Hlavný exorcista Ruskej cirkvi: Hillary vykazuje ´jasné znaky´ posadnutosti zlým duchom

5,392
Zuzana Smatanová
Kultúra smrti

Hillary Clintonová dosiahuje zatiaľ historicky najvyššie „negatívne“ hodnotenie spomedzi všetkých politikov USA.

Podľa nedávneho prieskumu verejnej mienky Wall Street Journal (WSJ) ju vníma negatívne 55% Američanov, z toho priam neuveriteľných 72% mužov – belochov. Iba 17% opýtaných má na ňu priaznivý názor.

WSJ vlastní Rupert Murdoch, ktorý sa netají svojimi sympatiami ku Clintonovej a svojou nenávisťou voči Donaldovi Trumpovi, preto spomínané čísla môžu byť ešte vyššie, než WSJ pripúšťa.

Reakcie na Clintonovú zaberajú celú škálu, od vyjadrení ako „je na nej niečo, čo sa mi vôbec nepáči“, až po „som z nej vždy celý nervózny!“.

Momentka z internetového videa (pozri nižšie) kde Klintonová koná démonicky a desí reportérku 

Niektorí ľudia sa neskôr vyjadrili aj o možnosti posadnutia zlým duchom. Franklin Graham, vplyvný evanjelický duchovný a syn Billyho Grahama, o nej v júni povedal:

Je evidentné, že Hillary má v sebe zlého ducha“ povedal Graham v interview pre WEHW. „Rada sa oblieka do červeného, čo je farba zlého ducha. Nie je ženou, ktorá by sa dokázala podriadiť, pretože ju zaujíma len kariéra a považuje sa za rovnú mužovi. A to je rebelantský, Jezabelin duch.“

Alex Jones, hosť jednej z najpopulárnejších spravodajských show v Amerike na ceste do centra Clevelandu zaujal rovnaký postoj, že „ ... ako každý predátor, si chce aj ona označkovať teritórium a mať všetko pod kontrolou, ako veľký tučný škriatok“. Jeden z jeho fanúšikov dodáva „Je to čarodejnica, určite má niečo spoločné s čarodejníctvom“.

Pozrite si 46 sekundový záznam: 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=39&v=ZR7SWIN_BSs

Videá o Clintonovej zvláštnom správaní sa na Youtube rozšírili. Ako aj toto nové:

https://www.youtube.com/watch?v=YMHOcmDVBP0

Alebo ako aj toto staršie, na ktorom oslavuje smrť zosadeného líbyjského prezidenta Muammara Kaddáfího:

https://www.youtube.com/watch?v=Fgcd1ghag5Y

Viera v existenciu zlých duchov je článkom viery Ruskej cirkvi, a posadnutosť zlým duchom býva bežnou témou rozhovorov. Exorcizmus je tu normálnym javom. Russia Insider sa zhováral s popredným exorcistom Ruskej ortodoxnej cirkvi a požiadal ho, aby zhodnotil niektoré Hillarine videá. Súhlasil s tým iba pod podmienkou zachovania anonymity, pretože zverejnenie mena by si vyžadovalo súhlas od cirkevných predstavených, čo bolo nepravdepodobné.

Tento exorcista je dobre známym ruským mníchom v hlavnom ruskom kláštore, ktorý vykonal už stovky exorcizmov. Podľa neho Hillarina šialená energia vykazuje „jasné znaky“ posadnutosti zlým duchom. Poukázal aj na výsledky jej pôsobenia vo vláde a citoval Bibliu: „Po ich ovocí ich poznáte“. „Od bombardovania v Juhoslávii až po zabíjanie v Líbyi, Sýrii a na Ukrajine sa zdá, že Clintonová reflexívne podporuje politiku, ktorá vedie k zbytočnej smrti a utrpeniu. Aj to je jeden zo znakov.“

Ako príklad exorcizmu, ktorý je v Rusku prijímaný vo veľkej miere, uvádzame časť správ o fenoméne z polovice roku 2000 vo vtedajšej populárnej ruskej show „Post Scriptum“. Hosťom je Alexej Puškov, vážený novinár, ktorý sa stal uznávaným politikom a ktorý v súčasnosti šéfuje výboru pre dôležité zahraničné záležitosti Ruského parlamentu (Dumy). (Wikipedia):

https://www.youtube.com/watch?v=Uej1ZKBtDx0

Zadajte si „Russian exorcism“ do Youtube a uvidíte tucty príkladov.

Z reakcií na nedávne video na Youtube sa zdá, že s tým veľa ľudí súhlasí.