Exorcist

Známy americký exorcista: Satanova doba sa kráti!

2,338
AltKAT

Známy americký exorcista sa vyslovil, že satan mu počas exorcizmu povedal:

 

"Boh sa chystá odobrať mi moc!"

 

Páter Chad Ripperger vyhlásil, že duchu prikázal, aby vysvetlil motívy svojho správania a pokračoval:

 

"Diabol, ktorého som identifikoval ako Belzebula začal plakať a pripustil, že Boh sa chystá ukončiť jeho vplyv na cirkevné záležitosti! Nemôžem uviesť dôverné podrobnosti o dôvodoch posadnutia, pretože som nedostal od biskupa povolenie hovoriť o vnútornom dianí v tomto prípade. No kontextom démonického útoku boli isté otázky v Cirkvi!"

 

Páter Ripperger je presvedčený, že pripustenie diabla, že Boh ide obmedziť úroveň vplyvu padlých anjelov na Cirkev bude mať následky na širšiu geopolitickú situáciu!

 

O vplyve diablov na politickú oblasť diskutoval páter na americkom podcaste Grace Force a s ním bol Doug Barry aj páter Richard Heilman. Títo traja hovorili o kríze v Katolíckej cirkvi, ktorú páter Ripperger nazval "temnotou, ktorú prežívame a prítomnosťou marxistickej filozofie, ktorá začína znova ovládať svet!"

 

Exorcista hovorí:

"Komunizmus sa rozšíril do celého sveta, čo je svedectvom toho, že tajný štát bol na celom svete schopný uzavrieť ekonomiku za menej ako dva týždne!"

Príchod globálnych lockdownov na začiatku vyhlásenej pandémie bol pre pátra Rippergera dôkazom, že marxistický vplyv viedol ku kontrole oficiálnych výpovedí, ktoré sa vydávali na celom svete kvôli covidu.

 

Okrem expertíz v oblasti duchovnej a náboženskej vydal páter aj publikácie o psychológii človeka. Povedal, že jeho práca s posadnutými ľuďmi ho viedla k štúdiu psychológie a tak môže ľuďom pomáhať ešte účinnejšie. Vydal prednášky o tom, že diabolská psychológia a komunistická psychológia sú v zásade to isté a hovorí:

 

"Nedávno ma osvietilo, že to, čo sa deje - tá štruktúra ako súčasné vlády a diabli zaobchádzajú s ľuďmi - nie je nepodobná vzťahu zneužívania! Psychologické príručky hovoria o takej štruktúre pri domácom zneužívaní, keď sa niekoho manipuluje psychologicky spochybňovaním jeho psychického a zdravotného stavu. Démoni aj vlády toto robia ako zneužívajúci muž v rodine - zneužívanému tvrdí niečo, čo je klamstvom a potom obviní osobu, že neverí lži." ...

 

Exorcista uvádza, že správanie vlád je svedectvom "paniky" lebo konajú, čo len môžu a tak rýchlo ako môžu bez premýšľania."

 

"Paniku, ktorú som videl vo vládnych záležitostiach je panika, ktorú som videl aj u diabla pri exorcizme!" hovorí páter a je presvedčený, že vo vláde aj v Cirkvi predstavení majú tendenciu prekonávať svoje sily, pretože majú naponáhlo - uvedomujú si, že ich čas sa kráti a tak musia ‚n i e č o‘ urobiť! Pri tejto panike, ktorú vidíme sa oni doslova ruvajú v geopolitickej situácii a dokonca do istého stupňa aj v Cirkvi."

 

"Démoni vedia, že ich čas je obmedzený, tak sa pokúšajú kŕčovito sa niečoho zdrapiť a tak začíname vidieť, že vlády sú stále viac a viac tyranskejšie. To ukazuje, že prehrávajú, lebo tak veľmi blafujú a klamú, pretože ich čas je už veľmi krátky!"

 

Páter Ripperger si nemyslí, že spoločnosť a Cirkev bude mať okamžitý pokoj a poriadok ani po ukončení duchovnej tyranie: "Zlo neodíde ticho, ono dupoce ako dieťa - myslím neposlušné násilné dieťa!"

 

Na otázku ako sa majú laici pripraviť v tomto boji páter povedal:

 

"Katolíci sa majú uchýliť pod plášť Panny Márie, mať k nej hlbokú úctu a prosiť ju o ochranu!"