duha.jpg

Britská charita vyhodila dobrovoľníkov, ktorí odmietli nosiť dúhovú stužku, ako znak podpory homosexuality

432
Kultúra smrti

Členovia pamiatkovej organizácie National Trust hrozia, že zrušia svoje členstvo po tom, ako zistili, že dobrovoľníci boli vyhnaní do zadnej miestnosti, mimo pohľadov návštevníkov, pretože odmietli nosiť odznak “homosexuálnej hrdosti.”

 

Desať dobrovoľníkov v historickom paláci Felbrigg Hall odmietlo nosiť dúhové štužky a odznaky na oslave päťdesiatich rokov od čiastočnej dekriminalizácie homosexuality. Výsledkom toho bolo, že dobrovoľníci, ktorí to odmietli, boli požiadaní o to, aby “zmizli z očí návštevníkov” počas letnej kampane s názvom ” Proti predsudkom a za hrdosť”. Informoval o tom portál Breitbart.

“Keď nosíme túto stužku, vysielame jasné posolstvo, že vítame všetkých našich návštevníkov,” uviedla Ella Akinlade, generálna riaditeľka paláca Felbrigg Hall.

Ani rodinní príbuzní bývalého majiteľa paláca,  Roberta Wynhdham Ketton-Cremera, nie sú počíňaním pamiatkovej organizácie National Trust príliš nadšení, keďže táto organizácia sa rozhodla urobiť film z rozprávania Stephena Frya, ktorý odhalil, že tento  veľmi uzavretý človek bol homosexuál.

Jeden dobrovoľník povedal novinám: “Je tu skupina asi desiatich z nás, čo sme pamiatkárskymi dobrovoľníkmi  viac ako desať rokov, a teraz nám bolo povedané, že ak nebudeme poslúchať na slovo, nemôžeme robiť našu prácu. Wyndham by sa v hrobe obracal, keby vedel, čo sa deje,” povedal. “Bol to veľmi uzvretý muž. Nikdy neodhalil svoju homosexualitu.”

“National Trust sa stará o pozemky a budovy, nemajú právo skúmať  súkromný život ich majiteľov, keď to vyhovuje ich potrebám marketingovej kampane. Je to odporné. ”

Benjamin Harris-Quinney, predseda skupiny The Bow Group, britského najstaršieho konzervatívneho think-tanku, o pamiatkovej organizácii National Trust  uviedol: “Základom tohto hnutia je kultúrny marxizmus, tvrdej ľavicovej túžby používať politiku identity na erodovanie a zničenie kultúrnych pilierov židovsko-kresťanského západu. Rýchlosť akou sme ako spoločnosť prešli, od zmeny našich zákonov pre údajný záujem o rovnosť k núteniu ľudí prijať politickú ideológiu, vydesí väčšinu britských ľudí, ktorí sú pevne proti nútenému prijatiu akýchkoľvek politických názorov.”

“Je teraz úplne jasné, čo opozícia hovorila voči tomuto hnutiu po celú dobu: Ľudia, ktorí sú súčasťou lobistických skupín LGBT, nekonajú v záujme homosexuálov, ale v záujme oveľa temnejších, totalitných a extrémistických vecí, proti ktorým sa  právom stavia veľká väčšina našich občanov. ”

Samuel Gdovin