Satanisti podporili potrat v zvláštnej demonštrácii proti Plánovanému rodičovstvu

1,808
Kultúra smrti

Podľa popisu videa na YouTube členovia organizácie Citizens for a Pro-Life Society pokojne protestovali pred organizáciou Plánované rodičovstvo v Detroide v Michigene, keď sa tam zrazu objavili satanisti so svojím zvláštnym protestom.

Skupinu satanistov tvorilo približne 10 ľudí a väčšina z nich mala na sebe masky detských tvárí a čierne kožené oblečenie. Jeden človek vyzeral ako by bol oblečený za kňaza. Medzi aktivistami podporujúcimi ľudských život pôsobili zvláštne a groteskne.

Keď sa spýtali jednej členky zo skupiny satanistov, aký význam má ich nezvyčajná demonštrácia, povedala im nasledovné: „Hovoríme o idealizovaní a fetišizácii obrazu detského plodu, ktorý obmedzuje právo žien.“ Satanistka si myslela, že si aktivisti podporujúci ľudských život spravili z plodu niečo ako boha. Keď aktivista povedal, že „nikto z hnutia za ľudský život si nemyslí, že nenarodené dieťa je boh,“ satanistka odvetila, že tým, „že dajú na obrovské plagáty detské plody bez ženského tela, ich v skutočnosti uctievajú ako bohov.“

Celá vec je veľmi zvláštna.

Tu je video celej podivnej akcie (Upozornenie: video obsahuje scény, ktoré nie sú vhodné pre slabšie povahy):