shutterstock_179547653_810_500_75_s_c1.jpg

Znamenia a zázraky medzi nami: transformované životy bývalých LGBT ľudí

636
Milko Kostovič
Kultúra života

Heterosexuálny svet - svet tých, ktorí sa neidentifikujú ako LGBT - skĺzol do lží potvrdzujúcich normálnosť homosexuality, transgenderizmu a redefinície manželstva do takej miery, že nesúhlas s novou LGBT dogmou už nie je len porušením "politickej korektnosti", ale aj čoraz viacej kriminalizovaným činom. 

Neoslavovať sodomiu sa vníma za perverzné a snaha zabrániť mrzačeniu sexuálnych orgánov detí sa považuje za "zneužívanie", t.j. za priestupok, ktorý môže viesť k strate opatrovníctva vášho dieťaťa.

Heterosexuálny svet je stratený, stal sa sluhom LGBT pánov, ktorí mu dali prezývku "Cisgender". Tento termín robí abnormálne z niečoho, čo je v harmónii s prírodou. 

Aká je odpoveď pre začarovaný svet, ktorému chýba potrebná intelektuálna zvedavosť, oddanosť pravde a vôľa oslobodiť sa? Odkiaľ príde? 

Maják, ktorý vyvedie spoločnosť z tejto hustej temnoty, môže vzísť z prekvapujúceho zdroja: od bývalých homosexuálov a transsexuálov.

Ex-homosexuáli a ex-trans ukazujúci cestu von zo sexuálnej revolúcie

Minulý rok som počúval bývalú lesbičku Elizabeth Woning, spoluzakladateľku organizácie Equipped to Love, ktorá vystúpila vo Washingtone, D.C.

"Skutočne si myslím, že z homosexuálnej komunity vyviera obnova," vyhlásila Woning. 

V prejave pred skupinou bývalých homosexuálov, lesbičiek a transsexuálov, Woning uviedla: "Sme prvým ovocím začiatku obnovy, ktorá prichádza do Ameriky."

Jej slová, aj keď jemne vyslovené, boli strhujúce. Prorocké. 

Potom som sa jej spýtal, či by mohla rozviesť svoje skvelé vyhlásenie. 

"Transformované životy bývalých homosexuálov sú znamením a zázrakom pre našu generáciu," napísala Woning v odpovedi na moju otázku. 

"Deje sa to v čase, keď sa zdá byť nemožný súlad medzi sexualitou/pohlavím a Písmom," pokračovala. "Predchádzajúce generácie požadovali fyzické uzdravenie ako znamenie Božej prítomnosti, ale čo keby bolo dnešným zázrakom obnovenie sexuality a pohlavia?"

"Boh tak robí. Smeruje dopredu v mene homosexuálov na celom svete," dodala. "Na vzostupe je nové hnutie Dúhových ľudí s neočakávaným posolstvom transformácie."

Šepot

"V decembri 2017 som sa raz ráno zobudila, keď som slúžila v Anglicku. Počula som šepot, ktorý ma naplnil vzrušením," spomína si Woning. 

"Boh je v pohybe medzi homosexuálmi a robí nečakané veci," ozývalo sa v šepote. "Tebe patrí prvá vlna obnovy pre homosexuálnu komunitu. On oznamuje Svoju pravdu. Obnovuje ľudskú identitu."

Woning pokračovala:

Okamžite som si prvýkrát uvedomila vážnosť našej misie tu, v organizácii Equipped to Love. Jednou zo základných hodnôt, ktorú zastávame, je, že sloboda, úplná sloboda od homosexuálnej príťažlivosti a rodového zmätku, je dostupná pre LGBTQ ľudí, ktorí si to želajú. V skutočnosti ide o rizikovú hodnotu, pretože mnohé predchádzajúce duchovenstvá v tomto bode váhali. Svedectvá predchádzajúcej generácie odhaľujú toľko neúspešných príbehov v tomto úsilí. Táto realita podnietila našu kultúru k presvedčeniu, že zmena je nemožná.

Žiarivá nádej uprostred chaosu sexuálnej revolúcie

Možno existuje žiarivá nádej uprostred chaosu a konfliktu v našej kultúre ohľadne sexuality a genderu. ... Vraciame sa na miesto, ktoré uznáva len Ježišovu lásku. Iba Ježišova moc a intimita uspokojuje. Držíme sa Jeho lásky, keď nemôžeme pochopiť, čo hovorí Písmo. Uznávame, že disciplína a samotná filozofia nestačia k prinášaniu naplnenia. Spájame celistvosť a pravdu s dôverou k Ježišovi.

Veľký oblak svedkov

Na minulotýždňovom Pochode slobody vo Washingtone bolo naplno vidieť podstatu tohto posolstva. Jeden bývalý homosexuál a transgender za druhým vyhlasoval slobodu od falošných identít a praktík, ktoré si predtým osvojovali. 

Ich životy sú viac než len ojedinelé prípady Božej moci transformovať: ich životy sú ukazovateľmi pravdy smerujúcimi na nás, všetkých z nás - nielen tých, ktorí sú uväznení vo svete LGBT - rozptyľujúc lži, ktoré prijíma západný svet. V tomto kritickom momente histórie je ich hlásanie pravdy rovnako dôležité pre heterosexuálny svet ako pre praktizujúcich homosexuálov, lesbičky a transsexuálov, pretože všetci rovnako prepadli klamstvám. Nie drobným klamstvám. Veľkým klamstvám. 

Profesor Robert Oscar Lopez - muž, ktorý pred pár rokmi unikol homosexuálnemu svetu a ktorý je teraz šťastne ženatý s manželkou a má deti - je v tomto ohľade vari najviditeľnejším zázrakom. Profesor Lopez je tým najvýznamnejším hlasom v dnešnom svete, pokiaľ ide o pochopenie toho, čo sa stalo, a čo je potrebné urobiť, aby sme odolali a zvrátili nadvládu LGBT ideológie.

Jeho článok, LGBT prízrak: Čas pre kresťanov čeliť nášmu zlyhaniu, si je potrebné prečítať. 

Lopez jasne identifikuje zlyhania konzervatívnych akademikov, politikov a vedúcich predstaviteľov cirkví, ktorí boli príliš bojazliví hovoriť pravdivo o svete gayov a namiesto toho súhlasili s dodržiavaním pravidiel angažovanosti stanovených LGBT aktivistami, čo viedlo k obrovským prehrám. 

Je zaujímavé, že zo všetkých konzervatívnych akademikov a aktivistov, ktorí sa angažovali v tejto bitke v poslednom desaťročí, je to práve Lopez, ktorý uchopil veci za správny koniec. Lopez nám ukázal cestu vpred, najmä v situácii, keď Kongres uvažuje nad strašným Zákonom o rovnosti. 

Život profesora Lopeza je majákom nádeje

Sú tu aj ostatní. Mnohí ďalší. 

Walt Heyer je bývalý transgender muž, ktorý je teraz najcennejším zdrojom na svete pre tých, ktorí zažívajú "ľútosť z prechodu". 

Ja som mal tú česť byť spolu na rečníckom turné s Heyerom v roku 2017. Zakaždým, keď vytiahol mobil z vrecka, dostal ďalšiu SMS alebo email od niekoho na svete, ktorý zúfalo hľadal radu, pretože nájsť inú pomoc je takmer nemožné. 

Život Walta Heyera je nádejou

Angel Colon a Luis Ruiz, ktorí prežili masaker v nočnom klube Pulse v roku 2016, ktorý si vyžiadal 49 obetí, sú tiež majákmi nádeje. Obaja cestujú po svete a vyhlasujú oslobodenie od homosexuality, ktoré našli v Kristovi. 

Tak je to aj v prípade Briana Wheelocka. A tiež Jeffrey McCall. A bývalá gay hviezda porna Joseph Sciambra. A Dan Mattson. A Paul Darrow. A Rilene Simpson

Je to aj 11 mužov, ktorí sa ku mne pridali v podpornom stanovisku "Muži priťahovaní rovnakým pohlavím a ich manželky" pre Najvyšší súd USA, keď sa rokovalo o prípade homosexuálneho manželstva Obergefell v roku 2015. 

Takisto 200 bývalých LGBT mužov a žien, ktorí sa zúčastnili Pochodu slobody vo Washingtone v roku 2019. 

Je tu veľký oblak svedkov. 

V najbližších týždňoch LifeSiteNews prinesie príbehy viacerých bývalých homosexuálnych a transgender osôb, ktoré verejne deklarujú svoje nové životy v Krista. 

Títo muži a ženy svojím vlastným životom demonštrujú, že svet môže poraziť sexuálnu revolúciu a zvrátiť masaker, ktorý bol na svete spôsobený.