muz.jpg

“Aj chlapci majú menštruáciu,” budú najnovšie učiť deti v Anglicku gender ideológovia

934
Kultúra smrti

Gender aktivisti sa snažia vyvrátiť biologické fakty napríklad o menštruácii v rámci svojej novej vzdelávacej kampane na školách. Informoval o tom britský denník Telegraph.

Školáci sa od aktivistov dozvedajú napríklad to, že “všetky pohlavia” môžu mať “svoje dni”. Ide o súčasť  nových prednášok sexuálnej výchovy, na ktorých sa podieľajú aktivisti za práva transsexuálov.

Takýto druh vzdelávania nedávno schválila mestská rada v Brighton & Hove, v snahe “riešiť stigmy okolo menštruácie”. Nové odporúčania vychádzajú zo správy Rady, v ktorej sa uvádza, že “aj trans chlapci a muži môžu mať menštruačný cyklus” a takisto, že “menštruácia zahŕňa všetky pohlavia”.

Na základe toho podľa denníka Telegraph budú najnovšie umiestnené zásobníky s menštruačnými výrobkami umiestnené na všetkých školských toaletách, nie iba na dievčenských.

Okrem toho správa žiada, aby transgender študenti a žiaci “dostávali dodatočnú podporu a pomoc v prípade potreby”.

Správa doslova odporúča, aby “učebné osnovy o menštruačnom období zahŕňali všetky pohlavia, kultúry, náboženstvá a sexuálne orientácie”.

Mestská rada v meste Brighton a Hove uviedla vo svojom vyhlásení: “Tým, že podporujeme efektívne vzdelávanie v oblasti menštruácie a puberty, dúfame, že znížime stigmu a zabezpečíme, aby žiadne dieťa ani mladý človek necítil hanbupri žiadaní o menštruačné výrobky v škole alebo mimo nej, ak ich potrebuje.”

“Veríme, že je dôležité, aby sa všetky pohlavia mohli učiť a spoločne hovoriť o menštruácii… Náš prístup uznáva skutočnosť, že niektorí ľudia, ktorí majú svoje dni, sú trans alebo nebinárni.”

Tá istá mestská rada rada tiež nedávno vydala “Pomôcku pre školy o transsexuáloch” s cieľom pomôcť učiteľom “citlivo posudzovať rodovú identitu”.

Žiada učiteľov o rešpektovanie detí, ktoré spochybňujú svoje prirodzené pohlavie. Hovorí učiteľom, že ak úmyselne nehovoria s deťmi podľa ich preferovaného pohlavia, a ak ich neoslovujú príslušným zámenom, môže ísť o obťažovanie.

“Pomôcka” tiež odporúča, aby školy zaviedli uniformy bez pohlavia, aby sa všetky deti cítili rodovo komfortne, a aby sa zamedzilo šikanovaniu.

Známy britský poslanec David Davies v nedeľu uviedol, že je to “šialenstvo” pre učiteľov, keď majú hovoriť žiakom, že aj transgender chlapci môžu mať menštruáciu.

Povedal: “Učenie o menštruácii je ťažkým predmetom pre deti, a vrhnúť na nich myšlienku, že dievčatá, ktoré sú presvedčené, že sú chlapci, majú tiež menštruáciu ich úplne zmätie.”

Nedávno dokonca aj britskí lekári odporúčali, aby sa deti na základných školách učili o otázkach týkajúcich sa LGBT.

Začiatkom tohto roka Kráľovská akadémia pediatrov a detská zdravotná starostlivosť (RCPCH) vyzvali ministra, aby pokračoval vo svojom usmernení vzdelávania o vzťahov medzi pohlaviami. Nové pravidlá sa majú stať povinnými od roku 2020.

Návrh vládnych odporúčaní hovorí, že školy môžu slobodne určiť, ako sa budú zaoberať otázkami lesbičiek, homosexuálov, bisexuálov a transsexuálov (LGBT) a zabezpečiť, aby výučba bola “citlivá a vhodná pre vek detí”.