„Všetko najlepšie, pán prezident. A teraz odíď!“

1,906
Kultúra života

4. augusta oslávil prezident Spojených štátov, ktorý za posledné štyri roky svoju krajinu viac potopil než zjednotil, 51. narodeniny. Od rôznych pätolízačov, akými sú najmä mainstreamové médiá, dostane množstvo pochvaly. Nepochybne, skupiny ako NAACP, ACLU, GLAAD, OWS a padlí demokrati mu udelia nezaslúžené vyznamenania, ktoré niečo znamenajú v ich neexistujúcom svete. Každý, kto môže dostať Nobelovu cenu bez akéhokoľvek záznamu o skutočnom sprostredkovaní mieru, môže byť určite vychválený za nespočetné množstvo ďalších vymyslených úspechov.

Všetko najlepšie, Obama. A teraz odíď!

V hlavnom dejisku sporov v štáte Florida vysielala miestna televízia originálnu netradičnú reklamu, ktorá odkazuje na stránku www.ObamaGetOut.com. Ďakujem mojim priateľom zo Patriot Super PAC, ktorí chápu, že naše ústavné zákony sú pod neustálym útokom. Toto je moje narodeninové prianie pre prezidenta (špeciálne pre moju stránku SoOutLoud.com).

Hanbím sa za médiá, ktoré s ochotou pracujú na čo najlepšom imidži Obamu namiesto toho, aby ho ukázali ako strážneho psa Američanov, ktorí si zaslúžia novinársku objektivitu. Chudoba od polovice 60. rokov dosahuje najvyšší stupeň. Ale to nie je Obamova chyba. Nezamestnanosť sa za posledný mesiac zvýšila na 8,3%, a najmä v prípade Američanov čiernej pleti bude ešte vyššia, ako bola za vlády G.W. Busha. Ale ani to nie je Obamova chyba. Pamätáte si všetky dlhy, ktoré mali splatiť programy Nádej a Zmena? V súčasnosti čelíme národnej epidémii zabavovania majetku kvôli hypotékam, ale to tiež nie je Obamova chyba. Verejné školy, ako nedávno hovoril vo Virgínii, zanedbávajú naše deti. Stredná škola Green Run za posledné tri roky nesplnila požadovanú úroveň a ani sa v zlepšenie nedúfa. Obama tieto skutočnosti vo svojich prejavoch nikdy nespomenul, veď neustále zlyhávanie verejného vzdelávania predsa nie je jeho chyba. Náboženská sloboda sa rozpadla pod váhou Obamovho mandátu o potratoch platného od 1. augusta, ktorý od všetkých Američanov žiada finančný príspevok na potrat. Sloboda vyznania je oveľa viac než len uctievanie médiami ustanoveného „mesiáša“. Zrušenie práva svedomia tiež nemôže byť, prirodzene, Obamova chyba. Obama nariadil Ministerstvu zdravotníctva a sociálnych služieb odstrániť požiadavky na potravinové lístky, ktoré vzrástli z 28,2 milióna zaznamenaných za Bushovej vlády na viac než 44,7 milióna za prezidentského mandátu Obamu. Drastický nárast v závislosti na sociálnych dávkach však nie je Obamova chyba.

Demokrati dobre vedia, ako privábiť svoje oddané stádo. Konajú ako násilník, ktorý opakovane sľubuje svojej obeti, že „tentokrát to bude iné“. Skupina otrokov a zúfalého násilia (ktorá bojuje proti nezákonnému násiliu antisemitického hnutia „KKK“ a potratu) závisí od posilňovania ignorácie svojich nasledovníkov. Klamať takmer o všetkom zaručuje ideologické otroctvo. Nik sa nemôže vyhovára, že nevie, o čo skutočne ide. Sme totiž technologicky prefíkaná spoločnosť. Nie je ťažké zistiť, koľko neúspechu zaríčinil prezident Obama. Slepá lojálnosť má niekoľko vedľajších následkov, napríklad obrovský národný dlh (v súčastnoti 16 biliónov), útoky na úspech malých podnikov, ktorý očividne nie je ich zásluhou. Veteránov a pro-life zástancov, ktorí zachraňujú milióny amerických životov, označujú za „teroristov“ (aj keď sa Big Sis Napolitano veteránom už ospravedlnil). Američania sú nútení podrobiť sa všetkým federálnym rozmarom (napríklad ObamaCare - návrh na reformu zákona o zdravotnej starostlivosti).

Vybudoval som úspešný malý podnik. Stálo ma to však veľa prebdených nocí, modlitieb a obety. Teším sa pracovnej morálke, za ktorú najväčšou odmenou je spokojnosť klientov. Dosiahol som to bez pomoci „veľkého brata“, bez menšinových grantov a bez odporu voči všetkým, ktorí dokázali, čo Amerika tak jedinečne poskytuje - príležitosť pre všetkých.

Povzbudzuje ma každá verejná snaha Koalície afroamerických pastorov, katolíckej cirkvi, konzervatívnych evanjelikov, Národnej čiernej pro-life koalície, Nadácie Fredericka Douglessa a Patriot Super PAC, ktorí ukázali, aký nezlučiteľný je prezidentov postoj k manželstvu, rodine, chudobe a potratu s postojom kresťanov. Veľmi ma inšpiroval nenapodobiteľný abolicionista Frederick Douglass, ktorý nás vyzval „agitovať, agitovať, agitovať“ za zmenu súčasnej situácie.

Ako tvorivý agitátor z celého srdca venujem prezidentovi túto pieseň a klip. Urobím všetko preto, aby som pomohol ľuďom zobudiť sa, objasniť pravdu a poukázať na pokračujúce nedostatky tohto prezidenta. Keď nadíde 4. november, môj volebný hlas vypovie to, čo nepochybne cíti moje hlboké vnútorné presvedčenie: „Odíď!“

Ryan Bomberger