sewernugget_810_500_75_s_c1.jpg

Youtube umlčal dievča s 1 miliónom followerov po jej kritike LGBT

518
Milko Kostovič
Kultúra smrti

Ľavica nemá žiadny problém so schovávaním sa za aktivistov z radov tínedžerov, no obetuje pravicového, ak je kritizovaná.

Server YouTube, sesterská spoločnosť Googlu, odstránil zo svojej platformy 14-ročné konzervatívne dievča po tom, ako zverejnila video kritizujúce Pride mesiac. Jej kanál bol v službe YouTube kompletne zakázaný. 

Soph, na Twitteri známa ako @sewernugget, bola už predtým potrestaná za "nebezpečný" humor a zosmiešňovanie ľavicovej ortodoxie. Skôr než bola zakázaná si získala približne 1 milión odberateľov a stala sa známou, keď si robila žarty z tém, ako je radikálny islam, zmena klímy či pedofília medzi hollywoodskou elitou. 

Aj keď bol jej kanál odstránený, konzervatívni experti, ako moderátorka Lauren Chen, informovali o odstránení kanálu, kontrole jeho obsahu a teoretizovali, prečo bol zrušený. 

Chen predstavila jeden klip z jej videa s názvom "Pýcha a predsudok", vďaka ktorému bola Soph zakázaná. V tomto videu Soph komentovala povahu politiky LGBT: "Keď napadnete koncept gay pride kvôli tomu, čo robia deťom," ľavica bude reagovať útokom na kritika ako na niekoho, kto nenávidí všetkých homosexuálov, vysvetlila. "Je to pranie morálky, spojili neobhájiteľné s legitímnym, takže to nemôžete preskúmať bez toho, aby ste boli označený za homofóba."

Video potom ukazuje mladého chlapca, ktorý vrtí zadkom, čo je známe ako tanec "twerking", na verejnom gay pochode.

Soph pokračuje na biblickú tému, čo by mohlo byť šokujúce počuť od tak mladej a neúctivej youtuberky: 

Rovnako ako Kain zabil svojho brata, pretože bol lepší než on, existuje tu odpor voči heterosexuálnym párom, pretože homosexuáli vedia, že kiežby vytlačili akýkoľvek význam zo svojich vzťahov, tak ten sa nikdy nebude rovnať plodeniu. Navyše, keďže sa nedokážu rozmnožovať, musia si niekoho osvojiť, takže je pre nich prospešné ničiť rodinu. 

Toto video a celý kanál bol potom rýchlo zakázaný. Vo vysvetlení stálo: "Náš tím preskúmal váš obsah a žiaľ si myslíme, že porušuje naše pravidlá o nenávistnom prejave."

Chen potom citovala ďalší YouTube účet, názor youtubera 1791, podľa ktorého je YouTube plný ľavicových komentátorov, ktorí používajú rovnako zápalnú rétoriku (ak nie viac) bez následkov.

Citovaným príkladom je čierna youtuberka, ktorá hovorí o tom, prečo je za mlátenie nacistov, pretože "v detstve to z nich nevytĺkli."

Liberálny youtuber Steven Bonnell, známy ako Destiny, s viac než 200 000 odberateľmi, tiež vyzýval na násilie, ako o tom skôr informoval portál NewsBusters. Povedal také veci, ako napr.: "Pokiaľ ide o konzervatívnych ľudí, posunul som sa kompletne na úroveň skutočného násilia, áno, myslím si, že musia byť vykopnutí z mojej sk---- krajiny, myslím si, že sú to preukázateľne sk---- ľudia."

Jeden ďalší neúctivý youtuber Johnny Massacre zverejnil reakciu na zákaz Soph a odsúdil YouTube za priškrtenie politickej diskusie. "YouTube je najmocnejšou webstránkou na svete, za Googlom, obe kontroluje tá istá firma a oni kontrolujú, čo ľudia môžu povedať a čo nie." Ďalej dodal, že Big Tech (veľké technologické spoločnosti, pozn. prekladateľa) sú "iba bandou hardcore liberálov kontrolujúcich tok informácií po celom svete."