Uniknuté dokumenty ukazujú, ako George Soros rozvracia Európu. Jeho ľudia majú manipulovať aj na Slovensku

6,611
Kultúra smrti

Hackeri z DC Leaks zverejnili viac než 2500 e-mailov z neziskových organizácií, ktoré sponzoruje americký miliardár George Soros, z čoho vyplynulo, že Soros míňa milióny na ovplyvňovanie politiky EÚ, rodovej ideológie, imigrácie, Ukrajinskej chunty a podobne. Známemu miliardárovi z hľadáčika neuniklo ani Slovensko. Financuje tu totiž trollov a rôzne stránky, ktoré majú za úlohu zosmiešniť a dehonestovať oponentov, ktorí sú proti liberalizmu, novodobým hodnotám demokracie, novým ľudským právam či imigračnej politike EÚ.

Viac ako 2500 súborov medzinárodnej organizácie Nadácia otvorenej spoločnosti, ktorej riaditeľom je známy miliardár a filantrop George Soros, sa podarilo hackerom dostať na svetlo sveta. Internet tieto súbory zaplavili už uplynulú nedeľu prostredníctvom stránok DC leaks. Súbory zahŕňajú stovky interných dokumentov z viacerých odnoží Sorošových organizácií, predovšetkým jeho Nadácií otvorenej spoločnosti, ktorej bunka funguje aj na Slovensku, pričom jej šéfkou bola svojho času aj Iveta Radičová.

Súbory sú zadelené do viacerých sekcií, ako napríklad: geografický región, Svetová banka, prezidentský úrad, a týkajú sa obdobia od rokov 2008 až 2016. Odhaľujú pracovné plány prívržencov či členov spoločností, ich stratégie, priority a iné aktivity a dokonca zahŕňajú aj správy o európskych voľbách, migrácii a azyle v Európe. Portál DC Leaks prehlasuje, že za odhalením stoja americkí aktivisti, ktorí chcú “odhaliť pravdu o rôznych rozhodovacích procesoch USA, ako aj o kľúčových elementoch amerického politického života”.

Séria uniknutých dokumentov Sorosových Nadácií otvorenej spoločnosti odhalili prácu mimovládok, najmä čo sa týka boja proti tomu, čo oni nazývajú “xenofóbne strany” v Európe. Podľa minimálne jedného z dokumentov mimovládky vyzývali k cenzúre jazyka v Európskom parlamente, ktorý nazvali ako nenávistný jazyk a aktívne mali pracovať s rôznymi členmi z frakcie socialistov, aby ich vytrénovali pre “boj proti xenofóbnemu populizmu”.

Ako sa ukázalo, George Soros sa spolupodieľal aj na legalizácii homosexuálnych zväzkov v Taliansku. Soros totiž talianskej organizácii Arcigay zaplatil 100 tisíc dolárov na to, aby propagovala požiadavky LGBT komunity s cieľom minimalizovať rozdiel medzi talianskymi a EÚ štandardami. Aj toto ukázali uniknuté dokumenty Sorosových neziskoviek.

Kontroverznému miliardárovi je blízka aj gender ideológia a feminizmus. Podporuje totiž viaceré organizácie, ktoré majú za úlohu propagovať tieto zvrátené ideológie. Jednou z nich je aj organizácia “Women’s Health Coalition”, do ktorej Soros “nalial” až  1,35 miliónov dolárov.

Soros sa zameral aj na tých najzraniteľnejších a najviac ovplyvniteľných, a to sú deti. Milióny rozdal aj na vymývanie mozgov deťom gender ideológiou cez program s názvom “Early Childhood Program“.

Kontroverzný miliardár taktiež vynaložil 500,000 dolárov na to, aby takto zaplatení novinári v jednotlivých krajinách EÚ pátrali po napojení Ruska a ruského kapitálu na európske politické kruhy. Dobrým príkladom sú dezinformácie mainstreamových médií o tom, ako je Rusko napojené na francúzsku političku Marine Le Penovú, Grécky Zlatý úsvit či maďarský Jobbik.

Sorosovmu hľadáčiku však neuniklo ani Slovensko. Z uniknutých dokumentov vyplýva, že peniaze „rozdáva“ na dehonestáciu a zosmiešňovanie ľudí s názormi, ktorými odporujú proimigračnej a proamerickej politike.

V dokumente sa konkrétne píše, že program „plánuje identifikovať, vystaviť a zosmiešniť nenávistné prejavy na internete“.

Uvedený projekt je z roku 2014 a „zhodou okolností“ v tom istom čase vznikla aj facebookova stránka s názvom „Prečo ľuďom hrabe?“, ktorá robí presne to isté, čo je popísané v Sorosovom projekte.

Najväčšou zaujímavosťou je však Sorosova kontaktná osoba na Slovensku a tou je Ondrej Starinský, ktorý je členom redakčnej rady kontroverzného, proamerického Denníka N. To by vysvetľovalo útoky už spomínaného extrémistického denníka na alternatívne médiá.

Denník N taktiež nevysvetlil odkiaľ zohnal 750 000 eur, bez ktorých by zanikol a nemohol tak naďalej šíriť svoju propagandu.

Ešte donedávna bol každý, kto upozorňoval na Sorosove napojenia na politikov, mimovládky, novinárov a jeho manipulovanie verejnou mienkou, označovaný za „konšpirátora“. Teraz však západná propaganda dostala poriadnu facku.

Kompletný zoznam uniknutých dokumentov nájdete tu.