Video ako dôkaz ľudskosti nenarodených detí

1,324
Kultúra života

Na sociálnych sieťach sa rýchlo šíri jedno krásne video dieťaťa v maternici. Ultrazvuk ukazuje dieťatko poskakujúce v maternici staré jedenásť týždňov a štyri dni. Toto dieťa je teda ešte stále v prvom trimestri gravidity, počas ktorého sa vykoná väčšina potratov.

Monica Barbaová zverejnila video, v ktorom hovorí: „Pre každého, kto premýšľa nad tým, čo asi vidieť na ultrazvuku v prvom trimestri dieťaťa. Užite si to!“ Hovorí, že dieťa je tej by Mega Games"> ženy, ktorá prišla do informačného tehotenského centra a vybrala si život. Barbaová opisuje, že dieťa je plné energie a života, až neskorší ultrazvuk ukázal, že je to chlapec.

Od 21. júla bolo toto video zdieľané viac než osemtisíc ráz a videné vyše päťstotisíc ráz.

Tí, ktorí si video pozreli, uviedli, že je „fantastické“, „krásne“ a „úžasné“. Je to nepopierateľný dôkaz toho, že život vo vnútri maternice je skutočným životom. Dokázal by sa zhluk tkaniva odraziť, skákať alebo kopať rovnako ako dieťa?

Nenarodené deti v 11. týždni tehotenstva rýchlo rastú. Nielen, že im bije srdce, ale majú aj ruky a nohy, prsty na rukách a nohách, jazyk, podnebie a na hlave sa im tvoria vlasové folikuly. Deti v tejto fáze dokážu robiť kotrmelce, váľať sa dopredu, rozťahovať sa - a ako dokazuje toto dieťatko - aj skákať.

Práve videá ako toto, poučia tých, ktorí sú stále presvedčení, že nenarodené deti nie sú ľudskými bytosťami.