„Národný mesiac masturbácie“ na Floride

3,063
Kultúra smrti

21. mája 2012 (LifeSiteNews.com) – Floridská filiálka Medzinárodnej federácie pre plánované rodičovstvo (IPPF) využila „národný mesiac masturbácie”, aby zdôraznila dôležitosť a význam masturbácie ako časť „bežného a bezpečného spôsobu sexuálnej hry” s „mnohými prínosmi pre zdravie.”

Plánované rodičovstvo juhozápadnej a strednej Floridy uviedlo na Twitteri: “Všetko najlepšie k mesiacu masturbácie! Dostali sme tu veľa informácií o masturbácii,” a pripojilo link na stránku Americkej Federácie Plánovaného rodičovstva k danej téme.

Tam IPPF tvrdí, že „existuje veľa škodlivých mýtov o masturbácii, ktoré spôsobujú, že je vám nepríjemná. Tieto mýty môžu spôsobiť pocit viny, hanby a strachu. Povedzme si veci na rovinu. Masturbácia je prirodzená a bežná aktivita aj pre ženy aj pre mužov.”

„Národný mesiac masturbácie” bol prvý krát vyhlásený v roku 1995 sanfranciským sexshopom Good Vibrations (Dobré vibrácie). Mesačná oslava zahŕňala výročné „Masturbate-a-Thon” na získanie zdrojov pre sexuálnu výchovu. Jednotlivci sa prostredníctvom webkamery alebo osobne zúčastňovali na súťažiach, ktoré boli založené na „najdlhšom období strávenom masturbáciou a najsilnejších orgazmoch.”

Jim Sedlak z organizácie Stop Planned Parenthood (STOPP) (Zastavte "Plánované rodičovstvo"), čo je projekt organizácie American Life League  (Americká liga za život) povedal, že schvaľovanie „ľahkej drogy” masturbácie bolo vždy súčasťou ideológie sexuálnej výchovy Plánovaného rodičovstva.

„IPPF je organizácia, ktorá zarába peniaze na ľuďoch, ktorí sú závislí na sexe,” napísal Sedlak. „Hoci IPPF pretláča masturbáciu pre všetkých, zvlášť mieri s týmto odkazom na mladých ľudí. Je to spôsob ako urobiť týchto mladých ľudí závislých na promiskuitnom životnom štýle.”

Sedlak povedal, že mladí prijímajú myšlienku masturbácie ako „bezpečného” sexu, ale končia závislí na sexuálnej stimulácii, ktorá je únikom z ich problémov.” Zvlášť alarmujúce je, že podľa jednej štúdie masturbácia v ranom veku zasahuje do detskej schopnosti rozvíjať súcit a učiť sa – tieto účinky boli pozorované na deťoch, ktoré pravidelne masturbujú  vo veku šiestich rokov.

Rodičovská sekcia webovej stránky IPPF hovorí rodičom ako podporiť školákov, aby experimentovali s masturbáciou a vlastnou sexualitou.

“Decká chcú získať ďalšie sexuálne zážitky a IPPF je tu, aby im predalo svoje výrobky a zarobilo na nich milióny,” povedal Sedlak.