Potratová príručka WHO ako holokaust

1,598
Kultúra smrti

HUNTINGTON, New York, 26. júna 2012 (LifeSiteNews.com) – Príbuzná obetí nacistického holokaustu napísala otvorený list Svetovej zdravotníckej organizácii (WHO), v ktorom kritizovala propagovanie zabíjania nenarodených detí prostredníctvom najnovšej príručky o potratoch.

Nové vydanie príručky "Bezpečný potrat: technický a politický sprievodca pre zdravotné systémy" vyšlo tento mesiac. Do detailov opisuje účinné spôsoby ako zabiť nenarodené dieťa v rôznych štádiách vývoja.

Peggy "Lennon" Cloresová v liste napísala, že nenarodené dieťa je bez akýchkoľvek pochybností ľudská bytosť a dodáva: "Dôkazy o tom skrývate pred svetom aj pred svojím srdcom rovnako ako Hitler." 

Cloresovej starí rodičia zomreli v koncentračnom tábore Auschwitz, jej matka prežila iba vďaka svojmu hudobnému talentu. Nacisti ju poverili hrať v táborovom orchestri.

Cloresová kritizovala WHO za odporúčania potratu namiesto poskytnutia dôkazov o psychických a fyzických dôsledkoch, ktoré interrupcia žene spôsobuje.

"Ženy si zaslúžia oveľa viac. "Zdravotnícka"organizácia nemôže ospravedlňovať zločiny proti ľudskosti," píše.

"Toto otrasné vyhladzovanie ľudského života vystriedalo niekdajšie Hitlerove zločiny proti ľudskosti v nepochopiteľných rozmeroch. V USA od roku 1973 ročne zomrelo 1,5 milióna ľudí."

Potratová príručka WHO obsahuje približné čísla počtu potratov po celom svete, najnovšie lekárske odporúčania na vykonanie potratu, odporúčania pre "navýšenie" služieb a rady pre vytvorenie politiky a legislatívy.

Cloresová žiadala WHO o "ukončenie tohto šialenstva".

"Na obranu všetkých žien a na pamiatku mojich starých rodičov zavraždených v koncentračnom tábore Auschwitz, Vás vyzývam, aby ste žili zodpovedne voči ľudskej dôstojnosti a sami voči sebe. Vyzývam vaše srdcia a mysle, aby ste skoncovali so zverstvami, ktoré utlmujú vaše svedomie. Vyzývam Vás, aby ste čelili realite vášho "zdravého" úsudku."