Luca-1.jpg

Chystá sa na Slovensku majdan? Nicholsonová otvorene hovorí o prevrate.

1,684
Neutral

Komu vražda novinára Jána Kuciaka a jeho priateľky je najviac na prospech? Túto otázku položil premiér Róbert Fico na nedávnej tlačovej konferencii. Ako sa ukazuje, najviac z nej ťažia opozičné strany SaS, a OĽaNO, ktoré už zorganizovali demonštráciu a tvrdia, že v tom budú pokračovať. Podpredsedníčka parlamentu Lucia Ďuriš Nicholsonová dokonca otvorene vyzýva na prevrat.

 

Cui bono? V koho prospech? „Chcem, aby si verejnosť túto otázku vážne postavila. Komu vo svetle udalostí posledných troch dní pomáha táto tragédia? Vláde alebo opozícii?”, položil si otázky v úvode svojho vyhlásenia premiér Robert Fico (Smer-SD) v súvislosti s vraždou novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice a naznačil, že vražda je na prospech opozície.

Niektoré opozičné strany už v stredu zorganizovali prvú demonštráciu a vláde pohrozili, že v tom budú pokračovať aj naďalej. Podpredsedníčka Parlamentu Lucia Ďuriš Nicholsonová (SaS) dokonca zašla ešte ďalej a pre rádio Aktual vyhlásila, že na Slovensku je treba spraviť prevrat. Upozornilo na to rádio Infovojna.

“O čom rozpráva premiér Fico? Však má po boku Máriu Troškovú ktorá je jasne napojená na túto kalábrijsku mafiu, na tajomníka bezpečnostnej rady štátu Viliama Jasaňa, ktorý je jasne prepojený s týmito ľuďmi. A nie, nikto tu netvrdí že Trošková alebo Jasaň vraždili, ale my tvrdíme, že boli prepojení na tých, ktorí možno stoja za tou úkladnou vraždou. A máme za to, že polícia pod vedením Kaliňáka a pána Gašpara to nedokáže objektívne vyšetriť. A ja by som v tomto ešte išla ďalej”, uviedla Nicholsonová a následne pritvrdila:

Tu musí dôjsť proste k prevratu. Tam tí ľudia nemajú ďalej čo robiť. Aj keby rovno odstúpil Kaliňák a Gašpar, tak si nemyslím, že bude objektívne vyšetrovanie zaručené, preto si myslím, že toto je na pád vlády. Toto je najhoršia vec, akej sme sa dožili. Tam vonku odstupujú politici, len keď ilegálne zamestnávajú upratovačku. Keď sme niekedy mali dôvod na to, aby padla vláda, tak je to teraz,” vyhlásila Nicholsonová.

Opozícii nahráva do karát aj veľká “občianska” demonštrácia naplánovaná na dnes o 17:00 hodine. V skutočnosti to organizujú a podporujú notoricky známe mená z médií a mimovládnych organizácií. Viac si môžete prečítať TU.

Aj keď je súčasná vláda na čele s Ficom prozápadne orientovaná, ľuďom z mimovládok, často financovanými aj z peňazí Georga Sorosa nevyhovujú konzervatívne názory tejto vlády. Ficovci sa totiž v minulosti postarali o to, aby do ústavy bolo zakotvené, že manželstvo je zväzok muža a ženy. Posledná kvapka padla minulý týždeň, keď vláda odmietla ratifikovať Istanbulský dohovor, ktorý pod zámienkou ochrany žien mal zaviesť Gender ideológiu do našich právnych noriem, hlavne do škôl a už od mala v tejto vyšinutej ideológii vychovávať naše deti.

Vražda novinára a jeho priateľky je teda pre niektoré mimovládky dobrou zámienkou na zvrhnutie súčasnej vlády a dosadenie liberálnej vlády, ktorá by im schválila všetky zvrátenosti od výmyslu sveta.

Nicholsonovej vyjadrenia si môžete vypočuť TU:

Samuel Gdovin