Skutočná nenávisť: Clintonová označila pro-life ľudí za teroristov

1,344
Kultúra smrti

Hillary Clintonová obvinila republikánov, že sa vo veci “ženského zdravia” správajú ako “teroristická skupina”.

o, že najsľubnejším kandidátom Demokratickej strany na amerického prezidenta je zástankyňa potratov, je dobre známe. Hillary Clintonová však zašla tak ďaleko, že porovnala organizácie bojujúce za práva na život s teroristickými organizáciami a to všetko kvôli oslabeniu svojho politického oponenta Donalda Trumpa.

Clintonová v prejave v Clevelande v štáte Ohio obvinila tých, ktorí sa postavili za právo na život nenarodených detí, z presadzovania “extrémistických názorov” a tvrdí, že “odmietajú žiť v modernom svete”.

Vyhlásenie Clintonovej je “nevhodné pre akúkoľvek verejnú funkciu,” znie republikánska odpoveď. To umocňujú nedávno publikované videá Centra pre medicínsky pokrok, ktoré boli natočené pomocou skrytej kamery. Na videách je najväčšia svetová potratárska sieť – Spoločnosť pre plánované rodičovstvo, ktorá predáva časti tiel nenarodených detí. Videá spôsobili vlnu protestov proti spoločnosti po celom svete. Tie tak isto ovplyvnili Hillary Clintonovú, ktorá sa krátko pred vypuknutím škandálu verejne priznala k potratom a Spoločnosti pre plánované rodičovstvo.

Potratárske lobby po desaťročia podporovalo demokratických kandidátov miliónmi dolárov na podporu kampane. Tieto finančné prostriedky majú za cieľ zabezpečiť aj Clintonovej kampaň.

Republikánska strana však požaduje ukončenie štátnej subvencie potratových organizácií. Spoločnosť pre plánované rodičovstvo dostala 500 miliónov dolárov od začiatku funkčného obdobia amerického prezidenta Baracka Obamu.

Republikáni na vyhlásenie Clintonovej: “To, že Hillary Clintonová porovnáva svojich politických súperov s teroristami, predstavuje nové minimum v jej politickej kampani. Mala by sa okamžite ospravedlniť za svoje nenávistné reči.”