Trump finančne podporil skupinu, ktorá propaguje homosexualitu u 5-ročných

1,052
Milko Kostovič
Kultúra smrti

Donald Trump daroval $30,000 homosexuálnym aktivistom, vrátane $20,000 grantu organizácii, ktorá presadzuje "fisting" medzi študentmi stredných škôl, odporúča knihy ospravedlňujúce homosexuálnu pedofíliu a vyhlasuje, že jej úlohou je "podporovať homosexualitu" vo verejných školách medzi deťmi už od materských škôl.  

Podľa IRS formulára 990 (daňový formulár v USA. Editor), nadácia Donalda J. Trumpa darovala v roku 2012 sumu $20,000 organizácií GLSEN (Vzdelávacia sieť gayov, lesbičiek a heterosexuálov) a ďalších $10,000 organizácii Gay Men's Health Crisis.

Kevin Jennings založil GLSEN (pôvodne učiteľská sieť gayov a lesbičiek) v roku 1990. Spolu s ďalšími homosexuálnymi učiteľmi založil na celoštátnej úrovni organizáciu Gay-Straight Alliances (Aliancia Gay-Hetero) a vypracoval osnovy, ktoré začali tvarovať hodnoty detí v súlade s perspektívou LGBT už od ich piateho roku života. 

Materská škola by mala byť "obdobím saturácie" pre LGBT názory 

GLSEN je priama vo svojich cieľoch a túžbe byť zaradená do rešpektovaného mainstreamu. V roku 1997 Jenning povedal, "Viem si predstaviť deň, kedy heterosexuáli povedia, "Nuž, čo na tom že podporujete homosexualitu?"  

GLSEN odporúča, aby deti čelili "saturácii" (uspokojovaniu. editor) svojich perspektív už od materskej školy. GLSEN aktivistka Jaki Willaims vyučovala seminár na tému "inkluzívne materské školy" na regionálnej konferencii v roku 1997. "Deti vo veku materských škôl si "rozvíjajú svoje superego"... Tu musí začať saturačný proces," povedala Williams, učiteľka z New Yorku.   

"Päť roční majú veľký záujem o dôležité otázky. Veľmi sa zaujímajú o sex, smrť a lásku, a pýtajú sa na tieto otázky, a hovoria o nich" povedala, "a my im chceme pomôcť nájsť odpovede." 

Na GLSEN konferencii v Atlante v roku 1999, učiteľka telesnej výchovy na materskej škole opísala svoje preferované spôsoby. Podľa očitých svedkov sa Geraldine Burke pýtala dievčat vo svojej triede v Connecticut, "Pobozkali ste niekedy svoju sestru, aby ste jej ukázali, že ju ľúbite?" Údajne to spojila s fyzickou túžbou po rovnakom pohlaví a dodala, "Niektorí ľudia vám povedia, že by ste nemali milovať niektorých ľudí [ale] ... vaše srdce vám povie, koho milovať." 

GLSEN materiály vedú učiteľov k oslabovaniu detských (a rodičovských) morálnych námietok voči homosexualite a vedú deti k prijatiu alternatívnych myšlienok o rodine.  

Publikácia, napísaná po konzultácií s UNESCO, žiada učiteľov o "dekodifikáciu a premenovanie" tradičných rodinných štruktúr. Proces má "začať od materských škôl (hrami a pesničkami)." 

V ďalšej "sade nástrojov" s názvom "Ready, Set, Respect!" GLSEN odporúča "pedagógom základných škôl napadnúť stereotypy, ktoré môžu narušiť zdravý vývoj." Okrem iného by sa mali "uistiť, že analógie, ktoré používajú pri výučbe nezávisia na hetero-normatívnych či rodovo-normatívnych myšlienkach či hľadiskách." (Zvýraznené v origináli.) Učitelia by mali napríklad prirodzene používať slovné úlohy, ktoré budú zahŕňať dvoch otcov či dve matky radšej ako matku a otca. 

Osnovy z mesta Massachusetts usmerňujú učiteľov, "Ak diskutujete o tejto otázke, pomôžte študentov posunúť ďalej od starostí spojených so "správnosťou" či "nevhodnosťou" vzťahov rovnakého pohlavia či homosexuality vo všeobecnosti. Umiestnite debatu o manželstve v rámci kontextu ľudských práv, čím rozšírite dialóg za hranicu oblasti morálky."  

To vyžaduje od učiteľov šíriť príbeh medzi študentmi, ktorý hovorí, "Byť gejom je len ďalší druh lásky. A láska je najlepší druh šťastia."  

"A ja som tiež šťastné!" hovorí napokon dieťa. 

Ako dospievajú deti, tak dozrieva aj samotná podstata GLSEN.  

Šírenie pedofílie 

GLSEN zoznam odporúčaných kníh pre deti na stredných školách obsahuje niekoľko titulov, ktoré podceňujú či podporujú pedofíliu.

V diele Queer 13: Lesbian and Gay Writers Recall Seventh Grade, autor Justin Chin opisuje, ako si titulná postava knihy 13-ročné dieťa "skutočne užívalo takmer-znásilnenia" od dospelých gayov.  

V knihe Passages of Pride, Kurt Chandler píše o 15 ročnom chlapcovi, ktorý je znásilnený "trolom", ktorý bol "takmer dvakrát starší než Dan." Chandler ale napísal, že "všetko bolo konsenzuálne." 

To zapadá do Jennigsovho vyhlásenia, že bol "inšpirovaný" socialistom Harry Hayom, ktorý verejne vyhlásil, že homosexuálne pohlavné zneužite je "presne to, čo 13-, 14- a 15-ročné deti potrebujú viac ako čokoľvek iné na svete. A oni to uvítajú, a mladé gay deti uvítajú možnosť mať tento druh skúsenosti, ktorý budú potrebovať."

Tento názor formoval Jenningsove interakcie s jeho študentmi. Vo svojej autobiografii napísal, že v roku 1988 mu chlapec s menom "Robertson" povedal, že mal opakovaný sexuálny vztyk so starším mužom na záchode na autobusovej stanici. Jeho odpoveďou bolo len, "Dúfam, že si použil kondóm."  

Tolerovanie pedofílie - a horšie veci - prekvapujúco nepoškodzuje až tak reputáciu GLSENu. 

Fistgate” – a spojenie s Plánovaným rodičovstvom. 

GLSEN sa dostala pod najväčší drobnohľad v roku 2000, kedy tajná nahrávka odhalila sexuálne rady, ktoré dáva GLSEN maloletým. Desiata výročná konferencia GLSEN, ktorá sa konala na Tufts Univerzite 25. marca, bola nahrávaná vtedajším riaditeľom organizácie MassResitstance, Scottom Whitemanom.   

Konferencia obsahovala sekciu "iba pre mladých, vo veku 14-21" s názvom "Čo vás neučili o teplošskom (queer) sexe a sexualite na hodinách zdravotnej výchovy." V odpovedi na otázku z publika, moderátor popisoval "fisting" - sexuálnu praktiku, ktorú vynašli homosexuáli, pri ktorej jeden vloží celú päsť a niekedy aj predlaktie do konečníka druhého človeka.    .

Margot Abels, ktorá bola zamestnankyňou ministerstva školstva v Massachusetts, povedala mladým ľuďom, že fisting "často získava zlú povesť." Povedala, že ide len o "zážitok vpustiť niekoho do svojho tela, s kým chcete byť tak blízko a intímne." Keď sa jej spýtali, prečo by mal mať niekto o toto záujem, Abels povedala, že ich to môže pomôcť "dostať do prieskumného režimu."  

Zvyčajne to nie je o spôsobovaní bolesti príjemcovi, "nie že by sme to podceňovali," povedala Abels. 

Po verejnom odpore skupina sľúbila reformy. No na konferencii GLSEN 2001, organizácia Plánované rodičovstvo (Planned Parenthood) distribuovala "fisting súpravy."

Trumpove dobročinné dary 

Pre dotknutých rodičov budú tieto dve dotácie alarmujúce. Avšak treba poznamenať, že Trump nesmeruje významné percento svojich dobročinných darov, ktoré sú oslobodené od daní, na politické záležitosti, ako to robia iné politické osobnosti. Väčšina jeho dotácií putuje organizáciám ako sú American Cancer Society, American Heart Association, American Red Cross, American Diabetes Association, viaceré dotácie končia u newyorskej organizácii Ronald McDonald House alebo sú určené veteránom. 

Trump v rovnakom roku tiež daroval $100,000 každej nemocnici Smile and Children. Rovnako tiež podporil organizáciu American Conservative Union.

Politické dary, ktoré poskytol, ale nepreukazujú jasný smer, dokonca ani v tejto otázke. Trump odovzdal tri krát toľko peňazí organizácií, ktorá bojuje proti "manželstvám" rovnakého pohlavia, než organizácii GLSEN. Rovnako tiež poskytol mnohé dotácie konzervatívnym politickým organizáciám a kresťanským rádom.  $100,000 išlo Billymu Grahamovi. Jerry Falwell Jr. (známy protestantský kazateľ v USA. Editor) spomenul tieto dary v jeho pochvalnom úvode na adresu Trumpa na Liberty Univerzite krátko pred tým, než podporil obchodného magnáta.   

Nadácia a kampaň Donalda J. Trumpa zatiaľ na žiadosť redakcie LifeSiteNews o komentár na túto tému nereagovala.   

Pôvodný článok bol upravený o poznámku, že Trumpova nadácia poskytla finančný grant ako časť Trumpovej reality show, a nie na základe jeho osobnej iniciatívy.

 

Nájdi nás na FB: ZA KRESTANSKE SLOVENSKO. Máte vedomosť o propagácii seuxálnych praktík na našich školách? Napíšte nám do FB komentov!