Hviezda seriálu vyzýva divákov, aby ho nepozerali

2,968
Kultúra života

HOLLYWOOD, 27. november 2012, (LifeSiteNews.com) – Hviezda z tretieho najlepšieho televízneho seriálu na svete hovorí, že už v ňom ďalej nechce hrať. Za jednu časť sitcomu herec údajne dostáva 350 000 dolárov. Teraz nabáda divákov, aby prestali túto show sledovať.

Angus T. Jones hrá v seriáli Dva a pol chlapa Jakea a je synom postavy, ktorú stvárňuje Jon Cryer. Hviezda teraz sitcom nazýva „špinou“.

„Ak sledujete seriál Dva a pol chlapa, prestaňte ho, prosím, sledovať. Nenechávajte sa ďalej zahlcovať špinou,“ vyzýva herec vo videu. „Spravte si prieskum toho, ako televízia vplýva na váš mozog a ja vám sľubujem, že si potom dobre zvážite, čo budete v televízii pozerať.“

Charlie Sheen, ktorý sa neúspešne liečil zo závislostí, účinkoval v seriáli osem sérií. Vtedy sa celý dej sústreďoval len na sexuálny život skladateľa zvučiek Charlieho a jeho neúspešného brata s rozkošným synom. Sheena neskôr nahradil Ashton Kutcher.

„V najnovšej sérii doteraz odzneli vtipy o mužoch, ktorí nosia ženskú bielizeň, pohlavných chorobách, prostitúcii, sexe v trojke, veľkosti Waldenových genitálií a o tom, ako často Alan masturbuje,“ uvádza Rada rodičov pre televíziu (PTC). „Waldena (A. Kutchera) v seriáli ukázali nahého s cenzurovanými intímnymi partiami.“

Prezident rady Tim Winter vyzval Jonesa, aby „pôsobil vo vnútri zábavného priemyslu a zvyšoval tak štandardy toho, čo televízia vysiela.“

Avšak mladá hviezda má iné plány. „Nechcem v tom pokračovať,“ hovorí vo videu, ktoré podľa interných zdrojov prekvapilo hollywoodskych magnátov.

„Nechcem byť súčasťou nepriateľovho plánu,“ uviedol odhodlane. „Nemôžete žiť pravdivo, v bázni pred Bohom a hrať v seriáli, ako je tento.“

Jones, ktorý má 19 rokov, dostáva za epizódu 350 000 dolárov, no v najbližších dvoch častiach sa neobjaví. Producenti sitcomu tvrdia, že je to len náhoda.

Herec sa ako jeden z mála vzoprel hollywoodskemu trendu zneužívaniu sexuality, keď sa na internete objavili dve videá, v ktorých ho kritizuje.

Hoci chodil na cirkevnú školu, tvrdí, že sa počas dospievania od Boha vzdialil. Na strednej škole experimentoval s „trávou“ a LSD. Raz v nedeľu ho jeden známy zavolal do kostola.

„Dúfal som, že pôjdeme do čisto černošského kostola,“ uviedol herec, pretože má rád černošský gospel.

Keď vstúpili do chrámu, pocítil, ako keby ho jeho priateľ Moses (Mojžiš) voviedol do jeho vlastnej zasľúbenej zeme.

Kázeň pastora bola „presne ušitá na mňa...na môj život, na to, čo chcem robiť, našiel som v nej odpoveď, jednoducho všetko,“ hovorí Jones.

Pastor mu odporučil štúdium Biblie v skupinke. Jones cez svojho priateľa oslovil Christophera Hudsona zo spoločenstva Forerunner Chronicles.

Hudson je ostrým kritikom prezidenta Baracka Obamu a jeho homosexualnej lobby v politickej agende.

Patrí do Cirkvi adventistov siedmeho dňa, ktorí namiesto nedele uctievajú sobotu. Hoci je cirkev silno pro-life orientovaná, jej oficiálne pravidlá povoľujú potraty pri ťažkých vrodených poruchách alebo v prípadoch znásilnenia či incestu.

Na základe myšlienok zakladateľa E.G. Whitea a kníh, ako je The Great Betrayal (Veľká zrada), adventisti veria, že pápež je antikrist.

Budúcnosť herca v úspešnom seriáli, či v celom Hollywoode, je nejasná.

Zatiaľ sa aspoň teší zo svojho novoobjaveného duchovného života.

Tvrdí: „Každý deň sa stávam súčasťou toho, čo Boh koná vo svete.“