TOTALITA v UK? - Cirkevné školy MUSIA propagovať homosexualitu a potraty!

1,663
Kultúra smrti

Britská ľavicová strana prijala dodatok k zákonu o deťoch, školstve a rodine, ktorý zavádza v cirkevných školách program Individuálnej, sociálnej a zdravotnej výchovy. (PSHE) Tento dodatok odníma školám právo oponovať potratom, antikoncepcii a homosexuálnemu spôsobu života na báze morálky.

Miestne pro-life a pro-family skupiny zhodnotili situáciu, že duch totalitarizmu dorazil do Británie.

Na protesty homosexuálnych skupín reagoval rezort pre deti, školstvo a rodinu (DCSF) a vyjadril sa proti tomuto zákonu. “Po zavedení tohto zákona v septembri 2011, náboženské školy nebudú viac môcť slobodne vyučovať v jednote s ích morálnym presväcením o sexualite, rodine a ludských vzťahoch .”

“Všetky platné školy a akadémie budú musieť vyučovať podľa princípov uvedených v zákone, vrátane propagácie rovnosti a podpory akceptovať rozmanitosť. Školy náboženského charakteru tak nemôžu viac učiť, že ich postoj je jediný správny."

Daily Telegraph, spravodajský denník v U.K., cituje ministra Eda Ballsa, že cirkevné školy by mali mať povinnosť učiť, že homosexualita je “normálna a neškodná.

Balls tiež spomenul, že “ak má ich viera v písme nejaký názor, môžu o ňom informovať svojich žiakov. No nemôžu vyučovať diskrimináciu a musia byť úplne jasní vo vysvetľovaní dôležitosti registrovaných partnerstiev. Musia byť jasní aj v tom, že zastrašovanie homosexuálov nie je správne.” Tento výrok sa zhoduje s predošlým prehlásením ľavicových ministrov, že náboženské školy nebudú mať dovolené vyučovať cirkevné doktríny “ako keby boli pravdivé.”

V utorok Balls povedal pre program BBC rádia 4, že popri propagácii homosexuality budú mať cirkevné školy za povinnosť propagovať aj potraty ako riešenie neplánovaného tehotenstva.

Pred pridaním tejto časti do zákona mali cirkevné školy právo vyučovať žiakov, že homosexuálne správanie, potraty a antikoncepcia sú nesprávne. Avšak ako sa Balls vyjadril, tento zákon to “radikálne zmení.”

 “Zmena spočíva v tom, že po prvýkrát tieto školy nebudú môcť túto problematiku jednoducho ignorovať alebo vyučovať iba jednu stranu názoru. Musia vyučovať o tom, že existuje viacero názorov na homosexualitu. Nemôžu učiť homofóbiu. Musia vysvetľovať registrované partnerstvá.

“Musia prezentovať vyvážený pohľad na potraty a poskytnúť tak argumenty z oboch strán, musia vysvetliť, kde sa potraty dajú vybaviť, a to isté platí aj o antikoncepcii,” povedal Balls. Balls podporil aj svoje naliehanie listom do novín London Times, kde sa vyjadril, že "cirkevné školstvo musí zanechať svoje náboženské názory."

Minister sa dokonca poďakoval arcibiskupovi Vincentovi Nicholsovi, riaditeľovi Anglickej katolíckej konferencie biskupov Anglicka a Welska, ako aj organizácii Katolíckeho Školstva (CES) za podporu tohto zákona. Minulý týždeň vláda prezradila, že CES dokonca pomáhala k návrhu tohto zákona.

Je veľmi dôležité, a je to veľký pokrok, mať podporu katolíckej cirkvi a arcibiskupa Nicholsa. Katolícka cirkev, ktorú týmto vítam, po prvýkrát podporuje povinnú výučbu sexuálnej výchovy do 15-tich rokov,” povedal Balls.

Manažér komunikácie pre Spolok za ochranu nenarodených detí (SPUC) Anthony Ozimic povedal pre LifeSiteNews.com (LSN), že “ľudia mimo U.K. vedia, že ideológia britskej vlády je taká radikálna, a ešte viac rafinovaná ako ideológia francúzskych revolucionárov.”

SPUC lobuje proti dodatku tohto zákona a obviňuje CES zo spolupráce s radikálnou, sekularistickou a protikresťanskou vládou, ktorá sa usiluje o šírenie potratov a homosexuality spolu s utláčaním slobody náboženského prejavu.

CES zožala úspech za dodatok zákona, čo vzbudzuje dôveru v to, že cirkevné školy budú môcť učiť náboženské názory. SPUC na to reagovalo tým, že “jediný, kto bude spokojný s tlačovými správami o prekrútení tohto dodatku, bude CES, ktoré chce, aby si katolícki rodičia a školy mysleli, že sa ich CES zastáva, hoci v skutočnosti zrádza svoje princípy.”

Politický manažér Paul Tullz povedal pre SPUC, že CES prispelo k schváleniu zákona svojím zanietením pre tento dodatok. “SPUC zavrhuje kroky CES. CES nemôže reprezentovať katolícke učenie o sexuálnej náuke. Ich zrada katolíckych rodín je veľmi poľutovaniahodná v katolíckej cirkvi.”

Podľa Anthonyho Ozimica “kompromis a prispôsobenie sa tejto vláde neprinesie výhody vo vláde, ale skôr vzrast prenasledovania tých, ktorí sa postavia za rodinu a život.”

Do tejto vážnej situácie boli postavení najmä katolíci, zmanipulovaní bezbožnými spojencami – falošným katolíkom Tony Blairom, anglickými biskupmi a ľavicovou vládou. Totalitaristický duch, ktorý bol počas studenej vojny spozorovaný Britániou vo východnej Európe, sa znovu objavil, avšak tentokrát v samotnej Británii.