USA: školský klub Satana pre najmenších

1,369
Lucia Salomonová
Kultúra smrti

Na základnej škole Point Defiance sa viedol duchovný boj medzi dobrom a zlom, keď sa desiatky ľudí zhromaždili na protest proti otvoreniu školského klubu Satana, ktorý sa zameriava na deti už vo veku piatich rokov.

Americké združenie pre ochranu tradícií, rodiny a majetku (The American Society for the Defense of Tradition, Family and Property) a jej kampaň America Needs Fatima zmobilizovala svojich členov v Tacome.  Zhromaždili sa 14. decembra pred školou na pokojné modlitbové bdenie a protest, od poludnia do 1. hodiny v noci predtým, ako mal školský klub Satana naplánované prvé stretnutie na školskom pozemku.

Medzi modlitbou svätého ruženca spievali veriaci Hail Holy Queen Enthroned Above a God Bless America (Boh žehnaj Ameriku).  Znaky a nápisy na transparentoch vyjadrovali myšlienky miliónov Američanov: „Vždy Boh!“ -- „Satan nikdy!“  Na jednom z trojmetrových transparentov znie:  „Satanizmus nie je americká hodnota.  Akceptovaním Satana vylučujeme Boha z našich škôl.“

Satanic Temple (Satanistický Chrám) otvoril svoj prvý satanistický klub - tiež uprostred prostestu - v Portlande, Oregone a plánuje ich otvoriť ešte viacej v iných mestách.  Vidieť  zjavný zámer vykoreniť samotný pojem „spojenie národa pod Bohom“ cez zvyšovanie počtov uverejnených svätokrádeží a rúhaní.  Satanistická revolúcia nahlodáva morálny systém nášho štátu, ochromuje naše kultúru voči hrôze hriechu a pripravuje cestu pre nechutnejšie vybočenia.  Napríklad uverejnením satanistickej čiernej omše , ktorá sa konala v meste Oklahoma na začiatku tohto roka, satanisti na Štedrý deň znesvätili sochu Panny Márie pred katedrálou sv. Jozefa v tom istom meste.

Hoci sa sily temna usilujú stať hlavným satanistickým prúdom v Amerike, čoraz viac a viac rodičov a veriacich sa združujú, aby zabránili ich postupu a chránia nevinnosť ich detí a budúcnosť kresťanskej civilizácie.  

Rodič, ktorého dieťa navštevuje základnú školu Point Defiance hovorí o jej nebezpečenstve.  Avšak, jej hlas, tak ako aj hlasy ostatných rodičov nemajú taký význam, aký by si zaslúžili.  Čo sa týka ich rodičovského práva vo veci dohliadania na vzdelanie ich detí, je udupané.  Proti ich rodičovskej autorite bol Satanovi umožnený prístup do školy, ktorú navštevujú ich deti. 

Katolíci sú v prvej línii tohto duchovného boja. V skutočnosti, kontingent členov TFP cestoval z Kalifornie a Pensylvánie do Washingtonu aby spojili sily s miestnymi katolíkmi, napríklad s dobrovoľníkmi z America Needs Fatima a z Public Square Rosary Rally.  Správa bola jasná:  Satan je zlo.  Zlo nemá žiadne práva. Chráňte naše deti.  Držte Satana ďalej od našej školy.

Počas pokojného protestu bol sv. Michal, ktorý vedie anjelské zástupy, opakovane vzývaný pomocou megafónu Philipom Calderom, veteránom z TFP.  Počas toho, ako sa veriaci modlili, muž cez ulicu hlasno vykrikoval: „Nech žije Satan.“  Jeho zlovestný pokrik neodplašil modliacich sa bojovníkov na chodníku, ktorí pokračovali vo vzývaní nebeskej Kráľovnej  so svojimi ružencami.

Na konci protestu dobrovoľníci z TFP oficiálne predložili 103 000 petícií zozbieraných online proti satanistickému klubu na základnej škole Point Defiance.  Krabicu s petíciami spolu s listom adresovaným riaditeľke Lise Boyd, prijal Dan Voelpel, výkonný riaditeľ pre komunikáciu škôl v Tacome.  Poďakoval členom TFP za doručenie petícií a spomenul, že protest vzbudil pozornosť.  Reportéri priniesli reportáže o proteste.

 „Ak my nebudeme bojovať, naše deti budú stratené,“ vyjadrila sa pani s obavami. „Je strašné, čo sa stalo, ale vieme, ze Božie víťazstvo nad Zlom je zaistené.“

Keď už hovoríme o Božom víťazstve, sv. Louis de Montfort vysvetľuje úryvok z Genezisu:  „Boh vytvoril len jedno nepriateľstvo; ale je to nezlučiteľné, čo môže vyrásť a vytrvať až do konca. Je to medzi Máriou, Jeho drahou Matkou a diablom - medzi deťmi a služobníkmi Panny Márie a deťmi a nástrojmi Lucifera... Pokorná Mária bude vždy víťaziť nad pyšným duchom a tak veľké víťazstvo, ktoré pôjde až tak ďaleko, že rozdrví hlavu hada, kde prebýva jeho pýcha.

Svätý Maximilián Kolbe dodáva:  „Vo svete je veľa zla, ale nesmieme zabudnúť na Nepoškvrnenú Pannu Máriu, ktorá je tak silná, že rozdrví hlavu pekelnému hadovi.“ (nenechajte si ujsť článok Maximilián Kolbe vs. Slobodomurárstvo - pozn. editora)

Nech žije Kristus Kráľ! Nech žije!