Európska komisia financuje homosexuálnu lobby napojenú na pedofilné skupiny

3,791
Kultúra smrti

WASHINGTON, DC, 6.janára 2012 (C-FAM) – Európsky právnik pre ľudské práva J. C. von Krempach sa bližšie pozrel na podporu Medzinárodnej asociácie gayov a lesbičiek pre Európu a dospel k záveru, že väčšina ich peňazí pochádza od vlád. Vo svojom texte na zahraničnopolitickom blogu Turtle Bay and Beyond von Krempach uvádza, že veľká väčšina zdrojov tejto asociácie pochádza len z dvoch vládnych jednotiek: Európskej komisie a Dánskeho parlamentu.

Medzinárodná asociácia gayov a lesbičiek (ILGA) je advokátska skupina podporujúca práva homosexuálov. OSN im notoricky roky odopierala schválenie pre ich napojenie na skupiny, ktoré podporujú pedofíliu. Výbor pre mimovládne organizácie Hospodárskej a sociálnej rady OSN dôsledne odmietal schváliť ILGA, do chvíle, keď Hospodárska a sociálna rada, vedená európskymi krajinami, zrušila jej rozhodnutie.

Medzi požiadavký potrebné pre akreditáciu mimovládnej organizácie patrí, že „väčšia časť zdrojov organizácie by mala pochádzať z príspevkov od národných členov, jednotlivcov a iných mimovládnych zložiek.”

Mimovládne organizácie akreditované pri OSN musia preukázať, že ich podporujú skutoční ľudia alebo neziskové organizácie. OSN zastáva názor, že ak ich peniaze pochádzajú z väčšej časti z vládnych zdrojov, robí to z nich vládne zložky.

Podľa OSN musí „občianska spoločnosť” reprezentovať ľud nezávisle od vplyvu vlád. Nesmie byť nástrojom vlády alebo falošným hnutím pre politických predstaviteľov. „Občiansku spoločnosť” tvoria vzťahy založené na dobrovoľnosti a občianske organizácie a inštitúcie oddelené od štátu a trhu.

Von Krempach zistil, že v minulom roku poskytla Európska komisia celých 68 percent rozpočtu ILGA. Dánska vláda poskytla dodatočných 50 000 dolárov, čím zvýšila štátne financovanie asociácie na 71 percent. Zvyšok financií pochádza od ľavicových darcov ako George Soros, Sigrid Rausing a jedného anonymného darcu.

Von Krempach sa tiež pozrel na návrh rozpočtu organizácie pre rok 2012 a zistil celkový príjem organizácie vo výške 1 950 000 dolárov, z ktorých milión pochádza z Európskej komisie a 334 000 z dánskeho parlamentu. „To vyvoláva otázky týkajúce sa akreditácie ILGA Europe vo vzťahu k Hospodárskej a sociálnej rade OSN,” píše Von Krompach.

Von Krempach tiež poukázal na anomáliu Európskej komisie, ktorá je najväčším a jediným zdrojom finančnej podpory pre skupiny lobujúce v Európskej komisii a v Európskom parlamente. Hovorí, že toto je v podstate lobovanie samotných európskych inštitúcií.

Vo svetle tejto novej informácie sa očakáva, že Výbor pre mimovládne organizácie sa bude znovu zaoberať schválením ILGA. V OSN je veľa zlej krvi ohľadom homosexuálneho programu. Európske národy pretláčajú extrémne homosexuálne skupiny pred Výbor pre mimovládne organizácie pri OSN. Ďalšie vlády sa snažia o to, aby  homosexuálna aktivita bola uznaná za ľudské právo vymáhateľné medzinárodným právom.

Dokument s názvom Yogyakartské princípy, napísaný čiastočne byrokratmi z OSN, tvrdí, že sexuálna orientácia a genederová (pohlavná) identita už sú súčasčou medzinárodného práva. Pevný blok reprezentovaný viac ako 80 národov stále bráni tomu, aby k tejto domnelej reinterpretácii dohôd OSN došlo.

V minulých týždňoch americká vláda oznámila, že postup homosexuálneho programu bude jednou z jej hlavných priorít zahraničnej politiky, ktorý bude viesť všetky americké vládne subjekty aktívne v zahraničí k tomu, aby túto agendu urobili svojou prioritou.