DSC4931.jpg

Komunisti mali KGB, nacisti mali Gestapo, genderisti a liberáli majú výbor GREVIO

1,701
Kultúra smrti

Otec Marián Kuffa aj napriek slovným vyhrážkam, ktoré musí znášať, pokračuje v kritike gender-ideológie a poukazovaní na jej negatívne vplyvy na naše deti. Vo svojej ďalšej kázni sa ostro ohradil voči výboru GREVIO, ktorý má kontrolovať záväzky vyplývajúce z Istanbulského dohovoru.

Marián Kuffa uviedol, že feministky nemajú pravdu, keď tvrdia, že muži sa nemajú starať do ich záležitostí, a napríklad aj do ich materníc.

“Či chce feministka, či nie, muž je ten, ktorý určuje, či to bude chlapec, alebo dievčatko,” poznamenal a vysvetlil, že keď muž pri pohlavnom styku odovzdá chromozóm X, pôjde o dievčatko, ak naopak odovzdá chromozóm Y, “hoc sa feministka rozpučí,” narodí sa chlapec.

Ideológia gender ide podľa katolíckeho kňaza jednoznačne proti vede a proti Bohu. “Zoberte si nejakú solídnu vedeckú knihu, napríklad učebnicu, z ktorej sa učia lekári. Hovoril som so študentom embryológie, v ich učebnici sa na prvých stránkach píše, že ontogenéza – osobný vývoj človeka – začína počatím,” zdôraznil Kuffa. “Aké keci, že to až od neskôr je človek…,” uviedol o “nevedeckom” prístupe genderistov.

Celá spomínaná ideológia je podľa neho kultúrou smrti. “Kultúrou smrti nie je len gender-ideológia, ale aj potratová agenda, registrované partnerstvá a eutanázia – vraj sladká smrť – toto všetko tam patrí… ako človeka zabiť…”

Šíriteľmi kultúry smrti sú podľa slov o. Kuffu liberáli. “Predtým to boli komunisti, fašisti, a teraz liberáli. Komunisti mali KGB a ŠtB a fašisti mali tajnú políciu Gestapo.”

Výbor GREVIO

Kuffa tiež pripomenul, že KGB či Gestapo mohlo zasiahnuť proti suverenite štátu podobne ako niektoré úrady, výbory či komisie medzinárodných organizácii. “A dnes majú liberáli a genderisti výbor GREVIO,” ozrejmil Kuffa.

GREVIO je výborom, ktorý ustanovuje Istanbulský dohovor a podľa Kuffu má “hmlistú” pôsobnosť: “Na začiatku tam boli samé ženy, desať žien, ale potom povedali, že sa musia dodržať kvóty, 50 na 50. Tak vymysleli fintu, že päť z nich sa cítili byť mužmi, a už bolo päť mužov a päť žien.”

Súčasťou Istanbulského dohovoru je vlastný monitorovací mechanizmus, ktorého úlohou je podpora zavádzania zmluvy do praxe. Je postavený na dvoch pilieroch.

Na jednej strane stojí 15-členná skupina expertov proti násiliu na ženách a domácemu násiliu (GREVIO), zastupujúca obe pohlavia a rôzne regióny. Členovia GREVIO a ich prípadný odborný sprievod dostal rôzne kontroverzné právomoci a výnimky z obmedzení slobody pohybu, colných a devízových kontrol a má taktiež doživotnú imunitu v súvislosti s výkonom ich funkcie. Na druhej strane je Výbor zmluvných štátov (the Committee of the Parties), ktorý je zostavený z politických zástupcov jednotlivých zmluvných strán.

Ovocie gender

Katolícky kňaz pokračoval tým, že vyhlasovanie pohlaví podľa toho, na aké sa človek cíti, je proti zdravému rozumu a proti vede.

Upozornil na možný prípad, že muž, ktorý je pedofilom, sa môže vyhlásiť za ženu a ohrozovať dievčatá napríklad v sprche na kúpalisku. “Vojde ešte v to ráno do sprchy a odbaví sa na tvojej dcérke. Nech sa páči, úradne bude mať potvrdené, že je žena… To je ovocie gender-ideológie v praxi. A normálny otec, ktorý sa cíti ako muž, ani nemôže vstúpiť do sprchy a urobiť poriadok s úchylákom.”

Rod je podľa genderistov sociálny konštrukt. Kuffa k tomu poznamenáva: “Pánečku, to je zahmlené. Čo to znamená? Societa – spoločnosť a konštrukt – výchova. Aha, tak, keď ťa vychovávajú ženy, cítiš sa byť ženou. Tak to oni tvrdia. Ja na to zvyknem hovoriť všade ten istý príklad. Máme v Žakovciach 20 sliepok a jedného kohúta… vychovali ho len dámy… nikdy v živote nevidel iného kohúta… a ako to, že ten kohút jediný spieva, ako to, že ako jediný neznáša vajíčka… No vidíte, ich teórie sú proti prírode.”