Predstavte si to pobúrenie, keby antisemiti urobili verejnú zbierku na plynové komory

2,474
Kultúra smrti

Predstavte si, aké pobúrenie by nastalo, keby nacisti spustili verejnú on-line zbierku na zaplatenie prístrojov a zariadení na vyvražďovanie Židov, cigánov, ľudí so zdravotným postihnutím a ďalších skupín obyvateľstva (označený ako „nežiaducich“).

Predstavte si, že by na internete pridali takýto príspevok: „Musíme vyzbierať 85 000 dolárov na nákup plynu Cyklónu B, aby sme mohli zachovať plynové komory a poskytovať celú škálu služieb pre dokončenie „konečného riešenie“.

Ľudia by boli viac než pobúrení. Zdvíhal by sa im žalúdok a boli by znechutení a zdesení. Humanitárne organizácie by začali konať na plné obrátky, aby urobili všetko čo je v ich silách, aby zastavili to, o čom nikto nepochybuje, že je šialenstvom. Vlády by vyslovovali najsilnejšie odsúdenia týchto činov.

Civilizovaní ľudia by sa zhodli: žiadna skupina ľudí by nikdy nemala byť predurčená na vyhladenie - bez ohľadu na to, aký je na to dôvod. Každý človek by zavrhol eufemistický názov „konečné riešenie“, pretože by vedel, že v skutočnosti je to označenie ohavného zločinu ničiaceho istú triedu ľudí prostredníctvom klinických, efektívnych a štátom schválených metód ničenia.

Platiť pomocou verejnej zbierky za nástroje a vybavenie, ktoré zabíja ľudské bytosti?

Tak presne toto robí jedna skupina v New Brunswicku.

Reproductive Justice NB nedávno ukončila zbierku s viac ako 100 000 dolármi na prenájom Morgentalerovej potratovej kliniky v Frederictone v New Brunswicku, ktorú sa chystali zavrieť kvôli financiám. Teraz žiada verejnosť o „podporu a nadšenie“, aby sa tak priblížili k tomu, čomu hovoria „2. fáza“ ich cieľa.

„Za ďalších 85 000 dolárov môžeme potenciálne kúpiť všetko vybavenie, ktoré sa v súčasnosti nachádza na klinike; zariadenie, ktoré nám treba, aby sme mohli poskytovať celý rad reprodukčných zdravotných služieb,“ uvádza skupina na svojej facebookovej stránke.

Ale aké sú to nástroje a vybavenie používané pri chirurgickom potrat, ktorý zabíja nenarodené dieťa?

Záleží na tom, aké je dieťa staré.

Potratová metóda robená manuálnym vákuovým vysatím používa nástroj podobný injekčnej striekačke, ktorý vytvára podtlak, ktorý dieťa roztrhne a vysaje. Používa sa pri potrate dieťaťa vo veku od 6 do 12 týždňov. Potratár Martin Haskell povedal, že srdce dieťaťa ešte často tĺklo, keď bolo rúrkou vysaté do zbernej nádoby.

Pre deti staršie ako 16 týždňov sa používa potratová metóda Dilatácie a Kyretáže (D&C). Maternicová kyreta má jednu ostrú stranu na to, aby rozrezala nenarodené dieťa na kusy. Druhá strana sa používa na vyškrabanie placenty z maternice. Pozostatky dieťaťa sú často odstránené vysávačom.

Pre deti staršie ako 16 týždňov sa používa potratová metóda Dilatácie a Evakuácie (D&E). Táto používa kliešte na rozdrvenie, uchopenie a roztrhanie tela dieťatka. Ak je hlava dieťaťa príliš veľká, musí byť rozdrvená pred tým, než je odstránená.

Pre deti po 20 týždni sa používa potratová metóda Dilatácie a Extrakcie (D&X). Potratár za pomoci ultrazvuku kliešťami čiastočne povytiahne dieťa tak, aby sa jeho alebo jej hlava dala vidieť. Hlavička je však často príliš veľká, aby prešla krčkom maternice, a tak potratár prerazí lebku, vysaje z lebky mozog a porodí mŕtve dieťa.

Ostatné zariadenia používané na zabíjanie nenarodených by zahŕňali chemické látky ako je metotrexát, misoprostol a injekcie so slanými roztokmi. Štandardné vybavenie kancelárií by zahŕňalo také položky ako stoličku pre gynekológa, kyslíkový prístroj a monitor na monitoring srdca.

„Je to výhodná ponuka, ktorú si nechceme nechať ujsť. Ale potrebujeme vašu pomoc,“ píše potratová skupina.

Ľudia by mali byť úplne pobúrení, že istá skupina získava finančné prostriedky na nákup nástrojov smrti používaných na zničenie určitej triedy ľudí, ktorá sa nazýva nenarodení. Občania a aktivisti za ľudské práva by mali žiadať, aby boli organizátori postavení pred súd. Politici by toto konanie mali energicky odsúdiť.

Každý by mal byť roztrhať na kusy eufemistické slová „reprodukčné zdravie“, pretože vie, že stoja za odporným zločinom ničiacim určitú skupinu ľudí prostredníctvom klinických, efektívnych a štátom schválených metód ničenia, ktoré zahŕňajú roztrhanie, oddelenie hlavy a rozpitvanie vnútorností.

Jedno príslovie hovorí, že ľudia nie sú schopní vnímať chybu svojej doby. Toto vo všeobecnosti platilo o mnohých v Hitlerovom Nemecku, ktorí nekriticky podporovali eugenikou hnanú ideológiu, v ktorej boli niektorí ľudia považovaní za podľudí. A platí to vo všeobecnosti o mnohých v Kanade, ktorí sa dnes nekriticky hlásia k ideológii „voľby“, v ktorej sú nenarodení vnímaní ako podľudia.

Pre nás všetkých nastal čas, aby sme sa prebudili a lepšie si všimli, že najmladší členovia ľudskej rodiny sú potratom brutálne vyhladzovaní. Oni potrebujú našu pomoc. Musíme sa za nich postaviť a ukončiť túto nespravodlivosť.