Zatykač na Soroša v Rusku - je hrozbou pre národnú bezpečnosť

9,686
Lucia Salomonová
Kultúra života

Jim W. Dean hovorí, že George Soros je zjavne „muž, ktorý odmietol zomrieť a zjednotil svoje obete.“ Vladimír Putin by takmer určite súhlasil s týmto vyjadrením.

Rusko vyhostilo Sorosa z krajiny minulý rok pre náležité dôvody. Práve Soros bol ten, ktorý pomohol zruinovať ruskú a poľskú ekonomiku v skorých deväťdesiatych rokoch. Ako veľký biely žralok, ktorý sa násilne pári so samicou, Soros sa pohybuje a vyzerá po svojej koristi vlastne všade. Matt Taibbi z Rolling Stone povedal o Goldman Sachs pred šiestimi rokmi:

„Prvú vec, ktorú potrebujete vedieť o Goldman Sachs je, že je všade.“ Svetovo najmocnejšia investičná banka je obrovský upírsky krak omotaný okolo vašej ľudskej tváre a má nemilosrdne stisknutý jeho krvný kanál do čohokoľvek, čo vonia po peniazoch.

V skutočnosti, dejiny nedávnej finančnej krízy, ktorá slúži aj ako história k rýchlemu poklesu a pádu náhle podvedenej vyprahnutej americkej ríši, sa interpretuje ako Kto je Kto  z absolventov Goldman Sachs.

Soros zrejme chce byť ako Goldman Sachs. Phil Butler to dobre vystihol, keď povedal:„George Soros má prsty v každej politickej situácii. Ak existuje kríza v našom svete, dám ruku do ohňa za to, že on v tom má prsty.“

Môžeme povedať, že Soros a Goldman Sachs sú ideologickou súčasťou toho istého bratstva. Stratégia je trochu rozdielna, ale na záver je deštrukcia životov cez ekonomický systém (či už je to kapitalizmus alebo socializmus) a politická manipulácia.

To je dôvod, prečo si Soros myslí, že je nepremožiteľný.  Myslí si, že môže presunúť politickú a ekonomickú planétu niekoľkými žmurknutiami oka a nikto mu nemôže povedať, aby prestal. V skutočnosti píše knihy ako Alchýmia finančníctva (The Alchemy of Finance). Soros si myslí, že môže zabiť politickú stabilitu všade v Európe a rozhodne v Amerike, bez nijakej výzvy.

Soros je určite vekovo starý, ale nechce byť zastaralý. Jeho organizácia bola nedávno prichytená ako vedie chránené operácie navrhnuté na destabilizovanie Ruska. Máme zaujímavý citát z preniknutých súborov Sorosovej spoločenskej nadácie:

Našou snahou je zapojiť sa do aktivít a s aktívnymi účastníkmi, ktorí budú rozumieť a čeliť ruskej podpore na posuny brániace tradičné hodnoty... nazývať a zahanbovať od nás je problematické: takisto sme v obchode smerovania peňazí do ostatných krajín kvôli politickým zámerom.

Teraz my hovoríme! Teraz vidíme Sorove skutočné predstieranie. Všetky rozhovory o pomoci takzvaných sýrskych utečencov, o zachraňovaní Ukrajincov, o takzvaných „občianskych právach“, o prinesení demokracie v Rusku, bola dymová clona.

Podľa Butlera to všetko boli Sorove vlastné nákazy. Soros chcel znížiť ruské tradičné rodiny. Chcel obrátiť Rusko na zoo, ale musel použiť pojmy ako „demokracia“ na oklamanie masy ľudí.

(krátené)

Zdroje:

[1] “Prosecutors ban Soros Foundation as ‘threat to Russian national security,’” Russia Today, November 30, 2015.

[2] See E. Michael Jones, Barren Metal A History of Capitalism as the Conflict Between Labor and Usury (South Bend: Fidelity Press, 2008), 1352-1353.

[3] Matt Taibbi, “The Great American Bubble Machine,” Rolling Stone, April 5, 2010.

[4] “Soros-Funded NGOs ‘Whisper Into EU’s Ear’ to Encourage Refugee Influx,” Sputnik News, May 16, 2016; “Welcome to Europe! Soros Adding Fuel to the Fire of EU’s Refugee Crisis,” Sputnik News, December 18, 2015.

[5] George Soros, “A New Policy to Rescue Ukraine,” NY Review of Books, February 5, 2015.

[6] “How Soros-Funded NGOs Disrupt Real Democracy Around Russia’s Borders,” Sputnik News, April 17, 2016.