Diablova "veľká trojka" tabuizovaných tém

1,833
Kultúra smrti

ZAUJÍMAVÝ POHĽAD - považujem za zaujímavé, že existujú tri témy, ktoré prekračujú akékoľvek limity - tzv. „tabu témy“ - kedy človek dostane odpoveď od presvedčených obrancov týchto tém tak zatvrdilú, že riskuje zničenie svojej povesti práve týmito obrancami, ktorí sa uchýlia až ku krutosti voči tým, ktorí sa pokúsia priniesť nejaké svetlo do týchto tém.

Tu sú tri ...

1) Homosexuálna Agenda

Poukazuje sa na to, že „kultúrne elity“ (Hollywood, akadémia, hlavné média, vláda a atď.) sa pomaly, ale iste (často tak rafinovane, že to ostane bez povšimnutia) pokúšajú inštitucionalizovať myšlienky a presvedčenia, akými sú homosexuálne chovanie a manželstvo medzi osobami rovnakého pohlavia. Nasleduje prehľad pôsobivej (ale smutnej) stratégie, ktorá sa využívala posledných 30 rokov, aby sa schválilo verejné homosexuálne chovanie. 

Tu

Z duchovného hľadiska to veľa ľudí chápe tak, že toto je téma, ktorá bude viesť od väčšieho posmechu z náboženstva až k prehliadaniu fyzických útokov a dokonca umučení. Všetko je iba o tom, ako sa táto téma zdá byť tabuizovaná. Veriaci katolíci sa často vyjadrujú k tejto téme so slovami: „prenasledovanie sa čoskoro začne."

2) Propagácia a rozsiahly nárast satanizmu a mágie

Dnes ich už môžeme vidieť všade... v half-time show, na Grammy, v hudbe, vo filmoch, dokonca aj na oblečení hollywoodskej elity alebo majú tieto symboly vytetované. A napriek tomu sme obvinení z hľadania diabla v každej príčine, ak sa o tom čo len pokúsime prehovoriť. Aj keď je táto téma všeobecne známa, aj naďalej zostáva zložité pri hľadaní jej dôveryhodných zdrojov na internete, ktoré by s touto témou „išli s kožou na trh“. Čoho (alebo koho) sa obávajú?

Tu je príklad takého zdroja:

Tu

Neurobte chybu - mládež sa do toho často hrnie, ale poznám iba jeden príbeh, s ktorým sa niekto nedávno so mnou podelil...


„Keď som bol na strednej škole, začal som sa potĺkať a húliť s niektorými kamarátmi mojich starších bratov. „Zabávali sa“ s hovoriacou tabuľkou ouija a tarotovými kartami. Zdrhli z „mládežníckej skupiny“ z kostola - vošli prednými dverami a vyšli zadnými smerom do lesa za sexom, drogami a chlastom. Navzájom si vypaľovali znamenia s pentagramovými prsteňmi a dokonca obetovali malé zvieratá. Nikdy som sa toho ale nezúčastnil, pretože som bol „mladším bratom“. Ale po celý ten čas rozprávali o čiernej omši. Medzi nimi bol náš díler. Bol to starší chlapec, ktorý mal viac ako dvadsať rokov. Tvrdil o sebe, že je čarodejník a ukazoval nám jeho pyxidu (vtedy som nevedel, čo to je), že by ju mohol použiť, pretože kňaz v katolíckom kostole do ktorého chodil, by tomu aj tak nevenoval veľkú pozornosť: „no majú pyxidu, musia byť teda poctiví.“ Dokonca povedal, že skoro vždy nájde hostiteľa na Zemi po omši alebo medzi stránkami spevníku ako takú záložku. Pamätám sa, že keď ju otvoril aby nám ju ukázal, povedal, že to bol Ježiš a budeme mať s ním „párty“. No, tak som sa vykradol a o pár noci neskôr som sa vrátil do „mládežníckej“ skupiny. Náš priateľ s tým „čarodejníkom“ uťal so samurajským mečom hlavu svojej spiacej tete po „Ježišovej párty“, pretože „počul hlasy“, ktoré mu našepkávali, že to bola iba bežná žena, ktorá chodila do kostola. Posledná z rodiny. Po zvyšok svojho života sa dal sa zatvoriť do psychiatrickej liečebne . Keď som sa začal učiť o katolicizme, vždy mi to pripomenulo toto príšerné obdobie a nemohol som a stále sa nemôžem zbaviť pocitu, že v tú noc sa môj priateľ na čiernej omši odovzdal démonovi. Keď ho v tú noc zatkli, žiadne drogy v jeho tele nenašli."


3) Akýkoľvek čin by prispel k tomu, aby sa omša stala úctivejšou. Kto nevie, že kňazi podnikli potrebné kroky aby zmenili zábavný cirkus - nazývajúci sa niektorými omšou - ktorý prebieha v mnohých farnostiach, na niečo čo je viac primerané. Ponúkajú očakávanú úctu voči Bohu, pričom čelia obrovskému odporu zo strany farníkov. Veľa farníkov podnikne kroky, aby znesvätili týchto kňazov v snahe dosiahnúť ich exkomunikáciu. Niektorí (veriaci) iba jednoducho opustia ich farnosti (veľa z nich sú tí, ktorých predkovia tu už stáročia prichádzali). Ich vlastní bratia kňazi sa dokonca vyhýbajú týmto kňazom (osobne som mal priateľov na celý život, ktorí rozhodli, že to bol dôvod na ukončenie nášho priateľstva). Pravdu povediac, trošku to sklame. Takže ak sa kňaz rozhodne, že jeho farnosť si vyžaduje viac úcty, automaticky počíta s tým, že bude prenasledovaný. Veriaci katolíci chápu situáciu, a preto sú vždy pripravení sa pomodliť aj (často k svätému Michalovi) za ktoréhokoľvek kňaza, ktorý urobil niečo preto, aby priniesol úctu na svätú omšu.

Tak tu to máte - homosexuálna agenda, satanizmus a mágia, neúctivé omše. To je VEĽKÁ TROJKA DIABLA. Ale netrúfnete o nich rozprávať.....pokiaľ nie ste odvážny.

 

Nájdi nás na FB: ZA KRESTANSKE SLOVENSKO. čo si myslíte o téme? Napíšte nám do FB komentov.