Genocída v Afrike: Rapídne zvyšovanie potratových služieb

2,384
Kultúra smrti

AFRIKA, 25. január 2012 (LifeSiteNews.com) – Strategický plán Medzinárodnej federácie plánovaného rodičovstva (IPPF) pre Afriku zahŕňa nárast potratových služieb o 82%. Ako dôvod je údajne zlepšenie kvality života jednotlivcov. Do roku 2013 plánuje africká časť IPPF poskytnúť 212 021 potratových služieb a do roku 2015 plánujú toto číslo zvýšiť na 273 656.

Strategický plán IPPF z roku 2010 vyzýva k ľahšiemu prístupu k potratom pre africké ženy.

Paul Bell, hovorca IPPF vo Veľkej Británii pre CNC News vyhlásil, že "IPPF nemá v záujme zvyšovať počet potratov". Argumentoval, že na celosvetovej úrovni potratové služby IPPF predstavujú menej ako 2% celkovej práce.

Národná riaditeľka akcie Americkej ligy pre život s názvom Stop Planned Parenthood International Rita Dillerová avšak pre LifeSiteNews vyhlásila, že výraz "potratové služby" je klamlivý. IPPF podľa jej vyjadrení označuje každú ženskú návštevu Plánovaného rodičovstva ako samostatnú "službu", ktorá im dovolí bagatelizovať počet vykonaných potratov.

"Všetky služby, ktoré Bell spomína v súvislosti s potratom, by mali byť chápané ako jedna návšteva, ktorá zahŕňa aj samotný potrat. Ak však rozdelíte jednotlivé časti stretnutia a vyhlásite ich za "samostatné" služby, percento potratových služieb sa tým zníži sa a verejnosť môže byť oklamaná."

Dillerová verí, že Plánované Rodičovstvo sa iba "hrá s číslami" a tým skrýva svoje skutočné zámery - zvyšovať počet zabitých nenarodených detí v Afrike.

"Bellovo vyhlásenie, že potrat zahŕňa iba 2% celkovej práce IPPF, je zámerne zavádzajúce. Odpútava pozornosť od potratového zámeru a môže tak pokračovať vo vyhladzovaní populácie na africkom kontinente."

Abby Johnsonová, bývalá riaditeľka kliniky Plánovaného rodičovstva v Spojených štátoch, s Dillerovou súhlasí.

"V záujme IPPF je rozšíriť potrat do každej krajiny, kde je nelegálny. To je v skutočnosti ich hlavný cieľ," vyhlásila Johnsonová pre LifeSiteNews. V potratovom priemysle prestala pracovať v roku 2009 po účasti na  potrate zobrazenom na ultrazvuku, počas ktorého si uvedomila, že už aj plod je ľudská bytosť.

"Ako môžu tvrdiť, že chcú pozdvihnúť potratové služby o 82% a zároveň potom povedať, že potratové služby vlastne zvyšovať nechcú? Majú jasnú stratégiu. Iba sa pokúšajú celú vec "vysvetliť", aby ich klamstvá nevyšli na povrch."

Podľa výročnej správy IPPF z roku 2010 bolo celosvetovo poskytnutých 1 549 119 služieb týkajúcich sa potratu. Z toho 34% tvoril chirurgický/lekársky potrat, čo je viac ako pol milióna vykonaných potratov.