Komunisti: Boj proti kapitalizmu a Cirkvi pokračuje cez homosexuálne "manželstvá"

2,254
Kultúra smrti

SURRY HILLS, NOVÝ JUŽNÝ WALES, AUSTRÁLIA, 26. jún 2012, (LifeSiteNews.com) -  Austrálska komunistická strana prispela do národnej debaty o manželstve názorom, že predefinovanie odvekej inštitúcie je rozhodujúcim pilierom vo vojne marxizmus vs. kapitalizmus  a cirkev.

V úvodníku The Guardian, oficiálnych novinách Austrálskej komunistickej strany, sa píše, že manželstvo vychádza zo súkromného vlastníctva, špeciálnej potreby zdediť veľké majetky. Odkedy je kňazstvo "pilierom kapitalizmu", cirkev vidí a definuje manželstvo ako inštitúciu nevyhnutnú pre ďalšiu silu, vlastne pre kapitalizmus samotný".

"Ak tento pilier nesprávne ovplyvníte a spochybníte jeho silu, reakcia Vatikánu a ďalších falošných pokrytcov na seba nenechá dlho čakať."

Dr. Paul Kengor z Fakulty politických vied v Grove City nedávno vo svojej rubrike napísal: "Koreňom komunistickej podpory pre opätovnú redefiníciu manželstva je marxistický/komunistický útok na manželstvo."

"Prioritou komunistov nie sú práva homosexuálov, ale opakované útoky na rodinu."

Karl Marx a Friedrich Engels vo svojom Manifeste komunizmu na margo svojho plánu zrealizovať "odstránenie rodiny" napísali: "nahradiť domáce vzdelávanie za spoločenské a predstaviť otvorené legalizované spoločenstvo žien" (spoločne sa o ženy deliť).
 
Historici si dlho všímali kolektivistický odpor voči rodine ako jadru spoločnosti.

Na znak prejavu tejto "vojny" navštívila nedávno Spojené štáty Mariela Castrová, neter kubánskeho lídra Fidela Castra a dcéra súčasného prezidenta Raula Castra, pričom obhajovala homosexuálne "manželstvo".

Jej návštevu uľahčilo Medzinárodné združenie ANSWER (Act Now to Stop War and End Racism - Konajte za okamžité zastavenie vojny a rasizmu) a vedúca skupina pre Medzinárodné aktivistické centrum (IAC) Svetovej robotníckej strany, ktoré viedli väčšinu opozitných stretnutí proti americkej invázii v Iraku v roku 2003. Castrová a herec Danny Glover vystúpili na zhromaždení, ktoré organizoval pridružený člen IAC.

Mladá Castrová, ktorá sa považuje za "sexuologičku", vyhlásila, že keby mohla voliť, určite by volila Baracka Obamu.
 
Úvodník Austrálskej komunistickej strany tiež prezradil, že parlament zvažuje redefiníciu manželstva, do ktorej chcú zahrnúť aj homosexuálne páry. Hoci priaznivci takéhoto návrhu zákona volajú po voľbe ísť "vpred", množstvo sponzorov je toho názoru, že chýbajúci hlas rímsko - katolíckej, evanjelickej, anglikánskej a západnej ortodoxnej cirkvi vyvolá ostrú vlnu opozície.