Transvestita bude môcť aj naďalej používať dievčenské šatne

1,922
Kultúra smrti

 

OLYMPIA, WASHINGTON, 9. november 2012, (LifeSiteNews.com) – Štátna washingtonská akadémia rozhodla, že nebude brániť 45-ročnému mužovi, aby sa nahý pohyboval v ženských šatniach. Na tomto mieste sa často zdržujú dievčatá od veku šiestich rokov.

Muž si dal meno Colleen Francis a považuje sa za transvestitu.

Evergreen State College má spoločné šatne s viacerými strednými školami a plaveckým klubom. Šatne tak používajú aj dievčatá vo veku šiestich rokov.

Dorastenky plaveckého klubu dňa 26. septembra spozorovali cez okno do sauny v šatniach odhalené mužské genitálie „Colleena“ Francisa.

V policajnej správe sa uvádza: „V šatniach sa nachádzali dievčatá vo veku 6 až 18 rokov, ktoré pred tým podobnú situáciu nikdy nezažili.“

Pár dní po incidente matka jedného z dievčat spolu s trénerom kontaktovali políciu. Bolo im oznámené, že akadémia nebude brániť biologickému mužovi, aby sa zdržiaval na pozemku školy.

Joe Wheeler z krajskej prokuratúry uviedol, že neotvorí prípad vo veci obscénneho obnažovania sa.

Namiesto toho akadémia dievčatám do šatní umiestnila závesy a bolo im odporučené, aby sa za nimi prezliekali.

„Neplnoleté dievčatá by nemali byť vystavované nahým mužom. Výroky stredných škôl o nediskriminácii na tom nič nemenia,“ uvádza najvyšší právny zástupca z Aliancie pre obranu slobody (ADF) David Hacker.  

V liste advokát varuje viceprezidenta pre študentské záležitosti A. Constantina, že akadémia možno bude musieť niesť zodpovednosť za to, ak niektorá zo študentie utrpí ujmu z obnaženého muža v šatniach.

V liste sa ďalej píše: „Je prirodzené, že ak sa nezabráni biologickému mužovi, aby sa vyzliekol v šatni a zdržiaval sa na miestach, kde sa nachádzajú aj malé dievčatá, hrozí riziko emocionálnej ujmy. Každý rozumný človek by toto považoval za nebezpečné pre všetky dievčatá, ktorých sa to týka.“