42139.jpg

Huffington Post Germany: Nemcov musia nahradiť cudzinci

66
Kultúra smrti

Mainstreamové médiá v Nemecku už ani neskrývajú svoju nenávisť voči vlastnému národu. Novinár portálu Huffington Post Germany otvorene píše o tom, že Nemci musia byť nahradení migrantmi.

 

Novinár Veit Lindner napisal na portáli Huffington Post Germany článok s názvom “Repopulujte nás! Prečo by nemecký národ mal byť zrušený.” Informoval portál PrisonPlanet

Mainstreamový novinár píše, že aby boli zastavení tzv. populisti, bude skutočne najlepším riešením nahradiť nemecký ľud cudzincami.

Následne víta všetkých ľudí z celého sveta: “Čierni, hnedí, žltí, bieli, Ázijci a Arabi, Afričania, vy ľudia z Ameriky, Indie, ľudia všetkých náboženstiev – príďte a pomôžte nám! Príďte tu a repopulujte nás, ale dôkladne!”

“Roztrúste medzi nás trochu viac genetického a kultúrneho materiálu a pomôžte tejto únave z rozmnožovania, ktorú tu máme,” napísal.

Lindnerov bizarný fetiš, ktorý volá po “zrušení etnických Nemcov,” ale nie je až tak vzdialený od komentárov niektorých nemeckých politikov.

Minulý rok nemecký vicekancelár uviedol, že utečenci, ktorí prichádzajú do Nemecka, sú viac Nemcami, než skutoční Nemci, ktorí kritizujú prílev migrantov.

Na vrchole migrančnej vlny, ktorá zaplavila Nemecko v roku 2015, povedala politička Stefanie von Bergová v prejave pred Bundestagom, že Nemci budú do 30 rokov menšinou vo svojich mestách a že je to “dobrá vec”.

Samuel Gdovin