V pro-life krajinách USAID otvorene financuje politickú kampaň homosexuálnych kandidátov

1,202
Kultúra smrti

Alexandria L. Panehal, riaditeľka USAID v Dominikánskej republike, sa včera na tlačovej konferencii v hlavnom meste karibských krajín vyjadrila, že Spoločnosť Spojených štátov pre medzinárodný rozvoj sa chystá investovať milión amerických dolárov. Tieto peniaze budú určené na financovanie propagácie agendy LGBT. V rámci tejto sumy sú už zahrnuté aj príspevky pre LGBT politikov, ktorí sa chcú zúčastniť v nadchádzajúcich voľbách.

"Pomocou USAID sme vytvorili dva fondy, ktoré sú určené na financovanie týchto aktivít po celom svete. Vďaka Bohu, Dominikánska republika získala grant, ktorý nám umožnil podporiť snahu komunity LGBT," uviedla Alexandria Panehal.

Webová stránka USAID hrdo obsahuje časť s názvom Vízia USAID ohľadom činnosti LGBT (USAID LGBT Vision for Action). V rámci tejto časti sa nachádza aj záložka "Čo pre nich robíme".

V memorande je uvedené, že táto spoločnosť predstavuje hrozbu šírenia sexuálnej nemravnosti po celom svete. Ten istý dokument tiež cituje "priekopnícke prezidentské memorandum, [v ktorom] prezident Barack Obama nariadil USAID a všetkým federálnym agentúram, ktoré pôsobia v zahraničí, aby zabezpečili, že Spojené štáty budú presadzovať a chrániť práva LGBT osôb."

Dominikánska republika je však pre Obamu špeciálnym cieľom, a to práve v rámci administratívy zahraničnej politiky agendy LGBT. Svedčí o tom vymenovanie Wallyho Brewstera za prvého homosexuálneho veľvyslanca, ktorý je so svojím partnerom aj zosobášený. Ten má za úlohu ovplyvniť obyvateľov Karibiku, pretože v ich krajine je v súčasnej dobe homosexuálny zväzok nezákonný. Spolu s ním nie sú zákonom povolené ani polygamné partnerstvá, ako aj ďalšie neusporiadané sexuálne správanie, ktoré je považované za škodlivé pre spoločnosť.

Tento veľvyslanec si dal záležať na tom, aby sa na verejnosti ukázal so svojim homosexuálnym "manželom". Dokonca s ním pravidelne chodí do škôl, aby znecitlivil malé deti voči jeho sexuálnej nemravnosti.

Miestni aktivisti sú v rozpakoch a nevedia, čo majú robiť. Zdá sa totižto, že vláda Spojených štátov je ochotná použiť celú svoju vládnu moc, aby tento program akýmikoľvek donucovacími prostriedkami podporila. Ľudia tento program nepodporujú, avšak nemôžu sa mu postaviť bez toho, aby riskovali stratu svojich životne dôležitých finančných zdrojov.