Z Baywatch hviezdy matka, ktorá sa modlí ruženec

4,004
Kultúra života

10. september 2012 (LifeSiteNews.com) - Bývalá hviezda Baywatchu Donna D´Erricová zanechala svoj starý život sexy playmate a stala sa dvojnásobnou mamou, ktorá chodí do kostola a nikdy nebude voliť Obamu.

V lete sa na internete objavili fotky jej dokaličenej tváre. K zraneniam prišla pri hľadaní Noemovej archy na vrchu Ararat.

44-ročnej dvojnásobnej mame, ktorá sa otvorila pre oveľa hlbšiu cestu na duchovnej rovine, prišlo vtedy množstvo ponúk na interview. Hrdá nositeľka škapuliara a katolíčka účastná na bohoslužbách sa každý večer so svojimi deťmi (19 a 11) modlí ruženec.

interview pre Fox News D´Erricová povedala, že zo ženy, ktorá žila jej predchádzajúci život (v roku 1995 bola playmate mesiaca v Playboyi), je dnes niekto iný.

„V minulosti  som urobila chyby a rozhodnutia, ktoré by som dnes neurobila. Je to v mojom živote uzavretá kapitola. Teraz je zo mňa iná žena.“

Nepodporuje Mitta Romneyho a vo voľbách nedá svoj hlas ani Obamovi. Naopak, podporí pro-life a pro-family republikána Rona Paula. „V žiadnom prípade nepodporím Obamu. Stále podporujem Rona Paula. Moja podpora nikdy nezakolísala.“

Keď sa katolícky reportér z Ignitum Today D´Erricovej opýtal na radu dnešným mladým ženám, ako nájsť samu seba v boji proti krutému kolotoču médií a straty sebaúcty v dnešnej spoločnosti, jej odpoveď bola priama.

„Modlite sa každý deň ruženec, choďte v nedeľu na omšu, pravidelne sa spovedajte. Len potom budete schopné vydržať a zvládnuť čokoľvek. Viem, čo znamená odbočiť z cesty a upadnúť do hriešneho života.“

„Viem dokonca, aké je to jednoduché, žila som s tým. No tiež viem, aké je to dostať sa z toho.“

D´Erricová tvrdí, že jej obrovský sen hľadania archy v Turecku začal v roku 2010, keď prežila nebezpečnú stafylokokovú infekciu a lekári mysleli, že už zomrie. Až toto leto konečne vyrazili, cestu však náhle skomplikoval škaredý pád a kvôli zraneniam nemohla pokračovať. Dúfa, že čoskoro sa o to pokúsi znova.

Okrem iného však toto dobrodružstvo odhalilo na jej osobnej ceste ďalší mýľnik. D´Erricová hovorí, že z titulu „kosť“ bola povýšená na „bádateľku“.

Keď ju média označili ako „Bádateľka Donna D´Erricová“, bývalá modelka stratila reč. „Som tak zvyknutá, že ma volali herečka, bývalá „kosť“ z Baywatchu a podobne, že ma zastihli nepripravenú. Je milé, že ma označili za bádateľku. Páči sa mi to.“