haunted-house-church.jpg

"Rozpútalo sa peklo": Rodina sa vracia do kostola po démonickom stretnutí v dome hrôzy

742
Milko Kostovič
AltKAT

Dostali sme zúfalý telefonát od muža z Indiany, ktorý bol ne-praktizujúcim baptistom a jeho žena nebola veriaca. Mali dve deti. 

Nedávno zdedili dom po príbuzných. 

O mužovi, ktorý predtým žil v tomto dome, sa vedelo, že obťažoval maloletých a zaoberal sa okultizmom. Muž zomrel v apríli a rodina sa nasťahovala v júni. 

Krátko po tom, ako sa nasťahovali: "Rozpútalo sa peklo," ... doslova. 

Videli temné, tmavé postavy. Na osamelých miestach v dome došlo k radikálnym poklesom teploty, napr. z 21 stupňov na nulu. Pes nekontrolovateľne štekal. Deti počuli "hlasy" zo suterénu, ktoré na nich volali. 

Často začuli čudné zvuky a búchanie. V noci tam niečo "bolo", čo sa dostalo na otcovu hruď a povalilo ho. Nemohol sa hýbať a ťažko dýchal. Keď sa to stalo, nahlas prikázal: "V mene Ježiša, zlez zo mňa!" Zvolal tak trikrát a potom to prestalo. 

Naďalej počuli hlasné rany a hlas, ktorý hovoril "hej" a piskot. Znelo to, akoby niekto skákal na hornom poschodí a v miestnosti sa triasli predmety.

Dcéra pocítila, že sa niečo dotklo jej nohy a uvidela prízrak. Kuchynské zásuvky sa zabuchli. Počuli zvuky, akoby niekto chodil okolo. Manželka zacítila v sprche vánok vzduchu a mala pocit, akoby s ňou bolo niečo v sprche.

Prvý kňaz, ktorého kontaktovali, mal skeptický postoj. Spýtal sa ich, či majú v dome myši.

Boli očividne rozladení a povedali: "Toto sú skutočné veci, veľmi strašidelné a veľmi nepekné. Mám pocit, že kým niekto tieto veci nezažije, nechápe, čo prežívame a ako (veci) všetko ovplyvňujú."

Celá rodina bola vydesená a v noci spali spolu v jednej spálni.

Bol to stav núdze. Môže to zničiť rodinu a jej psychické zdravie. Okamžite som teda oslovil katolíckeho kňaza z neďalekej farnosti. Povedal, že sa chystá na dovolenku. Vysvetlil som mu situáciu a on všetko nechal tak. Ešte v ten večer vykonal v dome exorcizmus. Boh mu žehnaj!

O niekoľko dní neskôr som kontaktoval otca rodiny. Ako sa darí? On odpovedal: "Povedal by som, že sa darí lepšie, pretože to predtým bolo naozaj zlé. Zvuky chôdze po podlahe a zvuky búchania a klepania sa vrátili. Ale nie je to také zlé."

Po návrate kňaza z dovolenky som ho požiadal, aby vykonal druhý exorcizmus, čo aj urobil. Je to už viac ako rok a v dome je stále pokoj. Démonické zamorenie je zjavne preč. 

Nebolo pochýb o tom, že dom bol zamorený. Po prvé, existoval jasný dôvod pre prítomnosť démonov.

Predchádzajúci majiteľ obťažoval maloletých a praktizoval okultizmus - dve hlavné démonické cesty von. Boli to v podstate príčetní ľudia a manželka na také veci (až donedávna) neverila.

Hlásené príznaky boli klasickými znakmi démonického zamorenia. A boli takí vystrašení, že spali v jednej izbe. Našťastie sa v okolí nachádzal veľkorysý kňaz, ktorý pomohol. Zároveň vyšlo to, že stačili iba dve návštevy kňaza. Keď démoni zapustia hlboké korene, môže to trvať viac. 

Nie je prekvapením, že táto rodina teraz v nedeľu sedí v predných laviciach svojho kostola. Otec mi povedal: "Vytvorili sme si skutočne silné puto s farárom a ďalšími členmi Cirkvi."

Otec dodal: "Poďakovali sme sa Bohu a naďalej mu ďakujeme za požehnania, ktoré nám dáva."