Podporovatelia potratov rozplakali 11-ročné dievča

2,400
Kultúra života

4. september 2012 (StandTrue.com) - Predstavujem vám svoju priateľku a kolegyňu - potratovú abolicionistku, 11-ročnú Zoe Griffinovú. Vo svete, kde dospelí ignorujú, popierajú alebo je im jednoducho ukradnutý potratový holokaust, ktorý si vyžiadal viac ako 55 miliónov detí Zoeinej generácie, chce zaujať stanovisko bez ohľadu na to, čo si myslia ľudia. Spolu so svojou matkou a priateľmi položili tisíce ruží pred miestom konania Národného zhromaždenia Demokratickej strany, kde sa modlila za bábätká, politikov a túto generáciu.

Kým sa Zoe modlila, podporovatelia potratov, ktorí o sebe tvrdia, že stoja za ženami, začali Zoe znevažovať a pokrikovať na ňu kvôli jej postoju za život. Smutné je, že jednou z nich bola aj Sunsara Taylor, dobre známa anti-pornografická aktivistka, ktorá tvrdí, že je proti degradácii žien. Zdá sa, že jej postoj sa nevzťahuje na 11-ročné dievča, ktoré verí, že ženy by nemali byť dehumanizované potratovým priemyslom.

Mohol by som veľa písať o tom, ako veľmi som znechutený tým, čo sa stalo. Chcel som však nechať Zoe povedať vám vlastnými slovami, čo sa vlastne stalo a prečo nikdy neprestane byť Stand True aktivistkou. Boh žehnaj mladé ženy ako je Zoe. Ona je dôvodom, prečo je toto tá generácia, ktorá zruší potraty.

Toto je Zoein príspevok:

„Ahoj, volám sa Zoe. V piatok večer sa niečo stalo a môj priateľ chcel, aby som o tom napísala blog. Nemám Facebook, Twitter, ani nič podobné, takže pre túto príležitosť si požičiam stránku mojej mamy.

Zúčastnili sme sa pro-life akcie. Prišli sme, keď tam boli len štyria ľudia, zrejme bolo našou úlohou dôjsť tam o niečo skôr. Keď sa ich schádzalo stále viac a viac, prišlo auto, z ktorého vystúpila žena a otvorila kufor. Bolo v ňom 3 300 karafiátov. Vyložili sme ich a rozbalili. Lily, Bella a ja sme začali kriedou písať na chodník pro-life vyhlásenia, keď sa objavilo niekoľko podporovateľov potratov. Držali transparenty a skandovali: ʽDieťa nie je dieťatom, kým sa nenarodí. To je to, o čom sú narodeniny!ʼ Fúkali do píšťaliek a skákali dookola, správajúc sa ako 5-ročné deti. Bolo mi tak smutno z ich zaslepenosti, až som začala plakať. Kvety sme postupne porozkladali po celom chodníku a vytvorili tak rad karafiátov s dĺžkou možno aj jednu míľu. Nejaká pro-life aktivistka mi podala kríž, ktorý mala so sebou a ja som si ho pritisla k srdcu. Triasli sa mi kolená, aj ruky.

Podporovatelia potratov sa k nám obrátili a začali ukazovať na rôznych ľudí, pričom hovorili: ʽTy si človek! Ty si osoba! Plody nie sú!ʼ Potom ma nejaká žena videla plakať a povedala: ʽSvojimi hova...... spôsobuješ tomu dievčaťu plač.ʼ Nemohla som už počúvať ďalšie klamstvá, zašli priďaleko. Veľmi hlasno som zakričala: ʽONI NIE SÚ DÔVODOM MOJICH SĹZ! VY STE! PRETOŽE MÁTE ZATEMNENÉ SRDCIA A VAŠE TEMNÉ MYSLE SA OTOČILI PROTI BOHU!ʼ Moja mama sa za mnou rozbehla, položila mi ruku na rameno a upokojila ma. Potom sa vybrala k nim a povedala: ʽAKO SA OPOVAŽUJETE TAKTO ZAÚTOČIŤ NA DIEŤA!ʼ Kým kričala, prišli ďalší zástancovia pro-life, aby ma upokojili. Celá som sa triasla. Naša priateľka, pani McKinneyová zobrala mňa, Jacka a Bellu do obchodu, ktorý bol neďaleko. Kúpili sme si vodu a čipsy a vrátili sa späť. Sadla som si na lavičku, keď ku mne pristúpil muž z The Charlotte Observer a začal mi klásť otázky. Neskôr nám iný muž dal zmrzlinu. Kým som dojedla, podporovatelia potratov odišli a mohli sme začať s upratovaním.

Počas cesty domov mi bolo ľúto, že som na tých ľudí kričala. Povedala som to mame, ktorá odpovedala: ʽVieš, prečo sa takto cítiš? Pretože máš srdce. Máš svedomie a vieš, čo je správne a čo nie je. Tí ľudia na teba tak zaútočili preto, že srdce nemajú.ʼ

Nikdy nezabudnem, čo sa včera večer udialo. V tú noc sa mi snívalo, že všetci sa stali pro-life aktivistami. Dúfam, že sa ten sen stane skutočnosťou.”

Bryan Kemper