young_gay_couple_(1).jpg

Lesbické tínedžerky otehotňujú dvakrát častejšie ako ich rovesníčky

774
Milko Kostovič
Kultúra smrti

Štatistiky ukazujú, že ženy, ktoré sa označujú za "lesbičky", otehotnejú v oveľa vyššej miere než "hetero" ženy a "homosexuálni" muži oplodňujú ženy vo výrazne väčšom percentuálnom podiele než heterosexuálni muži.

Noviny Star Tribune zverejnili grafiku, ktorá vizuálne ilustruje tento rozdiel:

Graf: Boli ste niekedy tehotná alebo ste niekoho oplodnili, spolu 9. a 11 ročníky

 

image

 

 

Miera tehotenstva je potvrdená štúdiami v niekoľkých krajinách, z ktorých vyplýva, že miera otehotnenia u homosexuálov je dva až sedemkrát vyššia než u heterosexuálov. A pro-homosexuálne organizácie pripúšťajú, že "miera nezamýšľaného tehotenstva u mladých LGBT ľudí je obrovská."

Okrem toho, homosexuálni muži i ženy sú výrazne sexuálne aktívnejší než heterosexuáli.

Glenn T. Stanton z portálu Federalist v súvislosti so sedemkrát vyššou mierou tehotenstva u homosexuálov poznamenal: "Ide o veľa sexu s možnosťou otehotnenia medzi tínedžermi a dospelými, ktorí sa pravdepodobne "takto narodili", aby nechceli sex s možnosťou otehotnenia." 

Stanton pokračoval: "Musíme sa pýtať, čo sa deje v emocionálnom živote týchto jedincov, kvôli čomu sa správajú týmto hyper-sexualizovaným spôsobom? Akú prázdnotu sa snažia vyplniť? Ich vlastná dôstojnosť a kvalita života si vyžadujú poctivé skúmanie, bez ideologických predpokladov."

Podľa štatistík, LGBTQI mládež pred a počas sexu nekontrolovateľne užíva drogy a alkohol, a platí to najmä pre mužov.

Homosexuálni aktivisti zvaľujú štatistiky o promiskuite/tehotenstve na vonkajšie vplyvy, ako je spoločenské odmietanie, tlak rovesníkov a domáce prostredie, ktoré ich neakceptuje. Iní poukazujú na nedostatočné sexuálne vzdelanie pre homosexuálnu mládež.

Kvôli riešeniu problému tehotenstva a promiskuity LGBTQI sa zákonodarci obrátili na Plánované rodičovstvo. Vládni predstavitelia poskytli najväčšiemu potratovému konglomerátu v krajine 18 miliónov dolárov na zníženie miery tehotenstva a pohlavných chorôb medzi homosexuálnou mládežou v deviatich štátoch.

Konzervatívci kritizujú nielen reakciu vlády jednoducho vyhodiť peniaze na problém, ale tiež za to, že tieto peniaze smerujú do rúk organizácií, ktoré propagujú promiskuitu.

Teenwise Minnesota, pro-gay organizácia poverená podporou sexuálneho zdravia, objavila nesúlad medzi promiskuitou a tehotenstvom, keď študentské prieskumy obsahovali otázku,  ktorá sa ich pýtala na ich "sexuálnu orientáciu".