Doktori na Univerzite Gronigen v Holandsku zabíjajú NARODENÉ deti... a vôbec to nie je nezákonné

2,814
Kultúra smrti

Lekári z lekárskeho centra na Universite Groningen sa dopustili vrážd novorodencov. 

Ak sa dieťa narodí s vážnym postihnutím a lekári smrti dospejú k záveru, že bude mať "život nehodný žitia", potom je jeho osud spečatený. Jeho život je často ukončený smrtiacou injekciou.

Tamojší lekári dokonca vytvorili byrokratický kontrolný zoznam, podľa ktorého je možné rozhodnúť, ktoré dieťa má byť zabité. Ten je známy ako Groningenský protokol.

Horko som sa zasmial, keď mi čitateľ poslal príbeh o tom, ako bol oficiálny univerzitný slogan zvolený za najhorší v Holandsku. Tento príbeh je zo stránky DutchNews.nl:

Slogan Univerzity Groningen, "Rodení vodcovia dosiahnu večnosť", bol podľa internetového prieskumu zvolený za najhlúpejší univerzitný slogan v krajine...

Podľa the Parool však medzitým Univerzita Groningen vytvorila nový slogan "Mysli odvážne (Think Bold)". Ako už uviedlo niekoľko ľudí, tento anglický slogan nie je gramaticky správny.

Myslím si, že oficiálne školské slogany by mali byť pravdivé. Preto navrhujem nasledovný: Univerzita Groningen: "Miesto, kde sú telesne postihnuté deti poslané do večnosti."

Nie: Je to príliš neohrabané. V tomto prípade je najlepšie byť stručný a ísť priamo k veci: "Zabíjame deti."