Potratový priemysel prichádza o vlastných pracovníkov

1,474
Kultúra života

AUSTIN, 12. júla 2012, (LifeSiteNews.com) – Ďalších päť pracovníkov potratových kliník opustilo potratový priemysel vďaka novej službe Abby Johnson A neostal ani jeden.

Jedna pracovníčka, ktorá o sebe za účelom anonymity hovorí ako o “Claire”, je slobodná matka, ktorá pracovala na potratovej klinike osem mesiacov predtým ako povedala, že “už ďalej nemôže.” Klinika naďalej žiada, aby sa vrátila a ponúka jej vyšší plat, ale vďaka  A neostal ani jeden je schopná nepristať na ich ponuku. Avšak ešte nebola schopná zaistiť si inú prácu.

Ďalší bývalý pracovník „Amy” je slobodná matka štyroch detí, ktorá začala pracovať v administratíve na potratovej klinike, ale zhodou okolností začala asistovať pri potratoch. Potom ako opustila kliniku, bála sa, ako sa postará o svoju rodinu a „aké následky to pre ňu bude mať, keďže vyšla von s informáciami o ilegálnej aktivite na svojej klinike.”A neostal ani jeden jej ponúkla pomoc.

„Mallory” je slobodná matka siedmich detí, ktorá opustila potratový priemysel po 17 rokoch. Teraz živí svoje deti, vrátane tých, čo študujú na univerzite, brigádou. Tiež bude potrebovať pomoc od A neostal ani jeden, keď chce odhaliť niektoré z ilegálnych aktivít, ktoré sa diali na jej klinike.

Abby Johnson opustila svoju prácu manažérky Plánovaného rodičovstva pre Texas v roku 2009 a teraz pomáha ďalším, aby urobili to isté svojou novou službou. A neostal ani jeden – ktoré poskytuje emočnú, duchovnú, právnu a finančnú podporu pre tých, ktorí opúšťajú potratový priemysel. Odkedy bola služba v júni spustená, pomohla 22 pracovníkom potratového priemyslu, aby opustili svoje zamestnanie.

„Neviem ako poďakovať niekomu, kto mi zachránil život. Nikdy som si nemyslela, že budem schopná opustiť Plánované rodičovstvo, ale podarilo sa mi to,” píše sa v svedectve na webovej stránke A neostal ani jeden. „Získala som toľko odvahy a sily potom, ako som hovorila s Abby a spolupracovala s ľudmi z A neostal ani jeden. Vedela som, čokoľvek sa proti mne postaví...klamstvá, súdne procesy, čokoľvek...budem schopná proti tomu bojovať.“