Skupina moslimov zaútočila na procesiu kresťanov v Španielsku

2,054
Kultúra smrti

Star tv zverejnila na svojom youtube profile video, v ktorom skupina moslimov za pokriku “Alláhu akbar” zaútočila na kresťanov sláviacich Veľkú noc v španielskom meste Sevilla. Útočiaci moslimovia zranili desiatky ľudí a ničili kresťanské symboly. Moslimovia boli podľa prvých informácií niektorých svedkov vyzbrojení železnými tyčami a s nimi zaútočili na procesiu kresťanov – toto je dnešná multikultúrna Európa a prejav budúcnosti v Európe s moslimskou nadvládou. Incident sa mal odohrať 14. apríla, na Veľký piatok. Správu o tom priniesli viaceré svetové médiá, medzi nimi aj Daily Mail.

Brutálny incident sa udial počas nočnej procesie krížovej cesty, ktorou si na uplynulý Veľký piatok kresťania v španielskej Seville pripomínali umučenie a smrť Ježiša Krista, a na ktorej sú už tradične prítomní v hojnej účasti počtom niekoľko stoviek až tisícov ľudí.

Bezpečnostné zložky Seville v súčasnosti prosia aj užívateľov sociálnych sietí, aby poskytli viac informácií ako aj fotografií či videí svedkov útoku na náboženské slávenie. Podobný incident sa udial aj v meste Marbella, kde bitka viedla k teroristickému poplachu počas náboženských slávení.