Mario_Lopez_on_Candice_Owens_show_810_500_75_s_c1.jpg

Lynčujúca banda LGBTQ má ďalšiu obeť - amerického herca Maria Lopeza

686
Zuzana Smatanová
Kultúra smrti

Väčšina z vás už určite zachytila kontroverzné ´rozvírenie hladiny´, v súvislosti s Extra hosťom Mariom Lopezom, ktorý sa začiatkom augusta ocitol v pozícii terču lynčujúcej bandy LGBTQ potom, ako v Candance Owens Show, konzervatívnom podcaste, vyslovil niekoľko absolútne rozumných a zmysluplných názorov a komentárov. V diskusii o rozhodnutí herečky Charlize Theronovej vychovávať jedno z jej detí ako transgender, Lopez poznamenal, že má veľké obavy o deti, ktoré sú ešte príliš malé a mladé na to, aby sa rozhodovali o vlastnej rodovej identite:

„Povedal by som, že ak pochádzate z miesta, kde vám všetci preukazujú lásku, nemôžete sa v skutočnosti tak zmýliť a zblúdiť. No zároveň ... ak máte trojročné dieťa a ono vám povie, že sa určitým spôsobom cíti niekedy ako chlapec, inokedy ako dievča, nech už sa jedná o čokoľvek; podľa mňa je veľmi nebezpečné, keď sa vy ako rodič rozhodnete ´dobre, budeš teda chlapec/dievča´ ... mám na mysli neskoršie spätné účinky; vráti sa to ako bumerang.“

LGBTQ skupiny začali najprv na Lopeza poľovať. GLAAD (aliancia gayov a lesbičiek proti ich očierňovaniu) ho obviňuje z „nebezpečných“ výrokov proti „bezbranným a zraniteľným deťom“. GLAAD mu ochotne ponúklo preškolenie v súvislosti s problematikou transgender detí (alebo iných). Napálené LGBTQ bandy pokračujú vo svojom ťažení ďalej a požadujú, aby Lopeza vyhodili z práce v TV a zmenili údaje na jeho stránke vo Wikipedii na takéto: „Mario Lopez jr., americký herec, je transfób a mizogýn (muž, trpiaci chorobným odporom k ženám).“ Médiá publikujú nehorázne lži tvrdiac, že Lopez je proti „podpore transgender detí“. V priebehu doslova pár hodín čelil Lopez vážnej kríze: Jeho názory a komentáre by mohli celkom dobre spôsobiť, že jeho kariéra cez noc zhorí do tla.   

A tak Lopez urobil to, čo požadovalo LGBTQ – prišiel s priznaním, že jeho poznámky boli „ignorantské a necitlivé“ a že už „hlbšie chápe aké boli zraňujúce“. A dodal: „Som a vždy budem horlivým podporovateľom LGBTQ komunity a túto príležitosť chcem využiť na to, aby som získal o nich lepšie vedomosti, aby som bol informovanejší a ohľaduplnejší.“ S Lopezovým preškolením urobilo LGBTQ krátky proces – buď sa bude pred nimi plaziť alebo ... Totalitárstvo LGBTQ skupín, ovládajúcich kultúrny svet, má takú moc, že spanikárené celebrity v skutočnosti ďakujú týmto skupinám za to, že požadujú ich prepustenie z práce, pretože vďaka tomu sa môžu vlastne ospravedlniť a priznať, že v súvislosti s LGBTQ nezmýšľali správne.

Množstvo komentátorov poukazuje na očividný a jasný fakt, že Lopez mal pravdu v tom čo tvrdil prvýkrát, a že s ním súhlasí aj drvivá väčšina normálne zmýšľajúcich ľudí. Veď zodpovední rodičia nedovolia trojročnému dieťaťu vyberať si ani jedlo, ani čas kedy má ísť spať, nieto ešte rod, či pohlavie. Povedať, že trojročné dieťa tvrdí, že je opačného pohlavia ešte predtým ako vôbec pochopí čo rod alebo pohlavie vôbec je, je choré, nebezpečné a ničí to životy mnohých detí ešte pred skončením tohto hrozného experimentu.

Na tom, čo sa stalo Mariovi Lopezovi je však čosi zvrátené a záludné; niečo, čo všetci vedia, no nikto to nepovie nahlas; že Lopez s najväčšou pravdepodobnosťou vôbec nezmenil svoj názor na daný problém. Podobne ako väčšina Američanov, aj Lopez je určite stále presvedčený o tom, že je veľmi nebezpečné brať za bernú mincu niečo, čo tvrdí trojročné dieťa; čomu apriori ešte vôbec nemôže rozumieť. Zdivočelá banda LGBTQ ho však postavila pred „rozhodnutie“: Priznaj svoju chybu, oľutuj ju a my ti nezničíme kariéru. Buď urobíš, čo od teba požadujeme a môže dúfať, že sa nič nezmení, alebo sa budeš držať svojho a skončíš s hlavou pod katovou sekerou.

Človeku až naskakuje husia koža z toho, keď sa dozvie, ako ktosi vydieraním a hrozbou zničenia života núti spanikárených ľudí aby popreli čo práve povedali, spolu so zákernou chorou nasládlosťou sadistického ´vyšetrovateľa´, ktorý za vami príde s jediným cieľom – donútiť vás povedať, čo nechcete. Ak ste presvedčení, že malým deťom treba dať pokoj a dovoliť im prežiť nekomplikované detstvo, neotrávené zvrhlými postmodernými ideológiami ich poblúdených rodičov, budete musieť prejsť verejnou uličkou hanby, pričom každý bude na vás vyvreskovať ešte predtým, ako vám najvyšší kňazi LGBTQ hnutia udelia rozhrešenie.

Tentoraz to bol Mario Lopez. Nabudúce to bude niekto iný. Potom zas ďalší ...