ODHALENÉ: Bruselksá homoloby ILGA napojená na slovenskú vládu?

2,007
Kultúra smrti

 
ILGA, silná homolobistická organizácia na Európskej úrovni, priniesla 19. januára 2016 správu o tom, že na rokovaní slovenskej vlády 13. januára nebol schválený Akčný plán LGBTI. Ten plán aktivít, ktorý pripomienkovalo aj Fórum života, Aliancia za rodinu, Združenie katolíckych škôl Slovenska, Fórum kresťanských inštitúcií, Klub mnohodetných rodín. Pod ich pripomienky sa podpísali tisíce ľudí, ktorí týmto pádom vyhrali bitku za to, aby štátne politiky boli o rodine a nie o ideológii. Potiaľto môžeme jasať a tešiť sa z malého úspechu (veľkým by bolo, keby vláda skutočne hodnotovo aj prakticky podporovala rodinu a nebúrila verejnosť pretláčaním homoagendy).

Zaujímavou však je otázka, ako je možné, že informáciu so zármutkom komentuje ILGA Europe http://www.ilga-europe.org/resources/news/latest-news/slovak-government-abandons-adoption-national-action-plan-lgbti-equality, keď ani na stránke vlády, v oficiálnom zápise z rokovaní, sa táto informácia nenachádza? KTO Z VLÁDY SLOVENSKEJ REPUBLIKY INFORMUJE EURÓPSKYCH HOMOLOBISTOV?

Tomáš Kováčik

Hovorca 1. Národného pochodu za život, spoluorganizátor Referenda o ochrane rodiny
kandidát na poslanca NR SR č. 149 (KDH)

POZNÁMKA

Foto webu európskej homolobistickej skupiny ILGA. Homolobisti maju informácie, ktoré niesu ani na webe úradu vlády. Zo smútkom oznamujú, že Slovenská vláda na rokovaní 13. januára odsunula schvalovanie Narodného akčnom plánu pre LGBTI na novú vladu po volbách. Túto informáciu na oficialnych stránkach vlády nenájdete. Ako je to možne, že homo-lobisti z Bruselu sú lepšie informovaný ako slovenské štátne inštitúcie? Kto vo Vláde vynáša informácie?