Feministka z Femenu sa vyhlásila za pro-life a ospravedlnila sa

1,907
Kultúra života

Sara Winter sa kedysi obnažovala pre FEMEN. Teraz bojuje za nenarodené deti.

Sara Fernanda Girominiová sa v Brazílii a vo svete preslávila pod pseudonymom „Sara Winter“. V roku 2012 sa stala zakladajúcou členkou FEMEN Brazil a viedla trojicu polonahých protestujúcich dievčat, ktoré získali veľa mediálnej pozornosti. Avšak už o tri roky neskôr sa táto mladá aktivistka vybrala úplne opačným smerom: vyhlásila vojnu feminizmu i potratom a kresťanom sa ospravedlnila za svoje útočné správanie. Vydala tiež krátku knihu, v ktorej odhaľuje, aké zneužívanie a sklamanie zažila v čase, keď bola v rukách feministiek.

Girominiová odhalila svoju zmenu prvýkrát v októbri 2015. Vyjadrila svojej pokánie z potratu, ktorým vzala život svojmu prvému dieťaťu a priznala, že nedávne narodenie druhého dieťaťa zmenilo jej postoj k právu na život.

„Oľutovala som, že som šla na potrat a dnes žiadam o odpustenie,“ napísala Girominiová. „Včera uplynul mesiac od narodenia môjho dieťaťa a môj život nadobudol nový význam. Píšem toto a syn mi zatiaľ pokojne spí na kolenách. Je to najkrajší pocit na svete.“

„Prosím, ženy, ktoré chcú ísť zúfalo na potrat, aby o tom starostlivo popremýšľali. Je mi veľmi ľúto, že som to spravila. Nechcela by som, aby ste urobili to isté,“ dodala.

V nasledujúcich mesiacoch sa Girominiová vyznala svojim čitateľom z rozčarovania z feminizmu a z gender ideológie a zavrhla tiež svoju údajnú bisexuálnu orientáciu. Vyjadrila aj ľútosť nad tým, že v januári 2014 urazila kresťanov, keď sa pobozkala s iným polonahým dievčaťom pred kostolom Panny Márie z Candelabria v Rio de Janiero. V ich pozadí bol kríž a fotografie týchto dvoch žien sa v Brazílii stali ikonou homosexuálneho pohŕdania kresťanstvom.

„Požiadať o odpustenie určite nie je ľahké,“  povedal Girominiová vo videu na YouTube, ktoré nesie názov Žiadam kresťanov o odpustenie za feministický protest.  Zašli sme príliš ďaleko a urazili sme mnoho náboženských a nenáboženských ľudí, dodáva. Uznala tiež, že takéto pokusy o zviditeľnenie sú formou rúhania. Priznala sa, že robí pokroky aj vo vlastnom duchovnom živote, hoci presná povaha jej súčasných názorov zostáva nejasná.

Hoci v roku 2013 opustila FEMEN po tom, čo ho odsúdil ako biznis, aj naďalej pokračovala vo svojich polonahých protestov. Tentoraz ako vodkyňa novej feministickej skupiny zloženej z mužov i žien s názvom Bastardxs (čo je v portugalčine akási unisex forma slova „bastardi“, ktorá sa dá použiť ako mužský i ženský tvar). V súčasnosti však dáva jasne najavo, že už nechce mať s feminizmom nič spoločné. Odvrhla ho ako náboženskú sektu, ktorá používa ženu ako objekt, podporuje lesbizmus a vo svojich radoch zakrýva pedofilov.

„Pre feministickú sektu nie sú ženy inšpiráciou; sú prvotriednou matériou v tom najhoršom zmysle slova. Ženy sú len vhodnými nástrojmi na dosiahnutie cieľov, ktoré sú im užitočné: na roznecovanie nenávisti voči kresťanstvu, nenávisti voči mužom, nenávisti voči kráse žien, nenávisť voči pokojnému šťastiu rodín. Toto je feminizmus a to vám zaručujem, že je to tak. Bola som totiž jeho súčasťou!“

„Videla som, že feministické hnutie kryje pedofilov,“ píše Girominiová. „Videla som, ako feministické hnutie prenasleduje ženy... Svedčím o skutočnosti, že dnes nemajú ženy v feministickom hnutí žiadnu váhu, ale slúžia ako palivo pre oheň nenávisti. A feministická sekta nemôže dovoliť, aby tento oheň vyhasol.“

Girominiová hovorí, že dokonca cítila nátlak feministického hnutia, aby sa  vyhlásila za bisexuálnu. Mala si tak získať maximálny rešpekt. „Hlas lesbických a bisexuálnych žien má v rámci hnutia oveľa väčšiu váhu. Takže keď som chcela získať uznanie pre svoj boj, tak som každý deň musela rozoberať svoju heterosexuálnu orientáciu a nahradiť ju umelou bisexualitou.“ Keď Girominiová odišla z feministického hnutia, prestala sa považovať za bisexuálnu a zriekla sa aj gender ideológie, ktorá je nevyhnutnou podmienkou spoločenského prijatia vo feministickom hnutí.

 

Vo svojej novej knihe „Suka, nie! Sedemkrát zradená feminizmom“ (portug. Vada não! Sete vezes que fui traída pelo feminismo) Girominiová píše, že ju opakovane nútili brať drogy, mať sex s cudzími ľuďmi a dokonca ju aj obťažovala lesbička – a to všetko sa dialo pod taktovou feministiek, ktoré tvrdia, že bojujú za rovnosť žien. Opísala tiež, ako ju šokovala situácia, keď sa raz ako dospievajúce dievča zverila istej feministickej akademičke, že pracuje ako prostitútka a táto žena ju v tom povzbudila a neurobila nič, aby jej pomohla. Poznamenáva, že lásku, láskavosť a porozumenie priateľky zažila len pri stretnutí so staršou, konzervatívnou antifeministkou, ktorá sa k nej správala ako k dcére.

Na obrázku vidíme obal jej knihy, ktorá nesie názov Suka, nie! Sedemkrát zradená feminizmomLifeSite zvýraznilo slovo feminizmus na pištoli.

Girominiová daruje percentá zo zárobku svojej knihy na pro-life záujmy a v súčasnosti začína robiť prednášky namierené proti feminizmu, gender ideológii a kultúrnemu marxizmu, kvôli ktorým sa spojila s kresťanskou psychologičkou Marisou Lobovou.

„Zanechala som hnutie, ktorého hlavným symbolom som bola štyri roky v celej Brazílii. A nikto nemôže povedať opak!“ píše Girominiová. „Výsledok? Dnes som oveľa šťastnejšia a dokážem pomôcť viacerým ženám.“