prekvapujúci. Keď sme anylyzovali čísla, zistili sme, že táto mladšia generácia bola v kontakte s viacerými LGBTQ ľuďmi, najmä s ne-binárnymi (nejednoznačnými), takými, čo sa neidentifikujú ako gay alebo lesba. Táto novosť môže byť dôvodom, ktorý vedie k tomuto narúšaniu; to, aby to ľudia pochopili, si vyžaduje čas. Naším poslaním je vzdelávať ľudí o nekonformnosti".  

Inými slovami, LGBTQ hnutie už ´posunulo´ kultúru príliš ďaleko. Veľa ľudí akceptuje názor, že vláda by sa nemala starať do sexuálneho života ľudí. Väčšina Američanov, najmä za posledné dve dekády, vyslovilo presvedčenie, že gayom by sa malo dovoliť "sobášiť sa" (proces, dosť rázne popísaný v knihe Darela Paula From Tolerance to Equality: How the Elites Brought America to Same-Sex Marriage). Veľa ľudí však jednoducho neverí, že by ženy mohli mať penis, že by muži mohli rodiť alebo že rod je premenlivá kategória. Pre ľudí je skrátka fakt, že by mali existovať ne-binárni ľudia (zrejmý muž a zrejmá žena), všelijako inak poposúvané a vynásobené tieto kategórie medzi sebou, jednoducho nemysliteľný.

Mladí ľudia sa navyše s chaosom, ktorý LGBTQ hnutie spôsobuje na školách, oboznamujú takpovediac z prvej rady: biologickí muži sa bez problémov premávajú v dievčenských sprchách, ničia súťaže v športových disciplínach žien, prežívajú absolútny zmätok v oblasti transgenderizmu, zmeny pohlavia a LGBTQ indoktrinácie - predstavte si, že musia v tomto všetkom žiť, niet sa teda čo čudovať, že odpor voči tejto agende prichádza práve od mladých ľudí, a nie od dospelých. Sú to práve tínedžerky, ktoré sa sťažujú na narúšanie súkromia v šatniach a sprchách a na biologických mužov v ženských športových súťažných disciplínach. Detstvo týchto tínedžerov sa zmenilo na bojové pole v kultúrnej vojne a veľa z nich je preto úprimne nešťastných. 

Celé LGBTQ hnutie sa v súčasnosti prediera vpred tak šikovne, že to dokonca mätie aj mnohých aktivistov, ktorí pretláčali "iba manželstvá osôb rovnakého pohlavia". Zneužíva celú generáciu a používa ju ako pokusné morča v masívnom sociálnom experimente s ´premenlivým´ rodom a pohlavím. Ako však dokazuje samotný prieskum GLAAD, má toto pokusné morča toho už plné zuby a odmieta ďalej spolupracovať. Pevne verím, že odmietavý tlak na agendu LGBTQ bude len rásť, silnieť, pretrvávať a čoraz viac ohlasovať návrat k zdravému rozumu.