„Robil som satanistické rituály na potratových klinikách, dnes som katolík!“

10,021
Kultúra života

Vo svetle nedávnych videí odhaľujúcich obchody Plánovaného rodičovstva s orgánmi a tkanivami nenarodených detí urobilo Lepanto Institute interview s bývalým satanistickým vysokým čarodejníkom Zacharym Kingom. Zachary bol priemerným chlapcom z americkej štvrte. Vyrastal v baptistickej rodine. Keď mal desať začal praktizovať mágiu, keď mal trinásť, pripojil sa k satanistickému spolku, a kým mal pätnásť, porušil všetkých desať prikázaní. Počas rokov svojho dospievania sa v tomto spolku prepracoval až na pozíciu vysokého čarodejníka a aktívne presadzoval satanovu agendu - vrátane rituálnych potratov. Zachary teraz o svojich skúsenostiach píše v novej knihe s názvom „Abortion is a Satanic Sacrifice“ („Potrat je satanistickou obetou“).

L. I.: Zac, ty naozaj máš čo rozprávať. Mohol by si nám trochu poodhaliť pozadie toho, ako si sa dostal k satanizmu?

King: Začalo to silnou zvedavosťou, či je mágia skutočná. Tá prišla potom, čo som v 70. rokoch, počas ktorých som vyrastal, sledoval filmy o čarodejníkoch a černokňažníkoch. V škole sme mali hru s názvom „Bloody Mary“ alebo „Nenávidím ťa, Bloody Mary“. Počas nej ste museli vojsť do kúpeľne a túto frázu pri zhasnutých svetlách určitý počet ráz odriekať. Vždy, keď to moja skupina urobila, v zrkadle sme videli démonickú tvár. Netušili sme, na čo sa to vlastne pozeráme. Vedeli sme len to, že je tam zrazu v zrkadle tá desivá vec a každý vybehol z kúpeľne vydesený na smrť... okrem mňa. Vždy som si myslel, že je to celkom v pohode. Asi v tom istom časovom horizonte, čo som robil toto, som každý víkend hrával kampane v Dungeons and Dragons a vždy som tam bol čarodejníkom alebo černokňažníkom. Nakoniec mi napadlo, či by som nemohol robiť nejakú skutočnú mágiu a skúsiť pár kúziel na peniaze. Dva razy to fungovalo, ale mohla to byť len náhoda, a tak som to urobil tretí raz. A keď som to robil tretíkrát, kúzlo som vyriekol pred démonom v kúpeľni [zo zariekanky „Bloody Mary“] a pomyslel som si, že by som mohol trochu zvýšiť svoje požiadavky, a uvidím, čo sa stane. Na ďalší deň som dostal 1000 dolárov. To ma presvedčilo, že mágia je skutočná.

Keď som mal dvanásť, jeden priateľ ma voviedol do skupiny, ktorá hrávala Dungeons and Dragons a ktorá tiež verila, že mágia je skutočná. Ukázalo sa, že táto skupina je satanistickým spolkom. Veľa ľudí sa ma pýta: ,A v tej chvíli si neutiekol a neschoval sa?‘ Pripomínam im, že som vyrastal v 70. rokoch, keď satanské spolky boli v televízii zobrazované skutočne desivo, ale... Milujem hracie automaty, video hry a sci-fi ako Star TrekStar Wars. A títo ľudia mali takmer každý sci-fi a fantasy film, aký by ste si priali vidieť. Mali hracie automaty, v zemi zapustený bazén, veľký krb na grilovanie... a celé to bolo ako chlapčensko-dievčenský klub. Bola to proste veľká zábava. Poviem to takto: vedeli, ako vás zlákať. Poznali všetko, čo by dieťa chcelo robiť, a takto som sa do toho zaplietol aj ja.

Toto bol môj prvý kult. Bol som tam, dokým som nemal 18 a potom som sa stal členom Svetovej satanistickej cirkvi, čo je oveľa väčší, celosvetový kult. Pozícia, ktorú som tam dosiahol, sa nazýva „vysoký čarodejník“ (angl. High Wizard). Vo veľkých satanistických spolkoch sú totiž ľudia, ktorí pre zhromaždenie vykonávajú mágiu. Môže tam byť taký len jeden, ale aj desať. Väčšinou je ich počet [počet Vysokých čarodejníkov v spolku] 2 až 5 a našou úlohou je cestovať po celom svete a robiť čary, ktoré si ľudia žiadajú vykonať. Keď teraz hovorím ľudia, myslím tým rockové hviezdy, filmové hviezdy, politické osobnosti, bohatých ľudí... neexistujú hranice ani v tom, kto si žiada kúzlo, ani v tom, koľko je za to ochotný zaplatiť.

L.I.: Takže si bol v satanizme vysokým čarodejníkom... len veľmi stručne, ako sa to stalo? Ako sa udialo to, že si sa stal vysokým čarodejníkom?

King: Hovorí sa, že [vysokých čarodejníkov] si starostlivo vyberá sám satan. Neviem, aké sú na to kritériá. Robil som mágiu od svojich desiatich rokov a vysokým čarodejníkom som sa stal, keď som mal dvadsaťjeden. Vo Svetovej satanistickej cirkvi som bol asi 3 roky. Kedysi, keď som bol dieťaťom, som videl jedného vysokého čarodejníka, ale nevedel som, že to, na čo som sa pozeral, je práve týmto. [Jeho] vzhľad je celkom unikátny. Taký človek má vysoký klobúk, prútik alebo paličku, tvár má namaľovanú ako mŕtvola a má taký ten starý smoking. Ak si kliknete na YouTube a pozriete si klip od Pink s názvom „Like a Pill“, uvidíte, ako sa vo videu štyrikrát objaví vysoký čarodejník. Keď sa čarodejník objaví na obrazovke tretí a štvrtý raz, môžete vidieť, ako zosiela kúzla. Videlo ho mnoho ľudí, ktorí si pozreli tento klip, ale nevedeli, na čo sa pozerajú. No presne takto vyzerajú.

Satan si teda takéhoto človeka vyberie. No taký veľký kult má ešte aj generálneho riaditeľa a správnu radu. Generálny riaditeľ mu pošle správu, že sa má s ním a so správnou radou stretnúť. Oni mu povedia, že bol vybraný. Dostane knihu, ktorá mu povie, aké sú jeho pracovné povinnosti na poste vysokého čarodejníka a on sa rozhodne, či to robiť chce alebo nie, aj keď som ešte nikdy nepočul o niekom, kto by to odmietol.

L.I.: Takže ťa v tom čase pozvali pred túto vysokú radu a ponúkli ti pozíciu vysokého čarodejníka?

King:  Správne. A ja som to robil asi 10 alebo 12 rokov.

L.I.: Akú úlohu hrá potrat pri satanistických rituáloch a kedy si sa prvýkrát podieľal na potrate v rámci satanizmu?

King: Len čo som dosiahol štrnásť rokov, prišli za mnou členovia spolku a povedali mi, že sa asi za 9 mesiacov zúčastním na potrate. Usporadúvali sex párty, na ktorých boli chalani od 12 do 15 rokov a žena nad 18 rokov, ktorej zámerom bolo otehotnieť a potom do deviatich mesiacov podstúpiť potrat. Keď mi to povedali, povedal som nahlas „skvelé“, ale nemal som tušenie, čo to vlastne potrat je. Myslím, že vo svojej rodine som raz počul svojich rodičov zašepkať slovo „potrat“, keď hovorili o niekom inom. Myslel som si, že je to vulgárne slovo, pretože to šepkali, a ja som to slovo už nikde inde nepočul. Keď som sa členov spolku pýtal, čo je to potrat, lebo neviem, čo mám pri ňom robiť, vysvetlili mi to takto: V maternici je dieťa a ty ho zabiješ. Bude tam potratový doktor, aby ti pomohol, a bude tam zdravotná sestra, pretože je to normálny lekársky postup. Moja prvá otázka znela: „Je to legálne?“ Odpoveď bola: „Áno, je, dokým je v maternici. Kým je dieťa ešte vo vnútri ženy, môžeš ho zabiť.“

Takto nám to vysvetlili. Vysvetlili nám to takto: „Zabíjaš dieťa.“ Nepovedali, že zabíjame plod alebo zabíjame nejaké bunky v tele. Nič z toho. Je to dieťa.

Teraz, nechcem povedať, že by som súhlasil so zabitím dieťaťa mimo ženského tela, ale keď som vedel, že môžem zabíjať koľko chcem, ak je niečo vo vnútri tela... v satanizme je totiž zabíjanie alebo usmrtenie niečoho najefektívnejším spôsobom, ako dosiahnuť naplnenie vášho zaklínadla. Ak sa snažíte získať Satanov súhlas, t. j. aby vám dal niečo, čo chcete, zabiť niečo je tým najlepším spôsobom, ako to dostať. Niečo zabiť znamená vykonať satanovi najvyššiu obetu. Ak teda môžete zabiť nenarodené dieťa, je to preňho najvyššia obeta.

L.I.: Povedz mi niečo o prvom potrate, ktorý si urobil ako satanistický rituál.

King: Prvý z nich som urobil asi 3 mesiace predtým, než som dosiahol 15 rokov. Prebehlo to na farme, ktorá bola prekvapivo sterilnejšia než mnohé iné potratové kliniky, na ktorých som robil potraty. Prišiel lekár a zdravotná sestra, ktorí vykonávali potraty... Bola tam žena s rozkročenými nohami, ktorá čakala dieťa a ktorú obklopovali 13 najvyšší členovia nášho spolku, všetci vysokí kňazi a kňažky. Ja som bol vo vnútri kruhu so ženou a potratovým lekárom. Boli tam všetci dospelí členovia môjho spolku. Bolo tam niekoľko žien, ktoré kľačali na podlahe, knísali sa z jednej strany na druhú a znova a znova odriekali zaklínadlo „naše telo a my samé“. Obďaleč bolo niekoľko mužských členov nášho spolku a všetci zaklínali a modlili sa. Rituál začal v noci o 23:45, kúzlo začalo o polnoci, čo je hodina čarovania a skutočná smrť dieťaťa nastalo o tretej ráno, v hodine, ktorá sa nazýva diablovou hodinou.

Mojou jedinou úlohou pri tom všetkom bolo vložiť skalpel. Nemusel som skutočne spôsobiť smrť... dôležité bolo, aby som mal na svojich rukách krv. Takže som si musel na ruky dostať niečiu krv, či už ženy alebo dieťaťa. A potom lekár postup dokončil. Pri tomto konkrétnom potrate, ktorý bol pravdepodobne jedným z najohavnejších potratov, aké som kedy urobil, sa doktor natiahol, vytrhol dieťa von a hodil ho na podlahu pred hojdajúce sa ženy. Tie ženy vyzerali ako posadnuté a keď doktor vyhodil to dieťa pred nich, ony ho zjedli ako kanibali.

L.I.: Pane Bože! Koľkých rituálnych potratov si sa zúčastnil?

King: Predtým než som sa stal vysokým čarodejníkom, som ich urobil päť. Po tom, čo som sa stal vysokým čarodejníkom, som urobil ešte 141 ďalších.

L.I.: Robil si niekedy rituálny potrat v ... [veľmi známe potratové zariadenie] ?

King: Áno, robil. Odhadujem, že som v týchto zariadeniach urobil asi 20 rituálnych potratov, ale nikdy som to nepočítal. Viem len, že som bol v mnohých z nich. Asi pred dvoma rokmi som šiel dovnútra jedného takého zariadenia, lebo som robil nejaký výskum pre nové CD, na ktorom som pracoval, a bolo veľmi čisté a ľudia boli veľmi milí. No všetky tie, v ktorých som sa zúčastnil na vykonávaní potratov, boli strašne nehygienické. Vyzerali ako dom hrôzy. Krv bola všade. Niektoré izby mali krv aj na strope.

L.I.: Ako ste dostali pozvanie na vykonávanie satanistických potratov v týchto [veľmi známych potratových zariadeniach]? Niekto vás zavolal? Ako k tomu došlo?

King: Ako vysoký čarodejník som bol v satanistickom spolku človekom, za ktorým chodili iní. Väčšina ľudí buď zavolala niekomu, koho z toho spolku poznala, alebo [nás] zavolali, lebo sme robili dosť práce aj s Iluminátmi, a tak si nás zavolali. To všetko boli samozrejme ľudia, ktorí tieto veci poznali, ale nás len pozvali zúčastniť sa. Svetová satanistická cirkev nie je jedinou organizáciou, ktorá v týchto zariadeniach robí satanistické obete. Existujú aj ďalšie čarodejnícke organizácie ako Wiccans, ktorí sa veľmi angažujú vo vykonávaní potratov v týchto [veľmi známych zariadeniach]. Občas si nás na rituálny potrat pozval riaditeľ zariadenia alebo nejaký vplyvný správca. Niekedy bol satanistom sám lekár a oni človeka pozvú, aby sme prišli a podieľali sa na potrate, alebo vtedy, keď chceli urobiť obrad na záver dňa.

Na konci dňa sa totiž satanistické skupiny každodenne stretajú a robia niečo ako čiernu omšu. Je to zvyčajne okolo polnoci. Toto je predĺžená omša, ktorá trvá asi 2 alebo 3 hodiny. Pri nej sa všetky deti, ktoré boli v ten deň zabité, zasvätia satanovi. Nezáleží na tom, prečo tie ženy šli na potrat, všetky deti sa na konci dňa zasvätia satanovi.

L.I.: Čo sa deje, pri vykonávaní takýchto rituálnych potratov [zasvätenia detí]? Aké udalosti sa vo všeobecnosti konajú počas týchto rituálov?

King: Na tieto akcie prichádzajú aj deti, aj keď oni väčšinou nie sú v miestnosti, kde sa koná potrat. Sú v oddelenej miestnosti a majú súťažiť, ktoré z detí zostane hore až do tretej ráno. Dieťa, ktoré dokáže zostať hore tak dlho, dostane odmenu. Muži, ktorí nie sú súčasťou najvyššej trinástky, zaklínajú a spievajú. Zaklínajú ich tiež kvôli ochrane pred kýmkoľvek, kto by sa mohol proti nim modliť. Napríklad modliť sa proti nim kresťanské modlitby. Kvôli ochrane máme tiež mnoho ľudí vo vrecku. Napríklad zaplatíme nejakého poslanca alebo šerifa alebo niekoho takého, aby po nás v tom čase nikto nepátral. Sú tam ženy, ktoré spievajú a kývajú sa. Trinásti členovia obklopia ženu, ktorá má mať potrat, a práve oni vykonávajú skutočné magické kúzlo. V jednom prípade bol žiadateľom kúzla starosta mesta. Prišiel k nám, pretože chcel, aby v jeho meste prešla nejaká vyhláška, a snažil sa o to dvakrát alebo trikrát, no nikdy to neprešlo. Nejakú dobu bol členom spolku. Na to, aby túto vec pretlačil, sa snažil využiť všetky právne cesty, no nikdy to nefungovalo. A tak získal niekoho, kto by šiel na potrat, ktorý prebehne v noci počas nášho satanistického sabatu - aby sme tak mohli urobiť potrat a spolu s ním aj to kúzlo. Všeobecne platí, že v malomestských spolkoch sa na takejto akcii ukáže každý. Vo väčších, ako napríklad v takých, v akých som bol vtedy, keď som bol členom Svetovej satanistickej cirkvi, je prítomný vysoký čarodejník, ľudia, ktorí chcú kúzlo, a potratový lekár so sestričkou. Mnohokrát bola vo [veľmi známych potratových zariadeniach] prítomná celá kopa ľudí, pretože mnohí, ktorí pracujú na týchto miestach, sú satanisti alebo čarodejnice. Takže tam bolo veľa ľudí ochotných zúčastniť sa tejto satanistickej udalosti.

L.I.: Povedal by si, že [veľmi známe potratové zariadenia] priťahujú členov okultizmu, pretože môžu vykonávať rituálne potraty?

King: Povedal by som, že áno, je to úplne pravdivé tvrdenie. Viete, v súčasnosti existuje mnoho ľudí, ktorí patria k NOW (The National Organization of Women, Národná organizácia žien), a mnohí z týchto ľudí patria do kultu wiccan. Členovia kultu wiccan síce tvrdia, že zastávajú zachovanie života, no je im dovolené „zraziť“ alebo „poraziť“ každého, kto ide akýmkoľvek spôsobom proti nim. Je im teda dovolené zničiť takýchto ľudí všetkými dostupnými prostriedkami, čo pre nich znamená skrze mágiu. My, ako kresťania, sa namiesto toho modlíme za ich obrátenie. Nuž, oni sa na to pozerajú ako na loveckú sezónu na kresťanov. Tiež sa pozerajú na ženskú postavu a na ženu ako na Matku Zem či Gaiu. Majú teda túto ženskú postavu a tú uctievajú. A predstavte si, že ona je bohyňa. Dieťa jej z toho teda niečo uberá. A tak je potrat akoby satanistickou sviatosťou, ak sa to tak dá povedať.

Teda tak, ako katolícki muži pristúpia ku kňazstvu, pretože ich priťahuje svätosť a práca pre Boha, tak potratové zariadenie satanistu láka ku satanistickému kňazstvu.

L.I.: Zažili ste niekedy, že ste nedokázali dokončiť potrat, či rituál kvôli ľuďom, ktorí sa modlili pred potratovým zariadením?

King: Viac než raz. Raz sme mali dieťa, ktoré navzdory svojmu osudu prežilo potrat. Raz som prišiel k potratovému zariadeniu a na oboch stranách ulice stáli ľudia. Na jednej strane boli ľudia, ktorí sa modlili a vyzývali na odpor voči potratom a na druhej strane som bol ja a ľudia, ktorí boli očividne za potraty a ktorí kričali všetky druhy oplzlostí na ľudí na druhej strane ulice. Keď sme vošli dovnútra a pozreli sa na ulicu, videli sme všetkých ľudí na druhej strane ulice na kolenách. V ten deň sa naplánovaný potrat nekonal. Myslím si, že sa mi to stalo asi trikrát. A všetky tri razy... je to vtipné, ale nikdy mi to nedošlo... totiž, že všetky tri zmarené potraty možno skutočne pripísať iba modlitbám, ktoré sa konali vonku.

L.I.: Akú radu by si dal ľuďom, ktorí sa modlia vonku pred potratovými zariadeniami, najmä, ak majú podozrenie, že sa vo vnútri deje nejaká okultná činnosť?

King: Po prvé, neprestaňte! Nič, čo sa deje vo vnútri potratovej kliniky, vám nemôže ublížiť. Iste, sú tam všade dookola démoni, ale myslite na satana ako na psa na remienku: ak nepôjdete k remienku, nemôže vás uhryznúť. Buďte v stave milosti, keď tam idete. Vezmite si so sebou fľašu svätenej vody. Nestriekajte ju na ľudí, ktorí tam sú, pretože sa môže stať, že sa ocitnete na súde. Viete, títo ľudia vás zažalujú aj za najhlúpejšie veci. Keď tam pôjdete a keď budete odtiaľ odchádzať, určite pokropte seba samých. Pokropte ňou všetkých členov vašej rodiny. Ideálne by bolo, keby ste predtým ako tam pôjdete šli na sväté prijímanie. Ak v ten deň pôjdete na omšu, venujte po omši pár minút tomu, že poprosíte nášho Pána, aby s vami poslal svoju Matku. Vezmite si so sebou ruženec a dobite ním diabla až na smrť. Sú veci, ktorých sa diabol bojí. Najviac sa však bojí dobre vyformovaného katolíka; katolíka, ktorý chápe svoju vieru a ktorý vie, o čom je duchovný boj. Nechce bojovať s niekým, kto má na sebe všetko svoje brnenie.

V januári 2008 počas práce v stánku so šperkami prežil Zachary stretnutie s našou Preblahoslavenou Matkou. To zmenilo jeho život. Zachary prežil uprostred nákupného centra mocou Zázračnej medaily pokoj, ktorý prevyšuje všetko chápanie. Tým pokojom bol Ježiš Kristus, Knieža pokoja. Láska našej Panej zachránila Zacharyho pred peklom a voviedla ho priamo do srdca svojho Syna, Ježiša Krista. Začal chodiť do katolíckeho kostola sv. Františka Xaverského vo Vermonte a v máji 2008 (v mesiaci Panny Márie), Zachary King vstúpil do Katolíckej cirkvi! Po 26 rokoch pôsobenia v okultizme, sa Zachary stal bojovníkom za Ježiša Krista a kvôli ochrane Božieho ľudu sa chce podeliť o svoje vedomosti. Zacharyho svedectvo je inšpiráciou, ktorá dokazuje, aké skutočne veľké je Božie milosrdenstvo a Jeho odpustenie. Predovšetkým však ukazuje, ako hlboko nás Boh miluje. Zachary King v súčasnej dobe žije so svojou ženou na Floride. Pôsobí ako medzinárodný spíker, ktorý kdekoľvek len môže šíri príbeh o zázračnom zachránení zo satanizmu. Zacharyho webové stránky sú http://www.allsaintsministry.org